اما با این عقیده مشکل دارم که "همه کسایی که کالی دارن اسکریپت کیدی هستن" چون همشون اسکریپت کیدی نیستن و بخاطر اسکریپت ها کالی نصب نکردن.
الان به هرکی میرسی میگه کالی چطوری نصب کنم؟ و اینچنین حرفا اما باز دلیل نمیشه همه کاربران کالی رو به یک چشم ببینیم.
پس بخاطر چی کالی نصب میکنند؟؟بخاطر یوزر فرندلی بودنش
من اوبونتو داشتم اوایلی که امده بودم سمت گنو/لینوکس و چندین بار با این مشکل رو به رو شدم
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,139606.0.htmlفک نمی کردم هنوز مشکل داشته باشه.
ولی کالی یک بار نصب کردم هنوزم دارمش و بدون هیچ مشکلی داره کارش می کنه.و به اوبونتو هم ترجیحش می دم
این تاپیک رو نبستن هنوز؟
کار ما به جایی رسیده که باید راجع به جوجه اسکریپت ها با هم دعوا کنیم؟ سوژهی دیگهای نیست بچسبین بهش؟
بله موافقم تاپیک بسته بشه.
در آخر لازم هست بگم منم کاربر اوبونتو هستم و البته ویندوز. کالی هم جز ابزار متاسپلویتش استفاده نمیکنم.
اما با این عقیده مشکل دارم که "همه کسایی که کالی دارن اسکریپت کیدی هستن" چون همشون اسکریپت کیدی نیستن و بخاطر اسکریپت ها کالی نصب نکردن.
الان به هرکی میرسی میگه کالی چطوری نصب کنم؟ و اینچنین حرفا اما باز دلیل نمیشه همه کاربران کالی رو به یک چشم ببینیم.
کلا همیشه کسایی که از کالی دفاع می کنن یه پاشون توی ویندوزه...
جالبه...
این مورد هم نتیجه گیری کردی؟ :|
این نتایجی که خودتون پیدا میکنین رو بنویسین تو کاغذ و هرشب یکبار مرور کنین قبل خواب. آخه همش رو هوا نتیجه گیری میکنین.
نتیجه گیری نبود که. خودت گفتی یه پات تو ویندوزه
راستی با چی بازی می کنی؟ من با گنو/لینوکسم بازی می کنم =))
«مایکروسافت در همین ارتباط با کانونیکال که توسعهدهنده اوبونتو است قراردادی منعقد کرده است تا برنامههای کاربردی لینوکس تحت ویندوز اجرا شوند. بهطوری که بش کامند لاین در قالب یک فایل اجرایی به زودی به ویندوز وارد خواهد شد. بهطوری که در آیندهای نزدیک محیط دستوری و متنی لینوکس که یکی از قدرتمندترین ویژگیهای این سیستمعامل به شمار میرود و در سیستمعامل OS X اپل نیز وجود دارد به پلتفرم ویندوز وارد شود. این فایل اجرایی که به نام bash.exe خواهد بود در پوشه System32 ویندوز 10 قرار خواهد گرفت. بر همین اساس مایکروسافت در سال جاری میلادی روی وارد کردن لینوکس در ویندوز متمرکز خواهد شد.
http://www.shabakeh-mag.com/news/world/3164
وقتی شما داری با گنو/لینوکست (احتمالا اوبونتو) بازی می کنی
کانونیکال و توسعه دهند هاش دارن با مایکروسافت همکاری می کنن .مثل این که شما توی ویندوزین.