این چیزی که دانیال داره میگه مثل روز روشن. من تعجب می کنم شما چه طوری متوجه همچین موضوع ساده ای نمی شید !
شما یه بار سوال خودت رو بخون:
اگر برای یک فایل تورنت هیچ seeder یا peer نباشه ، باز هم امکان داره اون فایل دریافت بشه؟هیچ peer ی نباشه..؟
خوب منم می تونستم با لحن خود شما بنویسم:
مثل روز روشنه، من تعجب می کنم شما چه طوری متوجه همچین موضوع ساده ای نشدید که بدون peer نمی شه دانلود کرد! و از این حرفا..
این چیزی که دانیال داره میگه مثل روز روشن. من تعجب می کنم شما چه طوری متوجه همچین موضوع ساده ای نمی شید ! این جوری که شما دارین می گین بیت تورنت احمقانه ترین پروتکل دنیاست. چرا وقتی دو نفر تیکه های مختلفی از فایل رو دارن ، اون ها رو به هم ندن !!!
کی گفت نمی دن.. یه بار دیگه بخون ببین من چی گفتم..:
پس اون دو نفر هم ممکنه تازه در حال شروع به مبادله ی قطعاتشون باشن..
شما یک درک خیلی سطحی از تورنت دارین. این که قطعات یک فایل مستقل از ترتیب دریافت می شن هیچ ربطی به این بحث نداره. این چیزی که شما دارین دارین می گین از نظر تئوری و در یک شرایط کاملا خاص و فقط برای چند ثانیه امکان پذیر . امکان به وقوع پیوستن یه همچین شرایطی تقریبا غیر ممکنه. یعنی :
یک swarm رو در نظر بگیریم که در اون تنها سیدر موجود تصمیم به خروج می گیره و خارج میشه. در این شرایط نباید هیچ کدام از peer ها ، خارج بشن (چون ممکنه یک قسمت از فایل فقط تنها دست یک نفر باشه. به این دلیل که سیدر سعی می کنه قسمت های تکراری از یک فایل رو به peer ها نده تا خود اون ها قسمت های مختلف رو بین هم منتقل کنن) . اگر یه همچنین شرایطی به وجود بیاد ، بعد از چند ثانیه (مثلا ۷ ثانیه) با تبادل فایل بین اعضا یکی از peer ها صاحب کل فایل میشه و در واقع حالا تبدیل به seeder شده. پس برای این که ما بتوانیم از یک swarm بدون سیدر فایل کامل دریافت کنیم ، باید دقیقا در حد فاصل همون ۷ ثانیه ، و در گروهی با شرایط ذکر شده حضور پیدا کنیم ، تا حرف شما فقط برای چند ثانیه صدق کن. اما به طور کلی و با توجه به توضیحات دوستان نمی توان بدون سیدر یک فایل رو کامل دریافت کرد
این که قطعات فایل مستقل از ترتیب دریافت می شن رو، به این خاطر گفتم که شاید بعضی ها تصور کنن که، مث دانلود کردن عادی، در torrent هم وقتی دو نفر ۶۰ درصد از فایل رو دارن این ۶۰ درصد ها از ابتدای فایل هست، و نتیجه بگیره که ۶۰ درصد ها برابر هست.
در صورتی که این ۶۰ درصد ها برای هر کدوم می تونه در قسمت متفاوتی از فایل پخش شده باشه.
مشکل شما اینه که فکر می کنی همه ی peer ها در عرض مدت کوتاهی (مثل ۷ ثانیه که مثال زدید) قطعات رو با هم تبادل می کنن..
یه مثال ساده می زنم..:
اگه یکی ۱/۳ اول فایل دستش باشه.. یکی دیگه ۱/۳ دوم فایل دستش باشه..
تا اینا شروع کنن با هم ۱/۳ هاشونو تبادل کنن ممکنه چن ساعت یا چن روز حتی طول بکشه بسته به حجم فایل..
حالا شما شاید بپرسی چرا از اول ۱/۳ هاشون با هم متفاوت در اومده؟
خوب اونی که ۱/۳ اول فایل رو داشته از یه seeder فقط ۱/۳ اول رو
وقت کرده گرفته..
اونی که ۱/۳ دوم رو داشته از یکی دیگه فقط ۱/۳ دوم رو
وقت کرده بگیره..
(این که یکی چرا ۱/۳ اول رو داره یکی ۱/۳ دوم رو خیلی مربوط می شه به همون چیزی که گفتید هیچ ربطی به بحث نداره: "این که قطعات یک فایل مستقل از ترتیب دریافت می شن...")
خوب اون ها می ذارن می رن..
الان این ۲ تا وقتی دارن با هم مبادله می کنن.. این مبادله ی ۲ تا قسمت ۱/۳ امی ممکنه ساعت ها (یا روز ها) بسته به حجم طول بکشه..
اگه متوجه نشدید دقیقا بگید کدوم قسمتش رو..