درود
اینطور که می گید نیست
شما به محصولات بنیاد apache و محصولات سان ( که الان دیگه شده اوراکل ) رو ببینید محصولات سروری لینوکس و بنیاد - eclipse بنیاد موزیلا
openoffice - VBOx - mysql -netbeans -eclipse -tomcat -glassfish -activemq -openmq -jboss -hibernate -hornetMQ - firefox -chrome- spring- struts -gwt -sendmail Subversion - git -ant-maven -fetchmail - squid - selinux - amarok -
wiki -
اینها محصولاتی هستن که بسیار موفق و با کیفیت هستن و واقعاً نظیر غیر آزاد بعضی هاشون وجود نداره
حتی از محصولات آپاچی , eclipse به خاطر کیفیت بسیار بالا در محصولات تجاری بدون هیج تغییر یا تغییرات کمی استفاده میشه
خیلی نرم افزار های حرفه ای و بدون رقیب آزاد وجود داره خیلی هاشون هم الان حضور ذهن ندارم
خود لینوکس از حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ فایل سیستم پشتیبانی می کنه
از USB3 قبل از اینکه به طور رسمی عرضه بشه
opensolaris سیستم فایلی داره ZFS که واقعاً بی نظیر هست
بهترین محصولات تکنیکی و با کیفیت دنیا آزاد هستن
اینکه شما فقط گنوم kDE و یا چند نرم افزار کاری خودتون رو می بنید نباید به همه محصولات تعمیم بدید
درود
دوست عزیز من در جواب شما فقط در دو خط مینویسم (که اون رو هم در پست قبلیم نوشته ام!!!) :
"من منکر این نمیشم که برنامه های متن باز خوب و گاها عالی هستند"بنده برنامه نویس هستم و کارم با یک نرم افزار و دو نرم افزار نیست ضمنا من از جنبه های مختلف اون رو می سنجم چون حرفه من اینه.کار ماها شناسایی بازار و تولید نرم افزاره و از این بعد دارم اون رو تحلیل میکنم نه از بعد احساسی و فلسفی و ...
از چه نظر ؟از نظر تعداد کاربر؟از نظر تعداد برنامه هایی که داره ؟از نظر کیفیت برنامه ها؟ از نظر تعداد بازی یا شاید هم تعداد ویروس؟
تعصب رو میزارم کنار و سعی میکنم به لینوکس درست تر نگاه کنم که از کجا شروع کرده چقدر براش هزینه شده اصلا هدفش چی بوده ؟
نگید متعصب هستم من حتی خیلی از نظر هایی رو که اینجا بر ضد ماکروسافت نوشته میشه قبول ندارم ولی خوب این دلیلی بر این نمیشه که غیر منطقی به موضوع نگاه کنم و بگم لینوکس تا چند صد سال آینده به ویندوز نمیرسه!
در همه ابعاد از جمله تعداد کاربرها (فکر می کنید چند درصد مردم دارن از ویندوز استفاده میکنن ؟) از نظر تعداد برنامه ها − بازی ها و حتی ویروس ها ... (فرض کن شما ویروس نویس روی کدوم سرمایه گذاری میکنید ویندوز با بیشترین تعداد کاربر یا لینوکس ؟؟؟؟).
بازار آینده در آینده مشخص میشه و ما نمیدونیم مایکروسافت چه چیزهایی در آستین داره. همه چیز برمیگرده به استراتژی هایی که شرکت های رقیب در مواقع مختلف اتخاذ میکنن (نمیدونم تا حال با احتمالات کار کردید ؟) البته میشه چیزهایی حدس زد و آینده(آینده دور) رو عصر اپن سرورسها نامید.
دقیقا زدی به هدف ! (من به این خوبی اصلا نمی تونستم بگم )
منم می گم که افرادی که از گنو/لینموکس استفاده می کنند فقط به خاطر همون قضیه به قول شما پس پرده (یعنی بخش فلسفس گنو که سیستم عامل های انحصاری ازش بی بهره اند )باید استفاده بکنند و اگر نه ویندوز با نرم افزار های انحصاری وآزادی که داره (البته می دونید که وقتی سورس کد نرما فزاری منتشر بشه به آسانی یا سختی می شه روی بقیه جا ها هم استفاده بشه ) در کل و از لحاظ فنی (فنی یعنی اون چیزهایی که مربوط به کد نویسیه نرم افزار میشه) به مراتب از لینوکس بهتر هست (نگاه نکنید به چند نرم افزار و یک فایل سیستم کلی بنگرید) منم تا زمانی که فلسفه ی گنو ونرم افزار آزاد رو درک نکردم از لینوکس فقط به خاطر تنوع و gcc استفاده میکردم ولی بعد از اینکه با این فلسفه و(بعضی از مکاتب غیر دینی/الهی )آشنا شدم به کل ویندوز و انحصار رو گذاشتم کنار الان هم کلی از کارهای مورد علاقه ام رو گذاشتم کنار فقط بدلیل پایین بودن کیفیت نرم افزار های آزاد ولی اصلا احساس پشیمانی نمی کنم چون از نرم افزار انحصاری دور تر شدم
من دقیقا متوجه نشدم که روی سخن شما انحصارا با بنده بود یا ادغام کاربرها !!!خوب به هرحال شما هم سیاستی برای خودتون دارید و با توجه بخ انتخابتون با یک سری موانع و چالشها رو برو میشید اما چون به این هدف عشق میورزید حاضرید همه چیز رو تحمل کنید.
گنو برای من و افرادی مثل من طراحی شد نه برای افراد سودجویی که همه چیز رو می خواهند بسته بندی کنند (نه حتی تولید)و به دیگران بفروشند
من با این بخش از سخنتون مواقق نیستم. اون کسی که داره نرم افزار رو تولید میکنه و میفروشه حق زحماتش رو میگیره. شما حاضرید جایی کار کنید و ریالی پول نگیرید ؟؟؟؟ به هر حال برنامه نویس ها و سرکت ها هم باید به طریقی هزینه های خودشون رو تامین کنن.
این حرف شما مثل اینه که بگن کسانی که کشاورزی میکنن و محصولاتشون رو میفروشن سودجو هستن و ....
من در پست قبلیم هم خدمتتون عرض کردم که :
"در مقیاس های پایین شاید کسی حاضر بشه این کار رو انجام بده اما اگر بحث روی تمام وقت و تمام دارایی باشه هیچ انسانی حاضر نیست چنین عملی رو انجام بده" واقعا این امکان نداره که کسی بی بها کار کنه. اگر شما همه زمان و دارایی تون رو بزارید روی این کار اونوقت کی میاد و هزینه های زندگی شما رو تامین میکنه ؟
با بخشی از حرف هاتون موافقم.اما به نظر من این طور که بگیم ویندوز جلوتره صحیح نیست.این کلی گویی هست
بهتره این مقایسه تو زمینه های مختلف باشه به عنوان مثال تا جایی که من شنیدم لینوکس برای برنامه نویس ها بهشته(زیاد روش تاکید نمیکنم چون نه رشتمه و نه زیاد سردر میارم)
اما کاملا مشخص هست که هیچ وقت مقایسه های کلی درست نیست .
اما به نظر من هم تو مقایسه های دقیق هم درصدی که ویندوز جلوتر هست بیشتره.اینم کاملا طبیعی هست شرکتی مثل ماکروسافت پشتشه.یوزرفریندلیتره.
از نظر تعداد کاربر ویندوز جلوتره چون هم در زمینه تخصصی هم عمومی نرم افزار های بیشتری داره (برای هر کاری).نرم افزاز بیشتری داره چون شرکت هایی که براش برنامه تولید میکنن بیشتر هستن. شرکت ها بیشتر هستن چون که ماکروسافت به خوبی تونسته زمینه جذب اونها رو فراهم کنه(البته این یکی بیشتر در زمینه کلاینت ها صادقه چون تو زمینه سرور ها لینوکس موفق تر بوده کاربر بیشتری جذب کرده در نتیجه زمینه بهتری برای شرکت ها فراهم شده تا بخان به اون سمت برن)
و ....
البته ببخشید جسارت کردم آدمی مثل من که اطلاعات زیادی تو این زمینه نداره بهتره اظهار نظر نکنه
لینوکس از این جنبه بهشته که شما حتی به تمام سورس کد هسته هم میتونید دسترسی داشته باشید و طبق خواست خودتون تغییر بدید اما از نظر درآمدزایی فعلا بسان یک دشته با چند دهکده که شاید بتونید به سختی در هر کدوم یه جنس بفروشید.
جلو بودن ویندوز به دلیل پشتوانه مالی اونه نه به دلیل انحصاری بودنش و متقابلا عقب بودن لینوکس هم به واسطه عدم سرمایه گذاریه نه اوپن سورس بودنش.