که چی؟ چون یک درصد مردم دنیا از لینوکس استفاده می کنن کسیم نمیاد براش ویروس بنویسه؟ این شد دلیل برتری سیستم عامل.
البته من لینوکس رو به عنوان نوزادی که در آینده رستم می تونه بشه قبول دارم.
اگه یه روزی 90 درصد کامپیوترهای دنیا هم لینوکس بودن و این ادعاهای توخالی رو تونستین بکنین اون وقت بیاین اینجا از این حرف ها بزنین.
من یه سیستم عامل میشناسم که هیچ کس جز خودم از اون استفاده نمی کنه چون خودم نوشتم. اصولا ویروسم نداره. این میشه دلیل برتری سیستم عامل من؟ واقعا که خدا یکم به شما ها ... بده.
وقتی لاینوس توروالدس کرنل سیستم عامل خودش را نوشت، اونرا تحت لیسانس gpl منتشر کرد و تا امروز هم می گه بهترین کار زندگیم این بود که لینوکس را gpl کردم.
نرم افزارهایی که شما در لینوکس استفاده می کنید اکثرا اوپن سورس هستند و تحت لیسانس gpl. این لیسانس کاری از ریچارد استالمن بوده و خود این شخص سالهاست داره روی کرنل hurd کار می کنه.
قطعا اگر کاری که لینوس کرده بود
۱- gpl نبود
۲- در زمان خودش بهتر از hurd نبود
الان ما نمی گفتیم لینوکس و اون سیستم عامل آزاد و امنیت بالای لینوکس چیزی متفاوت با آنچه امروز هست می بود.
بنابراین شما بهتره کمی عمقی تر مطالب را بررسی کنید. ویروسی نبودن لینوکس به خاطر یک درصد (چهار درصد) بودن کاربری اون نیست. شما چطور انتظار دارید کسی بیاد ویروس اوپن سورس بسازه و هزاران نفر اون را اجرا کنن و با هم به اشتراک بذارن؟
برنامه های لینوکس اکثرا سایتهایی دارن که پروژه کامل در آنها قابل دانلود و تکامل هست. هیچ چیز مرموزی وجود نداره و اگه کدی برای تخریب کامپیوتر وجود داشته باشه، برای همه قابل رویت هست. و دیگه بدتر اینکه کسی ویروس را در لیست منابع لینوکس خود قرار نمی ده.
همه مردم دنیا هر کدوم ۵ تا کامپیوتر با ۵ تا لینوکس داشته باشن باز هم ویروس جایی نداره.
*با تشکر از freeman برای گوشزد کردن شکل صحیح نوشتن hurd