سلام
اين نسخه نهايي هست يا هنوز بتاست؟
بتا نداریم اینی که منتشر شده یه تصویر لحظه ای از بخش کوچیکی از مخازن ارچ به اضافه نصاب جدیده همچی چیزی
نمي دونم، شايد اشتباه گفتم و آلفا درسته. آخه من جديدن خيلي از اين آرچ مي شنوم و راجع بهش كنجكاو شدم. ولي دوست ندارم سيستم هامل آزمايشي نصب كنم.
نه ازمایشی نیست ولی یه توزیع دسکتاپ یا سرور اماده هم نیست اگه راهنمای مقدماتی شو ببینی بیشتر سر در میاری
یه دیسک لایو که چیزیو اماده نصب کنه نیست خودت باث تقریبا توزیعتو بسازی با بیسی که نصب میکنه و با پکیجها و پکیج منجر و ادیتور متنیش ....
اما مثلا توزیعک چاکرای الفا اماده محسوب میشه ( با نصابی الفا گونه ) و میتونی اونو تست کنی
FAQ :
خب در اینده که چاکرا مخازن و اسکریپتهای کی دی ای مد رو Rename کنه و بزاره مثلا chakra-core و .. چی ؟
بازم فرقی نداره اصل اسکریپته و کاربریش ثابته صرفا رینیم شده ذات یکیه بازم پکیج ارچ هست و بازم هم کی دی ای مد اون تو ارچ نصب میشه فوقش از aur و هم به العکس امکانات ارچ تو اون در دسترسه
مثلا یکی امشب میگفت اگه پروژه چاکرا در اینده تغییرات کنه اون فردی که الان تو ارچ کی دی ای مد داره چی میشه ؟
هیچی مخزن جدیدو اد میکنه و پکیجهای جدیدشو نصب میکنه
اما اگه دقیقا پکیجهای کی دی ای مد اینده همنام با کی دی ای بشه چی ایا اینجوری ارچ قاطی نمیکنه ( با پکیجهای همنام ) ؟
خب نه دیگه تو این حالت کی دی ای مد مثل همین الان که رفته تو مخزن AUR اگه کسی خواست از اونجا نصبش میکنه
راه دیگه هم هست برای چینین مواردی ؟
بله استفاده از سیستم ABS میشه یهو با اسکریپتهای کی دی ای مد اینده پکیج ارچ ساخت و حتی مخزن کرد و یا دوباره رینیمشون کرد تا قاطی نشن با پکیجهای مخزن ارچ تو سیستم کاربر
یعنی چه الان و چه در اینده وضعیت Arch و چاکرا فرق خاصی نمیکنه
اگه از بیخ ساختار پکیجش تغییر کنه چی ؟
بازم از AUR میتونه نصب بشه اصل PKGBUILD هست و هر چیزی که بشه براش PKGBUILD نوشت نصب میشه
گرچه گفتم دیگه الان نیازی نیست و کی دی ای ارچ هم همزمان با پچ های لازم داره منتشر میشه
من اصلا گنوم و یا LXDE و یا اوپن باکس ! دوست دارم میشه Arch نصب کنم ؟
طبیعتا بله پکیج همه میز کارها در دسترسه و میتونید هر چی دوست دارین نصب و تنظیم کنین
توزیعی با گنوم بر مبنای Arch داریم ؟
بله این
www.kahelos.org من تست نکردم خوبی و بدیش با خودتون
ایا جای این FAQ تو این تاپیک بود ؟
نه
البته هیچوقت هیچکدوم مثل و نصب و تنظیم دستی Arch یا Gentoo و یا slackware توسط خوده کاربر براش عالی نمیشه چون توزیع اماده برای مقیاس کلان درست میشه نه دقیقا برای شما و سیستم شما
اما اگه وقت یا حوصله و یا اطلاعات لازم رو برای کاربری این سه توزیع ندارین میتونین توزیعهای اماده رو تست کنین درسته برخی مسائل فدا میشه اما عوضش کار راه میافته
پاینده باشید