خب این میشه مفلطه و شایعه.
حرفی میزنید که دلیل و سندی برای اون ندارید.
شما الان داری مغلطه میکنی. عرض کردم که وجود داره. صرف اینکه مثال نزدم دلیل بر پوچ بودنشه؟
به خاطر اینکه برای مثال بتونیم موزیک هایی که فروشنده اون ها ایرانی نیستن رو خریداری کنیم.
منظور منو متوجه نشدید! منظورم برای کارهایی هست که داخلیه و هیچ ربطی به خارج از کشور نداره.
البته قطع کردن و ساکت کردن افراد به طوری که در کار خودشون اختلالی پیش نیاد.
چرا زیرساخت باید اونقدر ضعیف باشه که وقتی یک مشکل از سمت یک منطقه جغرافیایی پیش میاد اینقدر ضرر باید وارد کنه؟
پیشرفت کشور و خیلی از مردم به اینترنت وابسته هست و این کار فقط جلوی آزادی و پیشرفت رو میگیره
به حاشیه نرید لطفا، لنگر کشتی رو بیخیال، اون زمانی که اینترنت توسط کشور دوست و همسایه قطع میشه چی؟ شما حساب کن یهو ورودی های اینترنت کشور اصلا به هر دلیلی قطع بشن، خب اینطوری کل ارتباطات قطع میشه، ولی اگه شبکه داخلی باشه حداقل یه سری از ارتباطات پایدار میمونه تا مشکل رفع بشه.
تو که ادعایی رو میکنی باید براش مثال هم بیاری، اینجا فورم اوبونتو هست، نه فورم رائفیپور که بخوای چیزای عجیب و غریب رو به هم ربط بدی.
واقعا اینقدر برات عجیب غریبه؟
دیگه مشکل من نیست. درضمن، من الان ایرانم، دسترسی به بوکمارک و هیستوری PCم ندارم که ببینم کدوم سایتها بود. واسه همین گفتم. خیلی دلت پره ها. یکم چشماتو باز کن سلمان جان.
واقعن تو میدونی اینترنت چی هست؟
دیگه فکر میکنم با توجه به کارم، بدونم اینترنت چی هست! شما چی؟ میدونی؟
به جای مسخره کردن و با نیش و کنایه حرف زدن، بهتره یکم تحقیق کنید. ببینید اینترنت کشور چجوریه. شایدم البته سن شما نمیرسه که خب ایرادی نیست.
اثبات ادعا بر عهده مدعی هست.
من بر هیچ چیز ادعا نکردم. صرفا جهت اطلاع بود. که اثباتش هم اصلا برام مهم نیست. گفتم که اصلا در موردش هم بحث نمیکنم.
اگر الان قطع کنی به قول خودت نمیتونن حتی یک تراکنش مالی هم داشته باشن، اما وقتی این شبکه باشه راحت قطع میکنن.
خب منم که اینو قبول دارم. ولی بحث اصلی سر اینه که کی قطع کنه! اگه کشور قطع کنه که بحثش جداست و من منشورم همین بود که دلیلی نداره برای قطع کردنش بیاد شبکه داخلی راه بندازه چون الانم میتونه. ولی اگه از طرف جای دیگه قطع بشه که اینجا گفتم داشتن یه شبکه داخلی مفیده.
من هم سرور مجازی آلمان دارم و به هر سایتی دسترسی دارم مگر از اینکه خلافش اثبات بشه.
خوش به حالت
چرا تبادلات از طریق اینترنت نباشه؟؟
چرا باشه؟ وقتی من توی ایرانم، بانک توی ایرانه، سرور توی ایرانه. چرا باید از بستر اینترنت باشه؟
میشه یه مثال بزنی کِی اینترنت توسط کشورهای دوست و همسایه قطع شده؟؟
اوپس!
خب اگه در این حد هم اطلاع ندارین که دیگه هیچی، بیخیال بابا. ما داریم واسه کی حرف میزنیم.
الان فقط میتونه اینترنت رو قطع و فیلتر کنه. وقتی فیلتر باشه که با نوش دارو میشه به سایت های مفید اما فیلتر دست پیدا کرد. وقتی هم که قطع کنن خودشون کلی ضرر و زیان می بینن و قطعی خیلی زیاد ادامه پیدا نمی کنه ...
اصلا چرا باید قطع کنن؟ شما بگو. اصلا کی اولین نفر این فکر ... رو انداخت توی ذهن های بچگانه؟
اما با این آش جدیدی که برامون پختن به سادگی می تونن به اهدافشون برسن.
کدوم اهداف؟
الان واقعا نمی دونم بچه کیه!
به زودی متوجه میشی. البته اگر بخوای بدونی.