مگر اينكه خودتون اشتباه كرده باشيد و با فايلهاي ديگه كه به اون درايو ريخته باشيد، اونا رو اوررايت كرده و از بين برده باشيد. هيچ ربطي به لينوكس و ويندوز هم نداره.
جدای از مورد خاص پیش اومده برای من:
پاک شدن اطلاعات از اونجا شروع می شه که ویندوز گاهی بوت نمی شه و تنها راه نصب مجدد هست و این یعنی از دست رفتن پوشه my documents. قبلا کارهای زیادی می کردیم تا این پوشه از بین نره. نصب ویندوز برای مدت کوتاهی روی یک درایو دیگه و تشکر از اکس پی برای اینکه بر خلاف ۹۸ قابلیت نصب بر روی تمام درایو ها را داره (سال ۲۰۰۱) بعد هم راه هایی بود مثل هارد به هارد کردن. آخرین باری که یکی از دوستان برای my documents نگران شد، یک فلش مموری ubuntu live باعث شد همه چیز به خوبی خوشی درست بشه.
قطعا من برای عکس مادر بزرگم همه کار کردم...
حتی نصب لینوکس جدید هیچ صدمه ای به فایل های قبلی شما نمی زنه هیچ، جالب اینجاست که حتی bookmark های فایرفاکس هم جای خود باقی می مونند. این یعنی سیستم عامل می دونه که رئیس کیه این وسط.
هیچ اتفاقی برای کامپیوتر که نیفته، ویندوز خودش ۲ ماه کار کنه جای شکرش باقیه.
مثلن من همین الان دستور uptime را می زنم و می بینم خروجی
15:01:53 up 5 days, 16:43, 2 users, load average: 0.96, 0.85, 0.72
خوب ۵ روز کند نشدن، تاحالا پارس مداد هم بود یه تراشی باید سرش می زدم.
ربطی به لینوکس نداره ولی به ویندوز چرا. وقتی یک ویروس می آد و هر کاری می تونه بکنه، از پاک کردن و حذف کردن پارتیشن گرفته تا پیچوندن هر چی توی دیسک سخت هست، خوب لینوکس و ریکاوری کمتر نیازمند هم می شن.
در مورد آخر هم كه راجع به حجم ديسك سخت صحبت كرديد، بدون شك با ورود تكنولوژي جديد همهي توليد كنندگان نرم افزار خودشون رو با اون هماهنگ ميكنند. اين مساله نگراني نداره.
حجم دیسک سخت از اونجایی نگران کننده هست که به تناسب اون حجم اطلاعات شخصی و حیاتی افراد هم بالاتر می ره. این یعنی امنیت ۹۹ درصد با ۰ درصد تفاوت چندانی نخواهد داشت. وگرنه ntfs هم حجم ۱۶ اگزابایت را پشتیبانی می کنه.
الگوریتم های شرکت سیمانتک و کاسپراسکی هر چقدر هم پیشرفت کنند، وقتی با ترابایت ها اطلاعات مواجهه بشن، باید یک روز از هفته را صرف ویروس یابی کرد. مگر اینکه موقع خرید سی پی یو اصلی ترین نگرانی ما پایین آوردن زمان اسکن سیستم باشد.
در مورد ويروس هم كه قبلا بحث شده و اون اينكه كه چون لينوكس هنوز رايج نشده (منظورم اينه كه كاربرانش نسبت به ويندوز خيلي كمتر هستن)، ويروسهاي كمتري براي اون وجود داره و طبيعتا آنتي ويروسهاي كمتري هم براش نوشته شده.
تصور اشتباه مبنی بر اینکه درصد پایین کاربران لینوکس، باعث نبود ویروس شده. همین چند لحظه پیش در تاپیکی دیگر راجب این موضوع نوشتم
صحبت شما مصداق این مطلب است که شخصی گفت گردو به این کوچکی چه درخت بزرگی دارد، درخت خربزه دیگر چقدر بزرگ خواهد بود....
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,13837.15.htmlضمنا فراموش نكنيد كه مايكروسافت بزرگترين شركت نرمافزاري دنياست و حالا حالا هم شركتي به نصفش هم نميرسه.
مایکروسافت بزگترین بیزنس دنیاست. از نظر نرم افزار، تعداد نرم افزار هایی که تولید می کند از تولیدی خیلی از شرکت های نا شناخته هم کمتر هست. سالهاست منابع مالی خود را از طریق لایسنس ها تامین می کند بدون آنکه کدی زیادی بنویسد.
شما اگر تصور کردید برنامه نویسان مایکروسافت خیلی سخت کوش هستند، به شرکت ea فکر کنید که سالانه چه تعداد بازی کامپیوتری می سازد. این همه افراد برای طراحی level ها و اشیای سه بعدی، کار گرفتن از هنرپیشه های هالیوود برای صدا گذاری. بسیاری از کسانی که در فیلم های هالیوودی، جایزه اسکار در زمینه جلوه های ویژه دریافت می کنند، مدیریت تیم هنری و طراحی بازی های شرکت ea را انجام می دهند. و در نهایت یک بسته بازی با قیمت ۵۰ دلار به دست مصرف کننده می رسد. مایکروسافت ۶ سال زمان گرفت تا ویستا را ساخت. ۶ سال برای ساختن نمایش تاسف باری از آنچه از یک سیستم عامل انتظار می رود. انتشار اکس پی تنها بعد از یکسال از ام ای کار خوبی بود، اما ۶ سال و در نهایت ....
مایکروسافت محصولاتی مثل آفیس دارد و بقیه کارهایش شامل ایکس باکس و ms sql و ... هست. شرکت بزرگی است، اما بزرگترین شرکت نرم افزاری دنیا؟ از حیث بهترین نرم افزار و اینکه داخل مایکروسافت همه به فکر کیفیت نرم افزار هستند، بعید می دانم. بدتر اینکه بگوییم کسی به نصفش نمی رسد. دنیای بدون مایکروسافت یا دنیای بدون گوگل؟
ظمن تقدیر مجدد از زحمت کشان مایکروسافت، شیرین کاری محصولاتشان در المپیک پکن جدا به یاد ماندنی ست.