انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: لینوکس یا مک؟!  (دفعات بازدید: 42576 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
پاسخ به: لینوکس یا مک؟!
« پاسخ #60 : 06 خرداد 1389، 10:51 ق‌ظ »

به نظر من این درست نیست. من خودم کنار لینوکس کلی چیز یاد گرفتم که عمرا تو ویندوز چند سال دیگه هم یاد نمی گرفتم. اگه یه ویندوز رایگان هم به من بدن استفادش نمی کنم فقط اونو نگه می دارم برای نرم افزاری که نتونم تو لینوکس نصبش کنم :) این کاریکاتور بالایی مک رو ببینین آدم احساس از یه طرف آماده خوری می کنه از طرف دیگه حس می کنه سیستم عامل مال خودش نیست و مال یکی دیگس :(

بحث شیرین پول شد. یک لپ تاپ و یک نت بوک دارم که هر دو با لایسنس xp home هستن. لطفا یکی بیاد این لایسنس را بگیره و پول من رو پس بده.

توصیه اکید می کنم موقع خریدن لپ تاپ از نمونه های با سیستم dos خریداری کنید. دلیل نداره پول win 7 یا vista home بدید. متاسفانه موقع خرید، آقایون رئیس خیلی روی اورجینال بودن ویندوز مارش نظامی می دن.
بهتره نمونه های با رم ddr3 و یا هارد سرعت بالا بخرید، به جای اینکه سخت افزار ضعیف تر با سیستم عامل ... آشغال تر.... بخرید.

مدلهای زیادی از لپ تاپ های دل بدون سیستم عامل در بازار ایران یافت میشن.

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #61 : 06 خرداد 1389، 12:10 ب‌ظ »
ويندوز 7، آشغال؟! :o
ويندوز 7 يكي از بهترين سيستم‌ عامل‌هاي موجود هست كه كارهاي بسيار زيادي در جهت زيبايي، امنيت و استفاده بهينه از منابع سيستم روي اون انجام شده است...
هيچ مي‌دونيد براي ويندوز 7 چند خط كد نوشته شده و چقدر روي اون كار شده و چه برنامه‌نويس‌هاي برجسته‌اي اونو ايجاد كردن؟
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #62 : 06 خرداد 1389، 12:35 ب‌ظ »
ويندوز 7 يكي از بهترين سيستم‌ عامل‌هاي موجود هست كه كارهاي بسيار زيادي در جهت زيبايي، امنيت و استفاده بهينه از منابع سيستم روي اون انجام شده است...
هيچ مي‌دونيد براي ويندوز 7 چند خط كد نوشته شده و چقدر روي اون كار شده و چه برنامه‌نويس‌هاي برجسته‌اي اونو ايجاد كردن؟
ویندوز ویندوزه چه ۳.۱ چه ۷ چه ۷۰
مشکل ویندوز انحصاری بودنش هست نه زیبایی یا تعداد کدها و...
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #63 : 06 خرداد 1389، 12:38 ب‌ظ »
ویندوز ویندوزه چه ۳.۱ چه ۷ چه ۷۰
مشکل ویندوز انحصاری بودنش هست نه زیبایی یا تعداد کدها و...
من متوجه وجه اشتراك بين آشغال بودن يك سيستم عامل و انحصاري بودن اون نمي شم، لطفا يه مقدار راجع بهش توضيح بديد.

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
« پاسخ #64 : 06 خرداد 1389، 02:14 ب‌ظ »
dar hale hazer dast resi be keyboard farsi nadaram.
ashghal boodane win7 ham be ghovate khodesh baghie
baadn tozih midam

ba tashakor

dar zemn tamame windows ha hamin hastan, win 1 ya 7 ya 24 nadare

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
« پاسخ #65 : 06 خرداد 1389، 02:15 ب‌ظ »
من متوجه وجه اشتراك بين آشغال بودن يك سيستم عامل و انحصاري بودن اون نمي شم، لطفا يه مقدار راجع بهش توضيح بديد.

آشغال بودن رو ایشون نگفتن. این رو Alinn گفتن. البته کلا با توهین مخالفم ولی هنوز هم من شخصا اگه بخوام از ویندوز استفاده کنم xp  رو به 7 ترجیح میدم. 7 با اینکه خیلی از ویستا بهتر شد ولی هنوز هم خیلی گند کاری هاش رو نتونستن حل کنن.
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
« پاسخ #66 : 06 خرداد 1389، 02:35 ب‌ظ »
منم با ویندوز 7 اصلا حال نکردم. چیزهای خوبی داره ولی تا سرویس پک 2 اش نیاد نصب نمی کنم.
با ویندوز XP اوریجینال خودم اساسی حال می کنم. فقط تنها مشکلش اینه که  dim minitor when idle نداره.

تو لینوکس هم به نظرم لینوکس نعنایی! چیز دیگس. البته با puppy linux هم اساسی حال می کنم. با 100 مگ تمام برنامه هارو می تونی روش نصب کنی. خیلی راحت به انترنت وصل میشه. اصلا خیلی توپه. اصلا همین که حرف می زنم راجع بهش حال می کنم. به قول انیشتن هر ابلهی می تونه یه چیز پیچیده درست کنه ولی فقط نابغه ها هستن که می تونن دنیا رو ساده کنن.

این یعنی ویندوز و مک و پاپی لینوکس و لینوکس مینت و اوبونتو، نقطه مقابلشم redhat و سیستم عامل های سخت و مدخرف دیگه.

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
« پاسخ #67 : 06 خرداد 1389، 02:57 ب‌ظ »
لارم نیست بحث موردی تمام برتری های لینوکس به ویندوز مطرح بشه، تنها در حدی که چرا انتخاب لینوکس برای یک دسکتاپ/لپتاپ بهتره را می گم

یکسال پیش طی لجن مالی کامپیوترم توسط ویندوز، چند تا از عکس های نابی که از مادربزرگ خدابیامرزم داشتم برای همیشه پاک شد. یک روز تمام recovery هم فایده ای نداشت.

ویندوز هر چقدر هم روی امنیت پیشرفت کنه، مادامی که طعمه ویروس هست، ارزشی معادل صفر داره. نه تنها فایل های شخصی دارای امنیت کافی نیستند، بلکه نیروی زیادی که باید برای اسکن های متمادی و طولانی کامپیوتر صرف بشه کاملا طاقت فرسات.
بهترین سخت افزار موجود، برای اسکن کامل فایل های موجود در کامیپوتر، به حد اقل ۱ تا ۲ ساعت فعالیت با اولویت بالا احتیاج دارد.
در مورد لپ تاپ ها، باطری بسیار زیادی صرف فعالیت آنتی ویروس ها و کپی کردن فایل ها از یک پارتیشن به پارتیشن دیگه صرف میشه. (زیبایی آینده لینوکس اینه که در فایل سیستم btrfs حتی موقع کپی کردن، فایل ها به صورت snapshot در می آن*)

مشکل ویروس، برای همه ویندوز ها بوده و هست و خواهد ماند.
اما جا داره از تمام برنامه نویس ها سخت کوش تشکر کنم. خسته نباشید. مشکل اینجاست که آیا پیشرفت در زمینه امنیت سیستم عامل و جلوگیری از بین رفتن اطلاعات توسط متخصصین مایکروسافت، یارای مقابله با پیشرفت تکنولوژی ذخیره اطلاعات را دارد؟
ویندوز ۹۸ به ندرت بر روی کامپیوتری با ۸۰ گیگ هارد نصب شد. اکس پی شاید ۵۰۰ گیگ را میزبانی کند. سون با امنیتش چقدر دوام خواهد آورد. تا سال ۲۰۲۰ که هارد های ۱۰۰ ترابایت به چیزی معمولی تبدیل خواهند شد، چه ویندوزی قابل اعتماد خواهد بود؟
شما یک دیسک بلو ری از مراسم عروسی خودتان را با حجم ۲۵ گیگ تبدیل به پوچ می کنید. زیبایی ویندوز به چشمتان چگونه خواهد آمد؟

آینده تاریک ویندوز و مایکروسافت، کافی است به جاهایی که لینوکس بیشترین کاربرد را دارد دقت کنید. سرورها. حجم بالای اطالاعات و تعداد برنامه های نسبتا پایین.
توضیح کوتاه اینکه، موبایل یا دوربین دیجیتالی که امروز دارید، از کامپیوتر ۱۰ سال پیش چه از نظر حافظه و چه از نظر پردازش قوی تر است.
کامپیوتر شخصی افراد در سالهای آینده از سرورهای ۱۰ سال پیش قوی تر و پر اطلاعات تر خواهند بود. همان سرورهایی که سالهاست با درصد بالایی از لینوکس استفاده می کنند
پردازش اطالاعات نیز هر روز بیشتر به محیط ابر و web application منتقل می شوند. (سیستم عامل کروم گوگل مصداق بارز آن، نرم افزار گوگل ارت که در هنگام اجرا بیشتر اطلاعاتش از طریق نت دریافت می کند) حتی خود مایکروسافت میدوری را جایگزین ویندوز خواهد کرد.
وقتی وارد دنیای سرور بشویم، سیستم عامل لینوکس بوده. php و apache در برابر asp و iis ....
لینوکس همان کاری را با ویندوز خواهد کرد که apache با iis کرد.

* در لینوکس جابجایی فایل تنها شامل آپدیت شدن آدرس فایل ها می شود، و هیچ فعالیت اضافی برای دیسک سخت به همراه ندارد(یکپارچکی درایو home). اما ویژگی snapshot همین قابلیت را برای کپی کردن به همراه دارد. داشتن دو نسخه از یک فایل بدون فعالیت دیسک سخت. قابلیت داشتن یک فایل به حجم ۱۶ اگزابایت در btrfs. شانزده ترابایت محدوده حجم یک پارتیشن در ext4 هست، اما این عدد برای btrfs حتی کمتر از  محدوده ای برای یک فایل است. داشتن درایوی با حجم ۱۶ اگزابایت یعنی چیزی که فقط btrfs به شما می دهد.

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #68 : 06 خرداد 1389، 03:25 ب‌ظ »

واقعا استفاده کردیم
خیلی جالب بود

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #69 : 06 خرداد 1389، 04:14 ب‌ظ »
دوباره منممممممممممممممممممممممممممم!
من تا دیشب یه تاپیک مخصوص خودم داشتم که توش جک می گفتم ، یه از خدا بی خبری (فکر کنم صاب فروم که کپی رایت این فروم دستشه و گاو نیست) اومده پاک زده پاکش کرده >:(
خوب نتیجه این میشه که من مجبورم بیام وسط همبرگرهای شما گلاب بروتون دوپائی .... آره!
خوب بگذریم ;D
این که یه سیستم عامل انحصاریه و آشغال چه ربطی به هم داره دقیقا ربطش توی ارتباطشه. من واقعا نمی دونم چطور شما اینو متوجه نمی شه  :o . خوب معلومه دیگه: وقتی انحصاریه یعنی منحصر به صاب ماله (مثل همین فروم که رود و رود تاپیک های نازنین منو توش صاحابش پاک می کنه ;)) خوب یعنی آشغاله دیگه! متوجه شدی؟ نشدی؟ خوب باشه بهتر می گم:
ببین فرض کن شما یه شونه تخم مرغ داشته باشی و یه ظرف روغن و یه قابلمه و کمی نمک و یه مقدار زیادی نون و من هم خیلی گرسنم باشه!
خوب محصول این مال انحصاری شما چیه؟ خوب معلومه دیگه: آشغال! چون من برای شما فقط مقداری پوست تخم مرغ باقی می ذارم ;D
فهمیدی؟ کلا هرچی انحصاریه محصول آشغالیه! (بعدا نرین چغولی کنین بگین میگه این فروم آشغاله ها ! نه خیلی هم خوبه و گاوه و آزاده و هیچکی هم تاپیک های منو پاک نمی کنه! تقصیر ویندوزه که تاپیک های من می پره)
درباره امنیت ویندوز هم محبت کنید حضور جهانی چیزی به نام آنتی ویرووس رو فراموش نکنید که محصول همین : ویندوزه که کارهای امنیتی زیادی روش شده. اکر صاحابش می تونست یه استراتژی متن باز برای کسب درامد پیدا کنه ، ممطمئن باشید چیزی به اسم ویرووس انقدر گل نمی کرد که گل چین بخواد.
خوب خداییش من مک دونالد خیلی دوست دارم. خصوصا وقتی که شما یه شونه تخم مرغ داشته باشین و اون یکی دوستمون یه دو سه کیلو گوشت چرخ کرده.
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #70 : 06 خرداد 1389، 04:18 ب‌ظ »
لارم نیست بحث موردی تمام برتری های لینوکس به ویندوز مطرح بشه، تنها در حدی که چرا انتخاب لینوکس برای یک دسکتاپ/لپتاپ بهتره را می گم

یکسال پیش طی لجن مالی کامپیوترم توسط ویندوز، چند تا از عکس های نابی که از مادربزرگ خدابیامرزم داشتم برای همیشه پاک شد. یک روز تمام recovery هم فایده ای نداشت.

ویندوز هر چقدر هم روی امنیت پیشرفت کنه، مادامی که طعمه ویروس هست، ارزشی معادل صفر داره. نه تنها فایل های شخصی دارای امنیت کافی نیستند، بلکه نیروی زیادی که باید برای اسکن های متمادی و طولانی کامپیوتر صرف بشه کاملا طاقت فرسات.
بهترین سخت افزار موجود، برای اسکن کامل فایل های موجود در کامیپوتر، به حد اقل ۱ تا ۲ ساعت فعالیت با اولویت بالا احتیاج دارد.
در مورد لپ تاپ ها، باطری بسیار زیادی صرف فعالیت آنتی ویروس ها و کپی کردن فایل ها از یک پارتیشن به پارتیشن دیگه صرف میشه. (زیبایی آینده لینوکس اینه که در فایل سیستم btrfs حتی موقع کپی کردن، فایل ها به صورت snapshot در می آن*)

مشکل ویروس، برای همه ویندوز ها بوده و هست و خواهد ماند.
اما جا داره از تمام برنامه نویس ها سخت کوش تشکر کنم. خسته نباشید. مشکل اینجاست که آیا پیشرفت در زمینه امنیت سیستم عامل و جلوگیری از بین رفتن اطلاعات توسط متخصصین مایکروسافت، یارای مقابله با پیشرفت تکنولوژی ذخیره اطلاعات را دارد؟
ویندوز ۹۸ به ندرت بر روی کامپیوتری با ۸۰ گیگ هارد نصب شد. اکس پی شاید ۵۰۰ گیگ را میزبانی کند. سون با امنیتش چقدر دوام خواهد آورد. تا سال ۲۰۲۰ که هارد های ۱۰۰ ترابایت به چیزی معمولی تبدیل خواهند شد، چه ویندوزی قابل اعتماد خواهد بود؟
شما یک دیسک بلو ری از مراسم عروسی خودتان را با حجم ۲۵ گیگ تبدیل به پوچ می کنید. زیبایی ویندوز به چشمتان چگونه خواهد آمد؟

آینده تاریک ویندوز و مایکروسافت، کافی است به جاهایی که لینوکس بیشترین کاربرد را دارد دقت کنید. سرورها. حجم بالای اطالاعات و تعداد برنامه های نسبتا پایین.
توضیح کوتاه اینکه، موبایل یا دوربین دیجیتالی که امروز دارید، از کامپیوتر ۱۰ سال پیش چه از نظر حافظه و چه از نظر پردازش قوی تر است.
کامپیوتر شخصی افراد در سالهای آینده از سرورهای ۱۰ سال پیش قوی تر و پر اطلاعات تر خواهند بود. همان سرورهایی که سالهاست با درصد بالایی از لینوکس استفاده می کنند
پردازش اطالاعات نیز هر روز بیشتر به محیط ابر و web application منتقل می شوند. (سیستم عامل کروم گوگل مصداق بارز آن، نرم افزار گوگل ارت که در هنگام اجرا بیشتر اطلاعاتش از طریق نت دریافت می کند) حتی خود مایکروسافت میدوری را جایگزین ویندوز خواهد کرد.
وقتی وارد دنیای سرور بشویم، سیستم عامل لینوکس بوده. php و apache در برابر asp و iis ....
لینوکس همان کاری را با ویندوز خواهد کرد که apache با iis کرد.

* در لینوکس جابجایی فایل تنها شامل آپدیت شدن آدرس فایل ها می شود، و هیچ فعالیت اضافی برای دیسک سخت به همراه ندارد(یکپارچکی درایو home). اما ویژگی snapshot همین قابلیت را برای کپی کردن به همراه دارد. داشتن دو نسخه از یک فایل بدون فعالیت دیسک سخت. قابلیت داشتن یک فایل به حجم ۱۶ اگزابایت در btrfs. شانزده ترابایت محدوده حجم یک پارتیشن در ext4 هست، اما این عدد برای btrfs حتی کمتر از  محدوده ای برای یک فایل است. داشتن درایوی با حجم ۱۶ اگزابایت یعنی چیزی که فقط btrfs به شما می دهد.
اطلاعاتتون مفيد بود. تشكر مي كنم ازتون ولي چند تا نكته وجود داره:
نقل‌قول
تعجب مي‌كنم كه چطور با ريكاوري نتونستيد اطلاعاتتون رو برگردونيد. من بارها اطلاعاتم رو از دست دادم و حتي در درايو نصب ويندوز كه مدام در حال اورايت فايل‌ها هست، ولي باز هم تونستم اونا رو برگردونم. تازه شما مي‌گيد عكس‌هاتون پاك شده كه فكر مي‌كنم ساده‌ترين ريكاوري مربوط به عكس‌ها باشه. مگر اينكه خودتون اشتباه كرده باشيد و با فايل‌هاي ديگه كه به اون درايو ريخته باشيد، اونا رو اوررايت كرده و از بين برده باشيد. هيچ ربطي به لينوكس و ويندوز هم نداره.
نقل‌قول
فكر نمي‌كنم آينده مايكروسافت در اين زمينه تاريك باشه. مايكروسافت هميشه ويندوز سرور رو داشته و كم هم نيستند سرورهايي كه از ويندوز استفاده مي‌كنند و الان هم با ويندوز سرور 2008 اونو آپديت كرده و البته منكر اين نمي‌شم كه لينوكس و يونيكس سرورهاي قدرتمندي دارند.
در مورد آخر هم كه راجع به حجم ديسك سخت صحبت كرديد، بدون شك با ورود تكنولوژي جديد همه‌ي توليد كنندگان نرم افزار خودشون رو با اون هماهنگ مي‌كنند. اين مساله نگراني نداره.

در مورد ويروس هم كه قبلا بحث شده و اون اينكه كه چون لينوكس هنوز رايج نشده (منظورم اينه كه كاربرانش نسبت به ويندوز خيلي كمتر هستن)، ويروس‌هاي كمتري براي اون وجود داره و طبيعتا آنتي ويروس‌هاي كمتري هم براش نوشته شده.

ضمنا فراموش نكنيد كه مايكروسافت بزرگترين شركت نرم‌افزاري دنياست و حالا حالا هم شركتي به نصفش هم نمي‌رسه.
همونطور هم كه مي‌گن با حلوا حلوا دهن شيرين نمي شه، با آشغال آشغال هم مايكروسافت كوچيك نمي‌شه. اين طرز صحبت كردن فقط شخصيت خودمون رو زير سوال مي‌بره.
ضمنا من مهندس ارشد مايكروسافت يا مديرعامل اون نيستم (اگر چه كه آرزوي قلبيم هست كه باشم) كه بخوام تعصب كوركورانه و احمقانه‌اي راجع بهش داشته باشم.
اميدوارم متوجه حرف‌هام شده باشيد.
موفق باشيد. ;)
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1389، 04:21 ب‌ظ توسط Smart_Boy »

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #71 : 06 خرداد 1389، 04:32 ب‌ظ »

منم با شما موافقم
ویندوز ۷ یکی از بهترین محصولات ماکروسافت هست
من باهاش در شرکت به خاطر اینکه روی لپتاپ شرکت بود ( و برای مدتی که برای پروژه لازم بود ) ازش استفاده کردم
ولی یک سری معایب وحشتناک هم داره  :)

وقتی سیستم بالا میاد شما ۲ گیگ رم رو در اختیار سیستم عامل دارید :)

من بعد از اینکه یک بار داشتم این جمله رو برای شوخی به یکی از دوستان می گفتم  "ویندوز ۷ یکی از بهترین محصولات ماکروسافت هست"
در همون لحظه سیستم هنگ کرد ( که هیچ پردازش خاص و یا اضافی هم نداشت ) که باعث شد کلی بخندیم :)

ویندوز ۷ یکی از بهترین محصولات ماکرو سافت نسبت به نسخه های قبل هست ولی هنوز مشکلات اساسی ویندوز رو داره که برای کار های جدی و دارای ریسک اصلا فکر کردن بهش مسخره هست :) ( می تونم دلیل های زیادی برای این موضوع براتون بیارم :) )

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #72 : 06 خرداد 1389، 04:45 ب‌ظ »
سلام بر كرگدن عزيز  :)
بدون اغراق، تو بررسي‌هايي كه از پست‌هاي شما داشتم، هميشه از شما خوشم اومده.  :)
حالا بريم سر موضوع بحث:
نقل‌قول
وقتی سیستم بالا میاد شما ۲ گیگ رم رو در اختیار سیستم عامل دارید Smiley
تو سيستم من حدود 600 مگابايت هست.

نقل‌قول
من بعد از اینکه یک بار داشتم این جمله رو برای شوخی به یکی از دوستان می گفتم  "ویندوز ۷ یکی از بهترین محصولات ماکروسافت هست"
در همون لحظه سیستم هنگ کرد ( که هیچ پردازش خاص و یا اضافی هم نداشت ) که باعث شد کلی بخندیم Smiley
اين مورد بيشتر در مورد نسخه‌هاي قبل از نهايي بود. من خودم هم تجربشو دارم ولي از وقتي نسخه‌ي نهاييش اومد ديگه اين مشكلو نداشتم.
نقل‌قول
ویندوز ۷ یکی از بهترین محصولات ماکرو سافت نسبت به نسخه های قبل هست ولی هنوز مشکلات اساسی ویندوز رو داره که برای کار های جدی و دارای ریسک اصلا فکر کردن بهش مسخره هست Smiley ( می تونم دلیل های زیادی برای این موضوع براتون بیارم Smiley )
خوشحال مي شم دلايلتون رو بشنوم...

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
« پاسخ #73 : 06 خرداد 1389، 04:57 ب‌ظ »
مگر اينكه خودتون اشتباه كرده باشيد و با فايل‌هاي ديگه كه به اون درايو ريخته باشيد، اونا رو اوررايت كرده و از بين برده باشيد. هيچ ربطي به لينوكس و ويندوز هم نداره.

جدای از مورد خاص پیش اومده برای من:
پاک شدن اطلاعات از اونجا شروع می شه که ویندوز گاهی بوت نمی شه و تنها راه نصب مجدد هست و این یعنی از دست رفتن پوشه my documents. قبلا کارهای زیادی می کردیم تا این پوشه از بین نره. نصب ویندوز برای مدت کوتاهی روی یک درایو دیگه و تشکر از اکس پی برای اینکه بر خلاف ۹۸ قابلیت نصب بر روی تمام درایو ها را داره (سال ۲۰۰۱) بعد هم راه هایی بود مثل هارد به هارد کردن. آخرین باری که یکی از دوستان برای my documents نگران شد، یک فلش مموری ubuntu live باعث شد همه چیز به خوبی خوشی درست بشه.
قطعا من برای عکس مادر بزرگم همه کار کردم...
حتی نصب لینوکس جدید هیچ صدمه ای به فایل های قبلی شما نمی زنه هیچ، جالب اینجاست که حتی bookmark های فایرفاکس هم جای خود باقی می مونند. این یعنی سیستم عامل می دونه که رئیس کیه این وسط.

هیچ اتفاقی برای کامپیوتر که نیفته، ویندوز خودش ۲ ماه کار کنه جای شکرش باقیه.
مثلن من همین الان دستور uptime را می زنم و می بینم خروجی

15:01:53 up 5 days, 16:43,  2 users,  load average: 0.96, 0.85, 0.72
خوب ۵ روز کند نشدن، تاحالا پارس مداد هم بود یه تراشی باید سرش می زدم.

ربطی به لینوکس نداره ولی به ویندوز چرا. وقتی یک ویروس می آد و هر کاری می تونه بکنه، از پاک کردن و حذف کردن پارتیشن گرفته تا پیچوندن هر چی توی دیسک سخت هست، خوب لینوکس و ریکاوری کمتر نیازمند هم می شن.

نقل‌قول
در مورد آخر هم كه راجع به حجم ديسك سخت صحبت كرديد، بدون شك با ورود تكنولوژي جديد همه‌ي توليد كنندگان نرم افزار خودشون رو با اون هماهنگ مي‌كنند. اين مساله نگراني نداره.

حجم دیسک سخت از اونجایی نگران کننده هست که به تناسب اون حجم اطلاعات شخصی و حیاتی افراد هم بالاتر می ره. این یعنی امنیت ۹۹ درصد با ۰ درصد تفاوت چندانی نخواهد داشت. وگرنه ntfs هم حجم ۱۶ اگزابایت را پشتیبانی می کنه.
الگوریتم های شرکت سیمانتک و کاسپراسکی هر چقدر هم پیشرفت کنند، وقتی با ترابایت ها اطلاعات مواجهه بشن، باید یک روز از هفته را صرف ویروس یابی کرد. مگر اینکه موقع خرید سی پی یو اصلی ترین نگرانی ما پایین آوردن زمان اسکن سیستم باشد.

نقل‌قول
در مورد ويروس هم كه قبلا بحث شده و اون اينكه كه چون لينوكس هنوز رايج نشده (منظورم اينه كه كاربرانش نسبت به ويندوز خيلي كمتر هستن)، ويروس‌هاي كمتري براي اون وجود داره و طبيعتا آنتي ويروس‌هاي كمتري هم براش نوشته شده.

تصور اشتباه مبنی بر اینکه درصد پایین کاربران لینوکس، باعث نبود ویروس شده. همین چند لحظه پیش در تاپیکی دیگر راجب این موضوع نوشتم
صحبت شما مصداق این مطلب است که شخصی گفت گردو به این کوچکی چه درخت بزرگی دارد، درخت خربزه دیگر چقدر بزرگ خواهد بود....

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,13837.15.html
نقل‌قول
ضمنا فراموش نكنيد كه مايكروسافت بزرگترين شركت نرم‌افزاري دنياست و حالا حالا هم شركتي به نصفش هم نمي‌رسه.

مایکروسافت بزگترین بیزنس دنیاست. از نظر نرم افزار، تعداد نرم افزار هایی که تولید می کند از تولیدی خیلی از شرکت های نا شناخته هم کمتر هست. سالهاست منابع مالی خود را از طریق لایسنس ها تامین می کند بدون آنکه کدی زیادی بنویسد.
شما اگر تصور کردید برنامه نویسان مایکروسافت خیلی سخت کوش هستند، به شرکت ea فکر کنید که سالانه چه تعداد بازی کامپیوتری می سازد. این همه افراد برای طراحی level ها و اشیای سه بعدی، کار گرفتن از هنرپیشه های هالیوود برای صدا گذاری. بسیاری از کسانی که در فیلم های هالیوودی، جایزه اسکار در زمینه جلوه های ویژه دریافت می کنند، مدیریت تیم هنری و طراحی بازی های شرکت ea را انجام می دهند. و در نهایت یک بسته بازی با قیمت ۵۰ دلار به دست مصرف کننده می رسد. مایکروسافت ۶ سال زمان گرفت تا ویستا را ساخت. ۶ سال برای ساختن نمایش تاسف باری از آنچه از یک سیستم عامل انتظار می رود. انتشار اکس پی تنها بعد از یکسال از ام ای کار خوبی بود، اما ۶ سال و در نهایت ....
مایکروسافت محصولاتی مثل آفیس دارد و بقیه کارهایش شامل ایکس باکس و ms sql و ... هست. شرکت بزرگی است، اما بزرگترین شرکت نرم افزاری دنیا؟ از حیث بهترین نرم افزار و اینکه داخل مایکروسافت همه به فکر کیفیت نرم افزار هستند، بعید می دانم. بدتر اینکه بگوییم کسی به نصفش نمی رسد. دنیای بدون مایکروسافت یا دنیای بدون گوگل؟

ظمن تقدیر مجدد از زحمت کشان مایکروسافت، شیرین کاری محصولاتشان در المپیک پکن جدا به یاد ماندنی ست.

« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1389، 05:02 ب‌ظ توسط Comboy »

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
« پاسخ #74 : 06 خرداد 1389، 04:59 ب‌ظ »

در همون لحظه سیستم هنگ کرد ( که هیچ پردازش خاص و یا اضافی هم نداشت ) که باعث شد کلی بخندیم :)

این حادثه برای بیل گیتس هم موقع معرفی ویندوز ۹۵ اتفاق افتاد. البته نه در کنار دوستش، در برابر جمعیت حاضرین مشتاق