داداش شما الان با توجه به چیز هایی که گفتی نرم افزار رو نصب کردی !
ولی شاید ناقص و یا یه سری پیش نیاز هارو نصب نکردی
درموردویروس ها هم شما نگران نباشید !
بزارید کساییکه ویندوز دارن انتی ویروس نصب کنن و ایمیل ها و اطلاعاتی که شما می فرستی رو خودشون اسکن کنن !
در مورد پک هایه ۱۰۰ نرم افزاری هم بگم که اون پک هارو باید یه بنده خدایی بشینه برای شما بسازه ولی اینجا ۱۰۰ تا دستور نصب رو می زارید تو یه فایل اجراش می کنید و خودش ۱۰۰تا رو نصب می کنه
در مورد نرم افزار گرافیکی و ادیت فیلم :
گرافیکی فقط می تونم بهتون gimp | krita پیشنهاد کنم که انشالله خودم تصمیم دارم یه دوره آموزش ترفندی ئه گیمپ درست کنم و بزارم توبلاگم ولی خب اگه خودتون حال داشته باشید یکم باهاش ور برید از کار هایی ساده شروع کنید قشنگ باهاش راه میوفتید و کار می کنید
یه نکته در مورد گیمپ اینکه گیمپ فوتوشاپ نیست انتظارات فوتوشاپ رو نداشته باشید
در مورد ادیت فیلم هم openshot هست من که تدوین حرفه ای کار کردم با پریمیر و ادیوس واقعا برام سخت ئه که با چنین نرم افزاری کار کنم ولی شنیدم که چند جا ادیت فیلم با بلندر انجام دادن ظاهرا راضی هم بودن من سمت ش نرفتم !
ولی خب اگه بشه دنبالشم یه گروهی چیزی جمع کنم یکم این اپن شوت رو توسعه بدیم ! ( که فکر نکنم بشه
)
بعد در مورد توسعه لینوکس هم این بحث مفت کار کردن بعضی مواقع آدمو بد جور حالشو می گیره !
مثلا می خواییچهارنفرو اجیر کنی یه نرم افزار توسعه بدن بهشون بگی رایگان کار کنید خب قطعا سراغت نمیایین:D باید بودجه باشه که کیفیت خوب از آب در بیایید !
راستی اگه روی موتور مجازی ویندوز نصب کردید نگران ویروسی شدنش نباشید !
من خودم ویندوز داشتم هیچ وقت انتی ویروس تا مجبور نمی شدم نصب نمی کردم