انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

قرار دادن نرم افزارهای کپی رایت دار مانند محصولات ادوبی کاربری لینوکس را برای شما؟

بسیار راحت تر می کند!
راحت تر می کند!
ای بدک نیست!
خوب نیست!

نویسنده موضوع: نظر سنجی: با مخلوط متن باز و بسته موافقید؟  (دفعات بازدید: 24756 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
درود

بنده با شما مشکلی ندارم
بنده گفتم شما می تونید هر جور دوست دارید زندگی کنید و از هر برنامه ای که می خواید و هر طور که دوست دارید استفاده کنید و اینکه از نظر شرعی مشکلی داره یا نه کار من نیست که بخوام بگم مشکل داره یا نداره

من دارم در مورد قوانین این فروم صحبت می کنم
شاید به قول شما کرک صواب هم داشته باشه ولی طبق قوانین این سایت مشکل داره و کاربرانی هم که عضو هستند این قوانینو قبول کردند و باید رعایت کنند
شما هم باید به نظر بنده و کاربرانی که این کار رو دزدی می دونن احترام بگذارید :)

در مورد توهین
من سعی می کنم به کسی توهین نکنم ( و اگر هم این کار رو کردم از همه معذرت می خوام ) ولی وقتی شما به دیگران توهین می کنید ( حتی در قالب شوخی و خنده ) نباید انتظار داشته باشید رفتار دیگه ای با شما بشه  هر چند که کار هر دو اشتباه هست :)

مثال می زنم : وقتی شما کاربران رو ۸ ساله می دونید ( در صورتی که واقعیت اینه که جوون ترین فردی که من میشناسم ۱۳ سالش هست ) فکر نمی کنید توهین باشه؟ یا رفتار هایی که با شوخی و خنده در برابر دیگران انجام می دید که .......
درمورد مثال هاتون  هم خیلی ها منظورشون اینه که اگر شما این کار رو بکنید پس.......... که این توهین نیست و استدلالی هست که دارند:) 

در هر صورت بحث شما در این مورد خلاف قوانین فروم هست :) من هم در این مورد ادامه نمی دم
شما می تونید سئوالتون رو به نحوی بپرسید که مخالف قوانین فروم نباشه و مطمئن باشید هر کسی بتونه بهشون جواب می ده
« آخرین ویرایش: 22 خرداد 1389، 03:14 ب‌ظ توسط کرگدن »

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
  • ارسال: 116
  • شهید پرفسور مجید شهریاری
پاسخ به: نظر سنجی: با مخلوط متن باز و بسته موا
« پاسخ #61 : 22 خرداد 1389، 03:32 ب‌ظ »
با سلام
واقعا متاسف هستم که بحث به اینجا کشیده شد. میتونست اینطور نشه.
حالا بگذریم. فقط برام یک کنجکاوی پیش آمد در مورد این فرمایش دوستمون:
نقل‌قول
نرم افزار کرک شده مطابق با نظریه آیات عظام برای استفاده بلا مانع می باشند
واقعا برام ایجاد سوال کرد.
یک تحقیق کوچک و ناقص کردم نتیجه رو ببینید خیلی جالبه که نشون می دهد که فرمایش دوستمون زیاد هم درست و مستند نیست.
http://dalba.wordpress.com/2009/02/06/cracked_software_islam/
http://www.makaremshirazi.org/persian/estefta/index.php?it=819

به نظر حقیر نفس بدست آوردن پول از گنو/لینوکس بد که نیست خوب هم هست اما پول بدست آوردن نباید تنها هدف باشد (به هر قیمتی) چون نتیجه ای جز تبدیل شدن به چیزی مثل مایکروسافت (در خوشبینانه ترین حالت) و از دست رفتن آزادیهای کاربران نرم افزار نخواهد داشت.
بنده شخصا حتی در استفاده از نرم افزارهای انحصاری (حتی رایگانشان را) کاملا قانونی و خریداری شده (رو لپتاپم) هم اکراه دارم و از معادلهای آزاد روی ویندوز استفاده میکنم
چه برسه به کرک شده که کلا استفاده از اونها رو درست نمی دونم.
انتظار ما از  ریچارد استالمن بزرگ!  عزیز که خودشون رو متخصص در زمینه کسب و کار می دونند و بنده با بررسی سایتشون تا حدود زیادی این رو باور دارم این بود که
فکر، توانایی و تجربه خودشون رو برای پیدا کردن راه حل کسب و کاری بهتری مبتنی بر نرم افزار آزاد بکار ببرند.
به نظر من این کار حتی در محیط کاری ایران هم شدنی است.
(خلاق باشید و دست از اصول درست بر ندارید بلکه سعی کنید مناسبات غلط رو اصلاح کنید)
« آخرین ویرایش: 22 خرداد 1389، 03:36 ب‌ظ توسط Aref »

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
  • LINUX is My life
عارف جان این لینک ها رو که گذاشتی خوندم...
این نرم افزار هایی که مثلا ما ازش استفاده میکنیم(با کرک) جزو نرم افزارهایی است که ما با کفار(یعنی تولید کنندگان آن) در حرب یا جنگیم(اگر نیست بگو نیست) مثلا در مورد فوتو شاپ و شرکت Adobe چون بخشی از مالیاتی که مثلا شرکت ادوب میپردازه به دولت آمریکا، صرف اسرائیل و منافعش میشه ، پس ما عملا با شرکت ادوب در جنگیم. پس طبق همین استفتاء استفاده از یه همچین نرم افزار هایی ، اشکال شرعی ندارد(!!!!!!) این یک

دوما من خودم از مرجعم(آیت الله بهجت) در زمان حیاتشون استفتاء کردم که دفتر ایشان فرمودند اشکال ندارد.

اکثر مراجع تقلید هم همین نظر را دارند.
اگه یه روزی مثلا ما با آمریکا رابطه مون دوستانه بشه یا مثلا آمریکا دست از حمایت و تامین اسرائیل برداره ، به تبع اون ، استفاده از این نرم افزار ها بدون مجوز شرکت اصلی حرام میشود!!!!!

ضمنا بگم من خودم تا اونجا که میتونستم(زمانی که ویندوز داشتم) از نرم افزار های آزاد استفاده میکردم مثل OOo یا Chrome یا Gimp یا ....
وطنم پاره ی تنم..... ای زاد گاه و میهنم ..... بر خاک تو بوسه میزنم .... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
این نرم افزار هایی که مثلا ما ازش استفاده میکنیم(با کرک) جزو نرم افزارهایی است که ما با کفار(یعنی تولید کنندگان آن) در حرب یا جنگیم(اگر نیست بگو نیست) مثلا در مورد فوتو شاپ و شرکت Adobe چون بخشی از مالیاتی که مثلا شرکت ادوب میپردازه به دولت آمریکا، صرف اسرائیل و منافعش میشه ، پس ما عملا با شرکت ادوب در جنگیم. پس طبق همین استفتاء استفاده از یه همچین نرم افزار هایی ، اشکال شرعی ندارد(!!!!!!) این یک

دوما من خودم از مرجعم(آیت الله بهجت) در زمان حیاتشون استفتاء کردم که دفتر ایشان فرمودند اشکال ندارد.

اگه یه روزی مثلا ما با آمریکا رابطه مون دوستانه بشه یا مثلا آمریکا دست از حمایت و تامین اسرائیل برداره ، به تبع اون ، استفاده از این نرم افزار ها بدون مجوز شرکت اصلی حرام میشود!!!!!

ضمنا بگم من خودم تا اونجا که میتونستم(زمانی که ویندوز داشتم) از نرم افزار های آزاد استفاده میکردم مثل OOo یا Chrome یا Gimp یا ....

البته من اطلاعات دینیم زیاد خوب نیست ولی می دونم
مسیحی ها کافر نیستند
و اینکه شما به کسی که نمی دونید واقعاً کافر هست یا نه تهمت بزنید گناه کو چکی نیست

از طرف دیگه بنا به استدلال شما ما هم نباید محصولات اینتل و amd و .... که سرمایشون اسرائیلی هست بخریم؟
چون داریم با کافران معامله می کنیم که حرام هست :)
پس کامپیوتر حرام هست :)

البته بنده بازم می گم اطلاعات من بسیار کمه :)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
« پاسخ #64 : 22 خرداد 1389، 04:42 ب‌ظ »
با سلام
من واقعا از دوستان خواهش می کنم که کنجکاوی من در مورد نظر مراجع رو فراموش کنند (چون کاملا یک بحث جدا و تخصصی دیگر است.) ::)
ممنون

بحث بنده فارغ از جنبه درستی اینکار از دیدگاه نرم افزار آزاد (که اساسا دلیل و فلسفه وجودی آن را زیر سوال جدی میبرد و قبلا بحث کردم) و امکان انجامش (که دوستان بحث کردند) این است که

آیا اساسا نیازهای کاربر جدید و عادت کرده به نرم افزارهای انحصاری با این تامین میشود یا نه؟

آیا گنو/لینوکس دیگر کاربران جدی خود را (حتی در ایران) با این شیوه جذب کرده است یا با ارایه روشها و راه کارهای خلاقانه و نو کاربر جذب شده است؟

دوستمون فرمودند که کاربر امنیت و پایداری و محاسن گنو/لینوکس رو به همراه نرم افزارهای انحصاری آشنای خود با هم خواهد داشت. (نزدیک به این مضمون)
آیا اساسا این محاسن یعنی پایداری و امنیت و ... گنو/لینوکس با این شرایط حفظ می شود؟

حتی اگر تمامی هدف این کار کسب منفعت مالی باشد (که اجمالا بد نیست) باید به نیازهای کاربر پاسخ درست و شاید بهتر است بگویم بهترین پاسخ داده شود.
آیا باید نگاه ما به کاربر مانند نگاه  تولید کنندگان انحصاری باشد؟ (که وابستگی به کمپانی را طلب می کنند)
با این نگاه هرچه کاربر ناشی تر و نادان تر باشد برای ما بهتر است (همون مثال نصب ویندوز و پول گرفتن دوستمون)
با نگاه کاملا بازاری این شیوه تا زمان محدودی بازار رو به سمت شما سوق می دهد و شما برای بقای در رقابت باید کاربر رو نادان تر و محدودتر کنید
این خود بتدریج باعث کاهش محبوبیت و بازار فروش نخواهد شد؟
این درحالی است که گنو کاربران را به دانایی بیشتر تشویق می کند تا هم مشکلات خود را رفع کنند و هم برای ادامه راه جمعی کمک نمایند (البته در صورت توان)

آیا بهتر نیست با بررسی نیاز کاربران گوناگون، برای نیازهای واقعی آنها ایده و فکر خلاق ارایه داد؟ و پول آموزش این فکر و خلاقیت رو از دیگران دریافت کرد؟
پروژه Emacs  رو بخاطر بیارید.
آیا به واقع امکان انجام اینکار با احترام به اصول نرم افزارهای آزاد امکانپذیر نیست؟
« آخرین ویرایش: 22 خرداد 1389، 04:55 ب‌ظ توسط Aref »

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation

در این مورد دارید از برنامه نویسها و شرکتهای خصوصی سرقت میکنید و این ارتباطی با دولتهای امریکا و اسرائیل نداره صرفا سرقت یه فرد از فرد یا گروهی دیگره اینکه مراجع دینی ایران سرقت از افراد رو مجاز دونستن در نوع خودش بسیار جالبه و احتمالا تاریخی  ;D

همچنین در مورد استفاده از سی پی یو های اینتل و یا ای ام دی که تاسیساتی در اسرائیل دارند شما دارید از شرکتها خرید میکنید اگر هم یه دونه از سی پی یو ها رو از هر نمایندگی و یا مغازه ای سرقت کنید از دولت اسرائیل یا امریکا سرقت نکردید صرفا از یه شرکت یا مغازه سرقت کردید بهمین سادگی کل قضیه خصوصی هست سرقت از افراد و موسسه ها و شرکتهای خصوصی

پی نوشت : شرمنده بابت اف تاپیک موفق باشید
« آخرین ویرایش: 22 خرداد 1389، 05:32 ب‌ظ توسط Freeman »

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
درود بر عارف

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
ای کاش به جای این همه داد و بی داد و بی ادبی و هتک حرمت، این تاپیک رو به چشم یه کلاس اموزشی می دیدید . یه کلاس که توش چند نفر مخالف و موافق نرم افزار آزاد نشستن و دارن با هم حرف میزنن و تبادل نظر می کنن

این کلاس وقتی سود داره که بحث کنید و از دانسته هاتون بگید. نه اینکه بگید تو نمی دونی و نمی فهمی و من می فهمم و می دونم و هزار حرفه دیگه ...

باز هم امیدوارم کاربرها خودشون بتونن خط مشی واسه خودشون و کافه اوبونتو و تاپیک های کافه پیدا کنن، وگرنه این جو صمیمی با سخت تر کردنه قوانین کافه از بین میره :)

ممنون میشم رعایت کنید
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
ای کاش به جای این همه داد و بی داد و بی ادبی و هتک حرمت، این تاپیک رو به چشم یه کلاس اموزشی می دیدید . یه کلاس که توش چند نفر مخالف و موافق نرم افزار آزاد نشستن و دارن با هم حرف میزنن و تبادل نظر می کنن

این کلاس وقتی سود داره که بحث کنید و از دانسته هاتون بگید. نه اینکه بگید تو نمی دونی و نمی فهمی و من می فهمم و می دونم و هزار حرفه دیگه ...

باز هم امیدوارم کاربرها خودشون بتونن خط مشی واسه خودشون و کافه اوبونتو و تاپیک های کافه پیدا کنن، وگرنه این جو صمیمی با سخت تر کردنه قوانین کافه از بین میره :)

ممنون میشم رعایت کنید

با سلام

با فرمایش شما بسیار موافق هستم.
اما اگه منصفانه بخواهیم نظر بدهیم ریچارد استالمن بزرگ! هم در این کلاس! از جنبه نظری با فلسفه نرم افزارهای آزاد مخالف نیست
 تنها ایده این دوستمون عملا با فلسفه نرم افزارهای آزاد تعارض دارد.
در حال تلاش هستیم تا راهکار بهتر و مناسبتری برای رسیدن به اهداف اجمالی ایشون (یعنی تجاری سازی)  بدون صدمه زدن به فلسفه نرم افزارهای آزاد پیدا کنیم.

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery

راهه پاسخ به این تعارض مقابله به مثل و گارد گرفتن و توهین و ... نیست
« آخرین ویرایش: 22 خرداد 1389، 05:38 ب‌ظ توسط badjoker »
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Aref

• Full Member
  • *

راهه پاسخ به این تعارض مقابله به مثل و گارد گرفتن و توهین و ... نیست
شما درست میفرمایید دوستان قدری کنترل کلام خودشون رو از دست دادند.
ولی اگه منظور شما بنده هستم که به شهادت پاسخهایی که داده ام اینگونه نیست.
به هرحال برای بازگشت بحث به روند سالم و اصلی من بشخصه تلاش کردم.

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #71 : 22 خرداد 1389، 08:44 ب‌ظ »
با سلام
من واقعا از دوستان خواهش می کنم که کنجکاوی من در مورد نظر مراجع رو فراموش کنند (چون کاملا یک بحث جدا و تخصصی دیگر است.) ::)
ممنون

بحث بنده فارغ از جنبه درستی اینکار از دیدگاه نرم افزار آزاد (که اساسا دلیل و فلسفه وجودی آن را زیر سوال جدی میبرد و قبلا بحث کردم) و امکان انجامش (که دوستان بحث کردند) این است که

آیا اساسا نیازهای کاربر جدید و عادت کرده به نرم افزارهای انحصاری با این تامین میشود یا نه؟

آیا گنو/لینوکس دیگر کاربران جدی خود را (حتی در ایران) با این شیوه جذب کرده است یا با ارایه روشها و راه کارهای خلاقانه و نو کاربر جذب شده است؟

دوستمون فرمودند که کاربر امنیت و پایداری و محاسن گنو/لینوکس رو به همراه نرم افزارهای انحصاری آشنای خود با هم خواهد داشت. (نزدیک به این مضمون)
آیا اساسا این محاسن یعنی پایداری و امنیت و ... گنو/لینوکس با این شرایط حفظ می شود؟

حتی اگر تمامی هدف این کار کسب منفعت مالی باشد (که اجمالا بد نیست) باید به نیازهای کاربر پاسخ درست و شاید بهتر است بگویم بهترین پاسخ داده شود.
آیا باید نگاه ما به کاربر مانند نگاه  تولید کنندگان انحصاری باشد؟ (که وابستگی به کمپانی را طلب می کنند)
با این نگاه هرچه کاربر ناشی تر و نادان تر باشد برای ما بهتر است (همون مثال نصب ویندوز و پول گرفتن دوستمون)
با نگاه کاملا بازاری این شیوه تا زمان محدودی بازار رو به سمت شما سوق می دهد و شما برای بقای در رقابت باید کاربر رو نادان تر و محدودتر کنید
این خود بتدریج باعث کاهش محبوبیت و بازار فروش نخواهد شد؟
این درحالی است که گنو کاربران را به دانایی بیشتر تشویق می کند تا هم مشکلات خود را رفع کنند و هم برای ادامه راه جمعی کمک نمایند (البته در صورت توان)

آیا بهتر نیست با بررسی نیاز کاربران گوناگون، برای نیازهای واقعی آنها ایده و فکر خلاق ارایه داد؟ و پول آموزش این فکر و خلاقیت رو از دیگران دریافت کرد؟
پروژه Emacs  رو بخاطر بیارید.
آیا به واقع امکان انجام اینکار با احترام به اصول نرم افزارهای آزاد امکانپذیر نیست؟

چیه قضیه‌ی Emacs!
یعنی ازش چه‌قدر پول دراومد که اینجوری مثالش می‌زنید؟

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
با سلام
یادم نمی یاد دقیقا کجا خوندم از قول ریچارد استالمن که گفته بود قسمت عمده ای از هزینه های پروژه گنو رو با فروش نسخه های Emacs و مخلفاتش که مورد نیاز کاربران بوده است بدست آورده بود.
البته Emacs مصداق برنامه نویسی با شیوه کلیسای جامع است (برمبنای همون مدل کلیسای جامع و بازار اریک ریموند) و قسمت عمده ابتکارات و خلاقیتهای منحصربفرد اون حاصل نبوغ ریچارد کبیر است.
اگه با اون کار کرده باشید خواهید دید که امکانات و ابزارهای بسیار متنوع و پیشرفته ای قابلیت اتصال به هسته مرکزی اون  رو دارند. اونجوری که خونده بودم ریچارد کبیر پول خوبی برای فروش خود Emacs و همچنین طراحی، ساخت و شخصی سازی این ابزارهای متصل شونده به Emacs از کاربران دریافت کرده بود و اون رو خرج گنو کرد.
این بود اطلاعات من تا چقدر درست باشد!!

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
ریچارد استالمن بزرگ

اول اینکه شماره تلفن اون وکیل رو به من بدهید تا ببینم همکار من با چه استدلال های حقوقی به توهین و افترا دست یافته است چون همکار در اومدیم ببینم شاید در عرض این دو سه روز قوانین اصلاح شده و من در روزنامه رسمی نخوانده ام
دوم اینکه کسی که خودش را از همه بزرگتر می داند همواره از همه کوچکتر است حالا که متوجه شدی بنده هم وکیل دادگستری هستم شاید بتوانی سن من را حدس بزنی. بزرگ!

شما در پست خود عنوان کرده اید: منظور من دقیقا استفاده از نرم افزارهای کرک شده است

این از نظر قوانین انجمن تشویق کاربران به استفاده از نرم افزار های دزدی است.

ضمنا شما که ۴۰ میلیون برای یک کلاس یک هفته ای هزینه می کنید می توانید با شرکت های تولید کننده نرم افزار هم قرارداد ببندید و این محصولات را به شکل قانونی و نه کرک شده و دزدی در اختیار کاربران قرار دهید.

این بند را هم حتما به آقای وکیل نشان دهید:
۱۳. انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به نحوی قوانین کپی رایت را زیر پا بگذارد معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوان‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. از مواردی که در شمول این بند قرار گیرند می‌توان به بکارگیری warez، توصیه به استفاده از crackها، مباحث مربوط به crack، خرابکاری و نفوذ، تبلیغ یا انتشار غیر قانونی نرم‌افزار، کتب و موارد مشابه.

شما عنوانی ارسال کرده اید که کاربر را به استفاده از نرم افزار کرک شده (دزدی) تشویق می کند
شما در قالب پیشنهاد به کاربر توصیه نموده اید که از نرم افزار کرک شده (دزدی) می توان استفاده نمود
این تاپیک مبحثی است مربوط به نرم افزار کرک شده (دزدی)
این تاپیک نوعی تبلیغ در زمینه ساخت توزیع لینوکسی بر پایه استفاده از نزم افزار کرک شده (دزدی) است

ضمنا:

عبارت: شما می توانید با تشکیل تیمی سیستم عاملی را ایجاد کند که بر پایه نرم افزارهای دزدی باشد یا این عبارت که شما می توانید دزدی کنید اگر اخلاقتان اجازه می دهد و مانند این ها از مصادیق افترا و توهین نیست و همچنین عبارت بیسواد هم از نظر حقوقی توهینی در بر ندارد چرا که عبارت بیسواد به معنی نداشتن علم در مورد یک موضوع خاص به کار می رود. همچنین عبارت: شما استعداد رییس جمهور شدن رو داری شک نکن تو این قضیه حرفات شبیه یکی مثل خودت هست.   به دلیل استفاده از ضمیر غایب و عدم استفاده (صریح) از نام و نشان اشخاص از مصادیق توهین به شمار نمی رود.

ماده 697 قانون مجازات اسلامی (عمومی): ... امری را صریحا نسبت دهد و آن را منتشر کند...

که در این موارد صراحتی به چشم نمی خورد.

ضمنا:

قوانین و مقررات و آیین نامه های داخلی در صورتی که مخالف صریح قانون نباشند همواره بر قوانین موضوعه مقدم هستند و این انجمن دارای مقرراتی است که مخالف صریح قانون موضوعه نیست لذا در صورتی که مدیران انجمن به این نتیجه رسیده اند که بحث در مورد نرم افزار دزدی خلاف است به دلیل عدم نقض قانون موضوعه کشور بر سایر آیین نامه ها و نظریات شرعی و... مقدم است.

در آخر:

همان طور که قبلا عرض کردم متاسفانه افرادی که ایده های باطل دارند همواره بر آن ایده اصرار می ورزند
با احترام به قوانین انجمن و راهبران و مدیران انجمن و همچنین احترام به فلسفه لینوکس که در آن انحصارگرایی و تشویق به کرک (دزدی) نرم افزار امری نامطلوب شمرده می شود از شرکت بیشتر در مباحث این تاپیک بی فایده و عبث خودداری خواهم کرد.

خطاب به مدیران:

شما بر اساس قانون انجمن های اوبونتو ایران ملکف به مسدود کردن این تاپیک و ویرایش پست های آن هستید. تعجب می کنم که تاکنون در این رابطه عکس العملی نشان نداده اید!!
« آخرین ویرایش: 22 خرداد 1389، 10:54 ب‌ظ توسط LinuxRevo »
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
لینوکس خطر عزیزم عمو جان
وکیلم می شی ، دکترم می شی ، مهندسم می شی ، می ری مریخ وکیل آدما پیش مریخیا هم می شی. آفرین عمو. عزیزم. انشات چقدر قشنگه. فردا حتما انشاتو برای معلمت بخون تا یه بیست کله گنده بهت بده. آفرین عزیزم. منتها خوب نیست شما تا این وقت شب بیدار باشی. برو لالا کن.  بای بای.
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!