انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: لینوکس یا مک؟!  (دفعات بازدید: 42597 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
پاسخ به: لینوکس یا مک؟!
« پاسخ #75 : 06 خرداد 1389، 05:09 ب‌ظ »

در مورد ويروس هم كه قبلا بحث شده و اون اينكه كه چون لينوكس هنوز رايج نشده (منظورم اينه كه كاربرانش نسبت به ويندوز خيلي كمتر هستن)، ويروس‌هاي كمتري براي اون وجود داره و طبيعتا آنتي ويروس‌هاي كمتري هم براش نوشته شده.

لازمه یه کم بیشتر راجب این گفته تون بگم.
ویروسی برای لینوکس وجود نداره و این طبیعت اوپن سورس هست. آنتی ویروس های موجود برای لینوکس در واقع ویروس های ویندوز را از بین می برند تا موقع استفاده از فایل ها روی یک سیستم ویندوز، از بروز مشکل جلوگیری شود.
مثالی که زدند: شما ممکن است نسبت به ویروس ایدز ایمن باشید، اما می توانید شخص دیگری را آلوده کنید. ایدز از خون کثیف وارد بدن شما می شود، شما بیمار نمی شوید، اما ویروس ایذر می تواند با خون شما وارد بدن شخص دیگری که نسبت به آن ایمن نیست بشود و او را بیمار کند.

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #76 : 06 خرداد 1389، 05:27 ب‌ظ »

در مورد ويروس هم كه قبلا بحث شده و اون اينكه كه چون لينوكس هنوز رايج نشده (منظورم اينه كه كاربرانش نسبت به ويندوز خيلي كمتر هستن)، ويروس‌هاي كمتري براي اون وجود داره و طبيعتا آنتي ويروس‌هاي كمتري هم براش نوشته شده.

لازمه یه کم بیشتر راجب این گفته تون بگم.
ویروسی برای لینوکس وجود نداره و این طبیعت اوپن سورس هست. آنتی ویروس های موجود برای لینوکس در واقع ویروس های ویندوز را از بین می برند تا موقع استفاده از فایل ها روی یک سیستم ویندوز، از بروز مشکل جلوگیری شود.
مثالی که زدند: شما ممکن است نسبت به ویروس ایدز ایمن باشید، اما می توانید شخص دیگری را آلوده کنید. ایدز از خون کثیف وارد بدن شما می شود، شما بیمار نمی شوید، اما ویروس ایذر می تواند با خون شما وارد بدن شخص دیگری که نسبت به آن ایمن نیست بشود و او را بیمار کند.
واقعا نمي‌دونم كه منابع صحبت‌هاي شما كجاست. لينك زير رو يه نگاهي بكنيد:
http://www.desktoplinux.com/articles/AT3307459975.html

من بعد از اینکه یک بار داشتم این جمله رو برای شوخی به یکی از دوستان می گفتم  "ویندوز ۷ یکی از بهترین محصولات ماکروسافت هست"
در همون لحظه سیستم هنگ کرد ( که هیچ پردازش خاص و یا اضافی هم نداشت ) که باعث شد کلی بخندیم :)

این حادثه برای بیل گیتس هم موقع معرفی ویندوز ۹۵ اتفاق افتاد. البته نه در کنار دوستش، در برابر جمعیت حاضرین مشتاق
و منبع اين صحبت كجاست؟
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
« پاسخ #77 : 06 خرداد 1389، 05:54 ب‌ظ »
خیلی خوب بحث داره پیش میره ولی نمیدونم مکش کجا رفت؟!
میخواید عنوان تاپیک رو عوض کنیم؟ البته منظورم این نیست که ادامه ندین ها ... چون خیلی داره جالب میشه... \\:D/
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #78 : 06 خرداد 1389، 06:18 ب‌ظ »
خیلی خوب بحث داره پیش میره ولی نمیدونم مکش کجا رفت؟!
میخواید عنوان تاپیک رو عوض کنیم؟ البته منظورم این نیست که ادامه ندین ها ... چون خیلی داره جالب میشه... \\:D/
ببخشيد بابت Topic off
من خودم اصلا به اين بحث‌ها اعتقادي ندارم، ديگه هم بحث رو ادامه نمي‌دم، دليلش هم مشخصه...

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #79 : 06 خرداد 1389، 06:33 ب‌ظ »
سلام بر كرگدن عزيز  :)
بدون اغراق، تو بررسي‌هايي كه از پست‌هاي شما داشتم، هميشه از شما خوشم اومده.  :)
حالا بريم سر موضوع بحث:
نقل‌قول
وقتی سیستم بالا میاد شما ۲ گیگ رم رو در اختیار سیستم عامل دارید Smiley
تو سيستم من حدود 600 مگابايت هست.

نقل‌قول
من بعد از اینکه یک بار داشتم این جمله رو برای شوخی به یکی از دوستان می گفتم  "ویندوز ۷ یکی از بهترین محصولات ماکروسافت هست"
در همون لحظه سیستم هنگ کرد ( که هیچ پردازش خاص و یا اضافی هم نداشت ) که باعث شد کلی بخندیم Smiley
اين مورد بيشتر در مورد نسخه‌هاي قبل از نهايي بود. من خودم هم تجربشو دارم ولي از وقتي نسخه‌ي نهاييش اومد ديگه اين مشكلو نداشتم.
نقل‌قول
ویندوز ۷ یکی از بهترین محصولات ماکرو سافت نسبت به نسخه های قبل هست ولی هنوز مشکلات اساسی ویندوز رو داره که برای کار های جدی و دارای ریسک اصلا فکر کردن بهش مسخره هست Smiley ( می تونم دلیل های زیادی برای این موضوع براتون بیارم Smiley )
خوشحال مي شم دلايلتون رو بشنوم...

اون نسخه ای که بنده باهاش کار کردم نسخه professional   و ۶۴ بیتی بود که به طور اورجینال روی لپتاپ نسب بود و تمام آپدیت ها هم شده بود :)
بگذریم :)

در کل وقتی بحث سیستم های سازمانی و حساس پیش میاد یک سری مسائل بدون هیچ چشم پوشی مورد نیاز هست ( برای مثال - بانک - بورس - سازمان های با گردش مالی زیاد - سازمان هایی که سرویس های حساس اجتماعی و یا عمومی میدن و  سازمان های نظامی و فضایی و..........)

۱- شما نیاز به سیستمی دارید که همیشه در دسترس باشه و حتی برای لحظه ی  کوتاهی این سرویس دهی قطع نشه
سیستم عامل باید طوری طراحی شده باشه که کمترین نیاز رو به راه اندازی مجدد داشته باشه
سیستم عاملی مانند ویندوز اصلاً برای این کار های مناسب نیست چون شما حتی برای آپدیت های رسمی سیستمتون نیاز به ریست دارید ( حالا نرم افزار های دیگر بماند)
ولی این مشکل در سیستم های لینوکس و یونیکس بیسی مانند سولاریس وجود ندارد و شما می تونیدبدون ریست کردن سیستم حتی کرنل خودتون رو به روز کنید
همجنین امکاناتی که این سیستم ها در زمینه کلاسترینگ و .... می دن

۲- امنیت
اینکه امنیت سیستم های متن باز و لینوکس ویونیکس بیس بیشتر از ویندوز هست رو فکر نمی کنم شکی داشته باشید ( اگر دارید صحبت می کنیم )
ولی اگر شما در ویندوز آنتی ویروس نصب کنید ( و فرض بگیریم که واقعاً سیستم امنیت خوبی پیدا کنه ) می دونید در خوش بینانه ترین حالت شما ۲۰ تا ۴۰ درصد بار سرور رو برای آنتی ویروس به کار گرفتید؟
می دونید هزینه سخت افزاری سرور ها و اضافه کردنشون چقدر سنگین هست؟
در مورد ایراد های امنیتی و مسائل دیگه حرفی نمی زنم وازش می گذرم :)

۳- نگهداری و پشتیبانی

بروز آوری سیستم ها - نصب نرم افزار ها و رفع مشکلات احتمالی سرور ها در سیستم عامل های آزاد بسیار راحت تر و کم هزینه تر هست چون بسیار قابل انعطاف هستند و شما می تونید بیشتر مشکلات رو حل کنید
ولی خیلی از مشکلات در ویندوز فقط با نصب مجدد امکان داره

۴- هزینه
موارد قبلی + نیاز کمتر به منابع سخت افزاری در لینوکس باعث میشه شما بیشترین منابع رو برای نیاز های بیزنستون داشته باشید
برای مثال شما می تونید سیستم عامل رو بدون محیط گرافیکی اجرا کنید که رمتون ۳۰۰ تا ۴۰۰ مگ آزاد می مونه برای نیاز مورد نظرتون
و همچنین سیستم عامل رو تا حد نیاز خودتون سبک کنید

۵- نیاز مندی های سرعت و دقت در موارد حساس

شما در سیستم عامل و نرم افزار مبحثی به نام Real-time programming دارید ( یعنی شما باید دیتای پردازش شده رو دقیق در زمان مورد نظر و با فاصله زمانی دقیق داشته باشید )  این مورد صنایع هوا فضا و نظامی - مانیتورینگ و کنترل سیستم های ناوبری و دیجیتال و ..... به این مباحث نیاز وحشتناکی هست
سیستم عامل ویندوز برای این کار اصلاً مناسب نیست شما می تونید یه برنامه ی مالتی ترد ساده ( ping pong معروف که مثال هر کتابی هست ) بنویسید و در ویندوز اجرا کنید:)
اونوقت خواهید دید که ترتیب پاسخگیریتون با تکون دادن یک موس به سادگی به هم می خوره :)
حالا فکر کنید این سیستم برای فرودگاه  - کنترل یک نیروگاه ویا سامانه دفاعی و موقیت یاب یک موشک باشه :)

۶- شرکت های بزرگ  و بستر های بزرگ نرم افزاری بزرگ
وقتی بحث کاربرد های حساس میشه نا خوداگاه بحث پلتفرم های جاوا  و زبان های مین فریمی- و دیتا بیس هایی شبیه اوراکل و DB2 , ibmبه میان میاد
این سیستم ها در ویندوز بسیار بازدهی و عملکرد پایینی دارن :) و یا اصلاً نصب نمیشن :)

به خاطر هزینه - انعطاف و موارد قبلی که گفته شد
می تونید به سایت های oracle - JBOSS -IBM  مراجعه کنید و ببینید سلوشن اونها فقط و فقط solaris - linux-- unix like ها هستن :)

اگر بازم می خواید ادامه بدم :)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
« پاسخ #80 : 06 خرداد 1389، 07:06 ب‌ظ »
سلام به هم مدرسه ای

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #81 : 06 خرداد 1389، 09:10 ب‌ظ »
سلام بر كرگدن عزيز  :)
بدون اغراق، تو بررسي‌هايي كه از پست‌هاي شما داشتم، هميشه از شما خوشم اومده.  :)
حالا بريم سر موضوع بحث:
نقل‌قول
وقتی سیستم بالا میاد شما ۲ گیگ رم رو در اختیار سیستم عامل دارید Smiley
تو سيستم من حدود 600 مگابايت هست.

نقل‌قول
من بعد از اینکه یک بار داشتم این جمله رو برای شوخی به یکی از دوستان می گفتم  "ویندوز ۷ یکی از بهترین محصولات ماکروسافت هست"
در همون لحظه سیستم هنگ کرد ( که هیچ پردازش خاص و یا اضافی هم نداشت ) که باعث شد کلی بخندیم Smiley
اين مورد بيشتر در مورد نسخه‌هاي قبل از نهايي بود. من خودم هم تجربشو دارم ولي از وقتي نسخه‌ي نهاييش اومد ديگه اين مشكلو نداشتم.
نقل‌قول
ویندوز ۷ یکی از بهترین محصولات ماکرو سافت نسبت به نسخه های قبل هست ولی هنوز مشکلات اساسی ویندوز رو داره که برای کار های جدی و دارای ریسک اصلا فکر کردن بهش مسخره هست Smiley ( می تونم دلیل های زیادی برای این موضوع براتون بیارم Smiley )
خوشحال مي شم دلايلتون رو بشنوم...

اون نسخه ای که بنده باهاش کار کردم نسخه professional   و ۶۴ بیتی بود که به طور اورجینال روی لپتاپ نسب بود و تمام آپدیت ها هم شده بود :)
بگذریم :)

در کل وقتی بحث سیستم های سازمانی و حساس پیش میاد یک سری مسائل بدون هیچ چشم پوشی مورد نیاز هست ( برای مثال - بانک - بورس - سازمان های با گردش مالی زیاد - سازمان هایی که سرویس های حساس اجتماعی و یا عمومی میدن و  سازمان های نظامی و فضایی و..........)

۱- شما نیاز به سیستمی دارید که همیشه در دسترس باشه و حتی برای لحظه ی  کوتاهی این سرویس دهی قطع نشه
سیستم عامل باید طوری طراحی شده باشه که کمترین نیاز رو به راه اندازی مجدد داشته باشه
سیستم عاملی مانند ویندوز اصلاً برای این کار های مناسب نیست چون شما حتی برای آپدیت های رسمی سیستمتون نیاز به ریست دارید ( حالا نرم افزار های دیگر بماند)
ولی این مشکل در سیستم های لینوکس و یونیکس بیسی مانند سولاریس وجود ندارد و شما می تونیدبدون ریست کردن سیستم حتی کرنل خودتون رو به روز کنید
همجنین امکاناتی که این سیستم ها در زمینه کلاسترینگ و .... می دن

۲- امنیت
اینکه امنیت سیستم های متن باز و لینوکس ویونیکس بیس بیشتر از ویندوز هست رو فکر نمی کنم شکی داشته باشید ( اگر دارید صحبت می کنیم )
ولی اگر شما در ویندوز آنتی ویروس نصب کنید ( و فرض بگیریم که واقعاً سیستم امنیت خوبی پیدا کنه ) می دونید در خوش بینانه ترین حالت شما ۲۰ تا ۴۰ درصد بار سرور رو برای آنتی ویروس به کار گرفتید؟
می دونید هزینه سخت افزاری سرور ها و اضافه کردنشون چقدر سنگین هست؟
در مورد ایراد های امنیتی و مسائل دیگه حرفی نمی زنم وازش می گذرم :)

۳- نگهداری و پشتیبانی

بروز آوری سیستم ها - نصب نرم افزار ها و رفع مشکلات احتمالی سرور ها در سیستم عامل های آزاد بسیار راحت تر و کم هزینه تر هست چون بسیار قابل انعطاف هستند و شما می تونید بیشتر مشکلات رو حل کنید
ولی خیلی از مشکلات در ویندوز فقط با نصب مجدد امکان داره

۴- هزینه
موارد قبلی + نیاز کمتر به منابع سخت افزاری در لینوکس باعث میشه شما بیشترین منابع رو برای نیاز های بیزنستون داشته باشید
برای مثال شما می تونید سیستم عامل رو بدون محیط گرافیکی اجرا کنید که رمتون ۳۰۰ تا ۴۰۰ مگ آزاد می مونه برای نیاز مورد نظرتون
و همچنین سیستم عامل رو تا حد نیاز خودتون سبک کنید

۵- نیاز مندی های سرعت و دقت در موارد حساس

شما در سیستم عامل و نرم افزار مبحثی به نام Real-time programming دارید ( یعنی شما باید دیتای پردازش شده رو دقیق در زمان مورد نظر و با فاصله زمانی دقیق داشته باشید )  این مورد صنایع هوا فضا و نظامی - مانیتورینگ و کنترل سیستم های ناوبری و دیجیتال و ..... به این مباحث نیاز وحشتناکی هست
سیستم عامل ویندوز برای این کار اصلاً مناسب نیست شما می تونید یه برنامه ی مالتی ترد ساده ( ping pong معروف که مثال هر کتابی هست ) بنویسید و در ویندوز اجرا کنید:)
اونوقت خواهید دید که ترتیب پاسخگیریتون با تکون دادن یک موس به سادگی به هم می خوره :)
حالا فکر کنید این سیستم برای فرودگاه  - کنترل یک نیروگاه ویا سامانه دفاعی و موقیت یاب یک موشک باشه :)

۶- شرکت های بزرگ  و بستر های بزرگ نرم افزاری بزرگ
وقتی بحث کاربرد های حساس میشه نا خوداگاه بحث پلتفرم های جاوا  و زبان های مین فریمی- و دیتا بیس هایی شبیه اوراکل و DB2 , ibmبه میان میاد
این سیستم ها در ویندوز بسیار بازدهی و عملکرد پایینی دارن :) و یا اصلاً نصب نمیشن :)

به خاطر هزینه - انعطاف و موارد قبلی که گفته شد
می تونید به سایت های oracle - JBOSS -IBM  مراجعه کنید و ببینید سلوشن اونها فقط و فقط solaris - linux-- unix like ها هستن :)

اگر بازم می خواید ادامه بدم :)

مواردی که اشاره کردید کاملا درست است و من هم گفته بودم که لینوکس و یونیکس در زمینه‌ی سرور سیستم‌عامل‌های قدرتمندی دارند و البته سرورهای ویندوز هم اون طوری که شما ضعیف توصیفشون کردید نیستند. به هر حال اینجا فقط بحث سرور نبوده و کلا ویندوز آشغال توصیف شده!!! عجیبه واقعا!!!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #82 : 06 خرداد 1389، 10:12 ب‌ظ »
بحثتون رو این‌جا ادامه بدین: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,13837.15.html
این‌جا برای اینه که حال مک رو بگیریم. حال ویندوز رو اون بالا می‌گیریم ;D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
  • ارسال: 116
  • شهید پرفسور مجید شهریاری
« پاسخ #83 : 06 خرداد 1389، 10:21 ب‌ظ »
نقل‌قول
این‌جا برای اینه که حال مک رو بگیریم. حال ویندوز رو اون بالا می‌گیریم Grin

گل گفتی :D =D>

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #84 : 07 خرداد 1389، 12:02 ق‌ظ »
بحثتون رو این‌جا ادامه بدین: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,13837.15.html
این‌جا برای اینه که حال مک رو بگیریم. حال ویندوز رو اون بالا می‌گیریم ;D
این دانیال همیشه حرفهاش بجاست
کلی حال داد همین دو خطت

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #85 : 07 خرداد 1389، 03:03 ق‌ظ »
خوب دوباره ها دوباره ها سلام
ای که گفتی یعنی چه؟ :
نقل‌قول
شیرین کاری محصولاتشان در المپیک پکن
این یارو که وسط زمین و هوا آویزونه بیل گیتسه ؟ یا کارخانه میکرو سافت زده تو کار ساخت پروژکتور؟ یا این نقاشی از کارهای فتوشاپ میکروسافته؟  ??? من که هر چی فکر کردم به نتیجه نرسیدم!
آقا گلاب بروتون ولی این که شما نشون دادید یه کار قشنگ فتوشاپیه از استادیوم فرزن مونیخ که در معماری مدرن معروفه بخاطر سقف پلاستیکیش. گلاب بروتون این نمایه اون تصویره هم کار فتوشاپیه خوشگلی شده (دیگه خداییش! شایدم المپیک پکنو توی مونیخ برگزار کردن! ویا مونیخ شهری در چین هست و یا چین یک کشور اروپائی و یا ......؟)
این تخصص (تخسس ؟ تخثث ؟ تخصس ؟ تخصث ؟ تخثص ؟ تخثس ؟ تخسص؟ تخسث؟ ) دوستان مک دونالد خوره لینوکس کار درباره ویندوزه این آقاهه بیگ لیتز واقعا انسان رو به شعف میاره و خودش بیانگر اینه که واقعا چقدر این سیستم عامل بده که همه دوستان متخصصش ( ؟؟؟؟) هستن :D
نقل‌قول
بدون اغراق، تو بررسي‌هايي كه از پست‌هاي شما داشتم، هميشه از شما خوشم اومده
البته من کرگدن نیستم ولی با این وجود خیلی ممنونم 8) من هم همیشه از خودم خیلی خوشم میاد ;D
اگه میشه دوستان محبت کنن برای این داستان های عجیب غریب زیباشون رفرانس های معتبر و قابل استناد عنوان کنن
من البته از طرف دارهای پر و پا قرص پول های جیب جناب بگ لیتسم ولی فکر می کنم طرف انقدرم دیگه ..... نباشه که با این همه یال و کوپالش فکر هنگ کردن سیستم رو نکنه:
اولا معرفی یه سیستم توسط بیگ لیتس اونم توی سال 1995 ؟ این زمان طولانی در ماوراء تاریخ نیست (البته برای شما رو نمی دونم ولی اون موقع من کاربر رایانه بودم که بهش می گفتن کامپیوتر) و قابل بررسی هست و این اتفاق هم پدر صاحاب بازاریابی رو فرش می کنه!
دوما توی معرفی یه سیستم عامل احیانا معرف نمی شینه پشتش و یه دو ساعتی باهاش کار کنه تا همه ببینن دست بزنن (لطفا یه جستجوئی در این زمینه توی اینترنت بکنین ;D بد نیست)
سوما محبت کنید و یه نسخه 95 روی یه سیستم بنصبید (حتی از اون قدیمیتر نباشه) تا ببینید درباره هنگ کردن چه موجود نازنینی با چه کارائی صحبت می کنید بعدا خودتون نظرتون راجع به هنگ کردن سیستم بیگلی در مراسم معارفه عوض میشه (لطفا اول باهاش کار کنید! نکته انحرافی توی موضوع هست)
چهارما جدای از مبحث ویرووس هائی که بعضا خیلی جالب هستن ( آی لاو یو رایانه شما رو تبدیل به ظرفی می کرد که فقط به درد آکواریوم می خورد و پرورش ماهی و نوع دیگری - که اسمش یادم نیست - روی رم می نشست و پاک کردنش به زمان خودش محال بود و یا کاسیاس که اولین موجود زنده با قابلیت تکثیر حتی از طریق امواج بود و ...) ونادوز (جمع ویندوز) جزء سیستم های معقول به جهت خدمات دهی بودند (تا قبل از ویستا) و خصوصا (خثوصا ؟ خسوثا ؟ .......؟) ارائه پشتیبانی و بروزرسانی های مرتب در حد دربی تیم ملی (که برای سرویس های بزرگ که منظور از اونها همون هگزاترابایت ها و اگزادرم هائیست که احتمالا شما حتی نمی دونید درمورد چه چیزی لفظ قلم می کنید - من یه بار کنار یکی از این غول ها عکس گرفتم ;) -  هم هزینه مناسبی داشت و هم سرعت مناسب)
یه دکتری که الان مرده گفته: اگه می خوای یه چیزی رو خراب کنی خوب باهاش درنیوفت بلکه بد ازش دفاع کن. حالا شده حکایت دفاعیات زیبای ما از سیستم عامل لینوکس. نمی دونم توی اشعار کرگدن عزیز بود یا دوستشون یا دوست دوستشون یا دوست دوست دوستشون یا دشمنشون که درباره هزینه ها و رفع ایرادات و روش هاشون و در دسترس بودن و .... زیبا سروده بودند. خوب واقعیت در عمل با این فرمایشات خیلی متفاوته و این صحبت ها نه صحبت های کارشناسی هست و نه علمی. این بحث ها صرفا یک نوع دیدگاه نسبت به مسئله هست. می گن نون و پنیر با دلدرد بعدش قیمت چلو کباب تموم می شه و این هم البته نوع دیگری از دیدگاه درباره مسئله برای ما چند نفر هلاک علم بهتر است یا ثروت هست (من ولی با خوردن همبرگر کاملا موافقم)
کی می خواهیم بپذیریم که آنچه مهمه قانع کردن کاربران لینوکس به استفاده از لینوکس نیست! نمی دونم.

تاپیکم می زنم ملت بخونن بخندن صاب فروم میاد می بندتش ](*,)

واقعا من که اینجام نیاز ندارم بدونم لینوکس بهتره یا ویندوز! تازه وارد باشم احتمالا تا هفته آینده می فهمم (خودم نظر خودم رو پیدا می کنم)
کاربران لینوکس نیاز به قانع شدن درباره اینکه لینوکس استفاده کنند ندارند!!!!!!!!!!
(پایان نامه هم تایپ می کنیم ;D )
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
« پاسخ #86 : 07 خرداد 1389، 10:11 ق‌ظ »
این فتوشاپ نیست عزیز... توی پخش مستقیم بود....!
« آخرین ویرایش: 07 خرداد 1389، 10:12 ق‌ظ توسط Masoud.m »
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
« پاسخ #87 : 07 خرداد 1389، 10:59 ق‌ظ »
این فتوشاپ نیست عزیز... توی پخش مستقیم بود....!

in hadi jan ye halate khassi dare!

munich ro ke nafahmidam chi goft, aslan shir to shir goft
varzeshgah lane parande hast in aks, on agha ham hamoonie ke mashaal olympic ra roshan kard.

> من خودم اصلا به اين بحث‌ها اعتقادي ندارم، ديگه هم بحث رو ادامه نمي‌دم، دليلش هم مشخصه...

kash ino nemigoftid, mishod ye karish kard
montazere keyboard farsi hastam

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
« پاسخ #88 : 07 خرداد 1389، 11:06 ق‌ظ »
نقل‌قول
اولا معرفی یه سیستم توسط بیگ لیتس اونم توی سال 1995 ؟ این زمان طولانی در ماوراء تاریخ نیست (البته برای شما رو نمی دونم ولی اون موقع من کاربر رایانه بودم که بهش می گفتن کامپیوتر) و قابل بررسی هست و این اتفاق هم پدر صاحاب بازاریابی رو فرش می کنه!
دوما توی معرفی یه سیستم عامل احیانا معرف نمی شینه پشتش و یه دو ساعتی باهاش کار کنه تا همه ببینن دست بزنن (لطفا یه جستجوئی در این زمینه توی اینترنت بکنین Grin بد نیست)

نقل‌قول
و منبع اين صحبت كجاست؟

http://www.youtube.com/watch?v=TGLhuF3L48U

windows 98 not 95, sorry  :oops:

>لطفا یه جستجوئی در این زمینه توی اینترنت بکنین Grin بد نیست

chashm  ::)

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #89 : 07 خرداد 1389، 11:24 ق‌ظ »
نقل‌قول
دوما توی معرفی یه سیستم عامل احیانا معرف نمی شینه پشتش و یه دو ساعتی باهاش کار کنه تا همه ببینن دست بزنن (لطفا یه جستجوئی در این زمینه توی اینترنت بکنین Grin بد نیست)

نقل‌قول
و منبع اين صحبت كجاست؟

http://www.youtube.com/watch?v=TGLhuF3L48U

windows 98 not 95, sorry  :oops:

>لطفا یه جستجوئی در این زمینه توی اینترنت بکنین Grin بد نیست

chashm  ::)
متشكرم كه بعد از جستجو راجع به اثبات نظريتون متوجه اشتباهتون شديد كه اون ويندوز 95 نبوده. البته اين مساله خيلي مهمي نيست چون در زمان اون ويندوزي كه شما ازش صحبت مي‌كنيد لينوكسي وجود خارجي نداشته كه كاربري بتونه اونو نصب كنه و در حين معرفي Device جديد كرش كنه. لينوكس‌هاي اون موقع به كل Device ها رو تشخيص نمي‌دادند و حتي درايوري براشون وجود نداشت كه بشه مثلا اينطور سوتي‌هايي ازشون گرفت. متاسفم كه دوباره پست زدم ولي ديدم خيلي داريد روي اين موضوع مانور مي‌ديد.