انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال درباره تورنت  (دفعات بازدید: 4798 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین watermelon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 242
سوال درباره تورنت
« : 18 دی 1395، 12:00 ب‌ظ »
اگر برای یک فایل تورنت هیچ seeder یا peer نباشه ، باز هم امکان داره اون فایل دریافت بشه؟

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
پاسخ : سوال درباره تورنت
« پاسخ #1 : 18 دی 1395، 12:43 ب‌ظ »
اگر برای یک فایل تورنت هیچ seeder یا peer نباشه ، باز هم امکان داره اون فایل دریافت بشه؟

خیر. در تورنت شما قسمت‌های فایل رو از همون سیدر‌ها و پیر‌ها می گیری (و البته قسمت‌هایی رو هم میدی).

آفلاین watermelon

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 18 دی 1395، 01:20 ب‌ظ »
یعنی وقتی که ما یک فایل رو داریم از تورنت می گیریم ، دقیقا در همون لحظه یک نفر (یا چند نفر) دیگ هم در حال تلاش برای گرفتن اون فایل هستن ؟؟!!!! یعنی تورنت این قدر بزرگ ؟؟!!!  :o
برای خودم پیش آمده که یه فایل تورنت خیلی قدیمی که تاریخ آپلودش ۲۰۰۶ بوده رو گرفتم.(فایل معروفی هم نبود) هر چند که سرعتش نسبتا کم بود ولی در نهایت گرفتم. با این حساب یعنی  دقیقا در همون زمانی که من می خواستم اون فایل رو بگیرم یه نفر دیگ هم وجود داشته که در حال سید کردن اون بوده؟ این جوری که خیلی عجیبه. یه کم غیر منطقی نیست؟

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
« پاسخ #3 : 18 دی 1395، 01:33 ب‌ظ »
تا جایی که اطلاع دارم seeder ها peer هایی می شن که برخلاف بقیه کل فایل رو در اختیار دارن و به بقیه می دن..
حالا اگه یه torrent ای هیچ seeder ای نداشته باشه این احتمال هست که چن تا peer (که هر کدوم بخش هایی از فایل رو دارن، ولی seeder نیستن..) بخش هایی از فایل رو با شما و هم دیگه تبادل کنن.. و در نهایت شما با ترکیب این ها فایل اصلی رو در اختیار داشته باشید.. ولی خوب آدم بهتره بره سراغ torrent هایی که seeder های زیادی دارن..
Void Linux + XFCE

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 18 دی 1395، 04:21 ب‌ظ »
چرا غیرمنطقی باشه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین watermelon

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 18 دی 1395، 04:41 ب‌ظ »
چرا غیرمنطقی باشه؟
فکر نمی کردم تعداد کاربر های تورنت این قدر زیاد باشه ، که در هر لحظه  برای هر فایل تورنت (یا به قول با کلاس ها برای هر swarm ) حد اقل یک سیدر وجود داشته باشه.

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 18 دی 1395، 05:04 ب‌ظ »
چرا غیرمنطقی باشه؟
فکر نمی کردم تعداد کاربر های تورنت این قدر زیاد باشه ، که در هر لحظه  برای هر فایل تورنت (یا به قول با کلاس ها برای هر swarm ) حد اقل یک سیدر وجود داشته باشه.

نیازی نیس حتما کاربر seeder وجود داشته باشه..
فرق بین seeder و peer رو سعی کردم توضیح بدم.. seeder کل فایل رو داره.. پس هر peer ای seeder نیس..
کافیه چن تا peer وجود داشته باشن که اشتراک چیزهایی که هر کدوم دارن بشه کل فایل و به شما بفرستن..
این جوری بدون کاربر seeder هم می شه کل فایل رو دانلود کرد..
نقل‌قول
Seed is a person who has a torrent file open in their client (let's say the same file you are trying to download) and the only difference between you and them is that they have the complete file downloaded already and are now "seeding" - sharing the file with peers but not downloading any parts of the file from others.
https://www.quora.com/What-are-seeds-peers-trackers-pieces-in-uTorrent

ولی خوب شما وقتی دانلود می کنی بهتره رو seeder ها حساب باز کنی..
Void Linux + XFCE

آفلاین watermelon

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 18 دی 1395، 06:51 ب‌ظ »
این چیزی که شما داری می گی ، خیلی کم ممکنه اتفاق بیفته. بالاخره همه peer ها در نهایت از یه seeder فایل رو گرفتن. این که سیدر نباشه و همه فایل توسط پییر ها قابل دسترس باشه کلا شرایط خاصی و خیلی کم اتفاق می افته و خیلی ربطی به این بحث نداره.
من در مورد تورنت های کم کاربر صحبت می کنم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 19 دی 1395، 10:40 ق‌ظ »
اگه کسی نداشته باشه همون لحظه و سید نده، شما چیزی نمی‌گیری.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 19 دی 1395، 04:08 ب‌ظ »
اگه کسی نداشته باشه همون لحظه و سید نده، شما چیزی نمی‌گیری.

همون طور که چن بار توضیح دادم شرط اصلی دریافت فایل وجود seeder نیست ولی وجودش خیلی خوبه..:
نقل‌قول
Those with the torrent descriptor file can give it to their own BitTorrent nodes, which—acting as peers or leechers—download it by connecting to the seed and/or other peers (see diagram on the right).
https://en.wikipedia.org/wiki/BitTorrent
Void Linux + XFCE

آفلاین somo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 199
« پاسخ #10 : 19 دی 1395، 07:15 ب‌ظ »
برای تورنت هایی که seed ندارن Torrent trackers list رو داخل Transmission اضافه کن ، در خیلی از موارد مشکل حل میشه.
آنزمان که خوش ترین مزه ها را داری مگذار تو را تمام بخورند

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 20 دی 1395، 09:45 ق‌ظ »
همون طور که چن بار توضیح دادم شرط اصلی دریافت فایل وجود seeder نیست ولی وجودش خیلی خوبه..:
نقل‌قول
Those with the torrent descriptor file can give it to their own BitTorrent nodes, which—acting as peers or leechers—download it by connecting to the seed and/or other peers (see diagram on the right).
اگه فقط یه نفر باشه که مثلاً  سی‌درصد پرونده رو داره، تو همون سی‌درصد رو می‌گیری. اگه دو نفر باشن که سی‌درصد رو داشته باشن، باز هم تو همون سی درصد رو می‌گیری، نه شصت درصد. چون سی درصدی که دارن با هم یکیه. دلیلش هم اینه که اگه یکی نبود، قبلش با هم دیگه تبادل می‌کردن و هردو تا شصت درصد می‌داشتن.

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 20 دی 1395، 10:33 ق‌ظ »
نقل‌قول
اگه فقط یه نفر باشه که مثلاً  سی‌درصد پرونده رو داره، تو همون سی‌درصد رو می‌گیری. اگه دو نفر باشن که سی‌درصد رو داشته باشن، باز هم تو همون سی درصد رو می‌گیری، نه شصت درصد. چون سی درصدی که دارن با هم یکیه. دلیلش هم اینه که اگه یکی نبود، قبلش با هم دیگه تبادل می‌کردن و هردو تا شصت درصد می‌داشتن.

نه torrent اون طوری نیست..
اگه من ۳۰ درصد رو داشته باشم و یکی دیگه هم ۳۰ درصد رو.. احتمالش هست که ۳۰ درصد اون با ۳۰ درصد من کاملا متفاوت باشه.. torrent این جوریه.. فایل به قطعات مشخصی تقسیم می شه.. و این قطعات مستقل از ترتیب دریافت می شن.. هر وقت شما کل قطعات رو داشتی کل فایل رو داری..
اگه از یه برنامه ای استفاده کنید که نشون بده در هر لحظه کجاهای فایل دانلود شده می تونید متوجه این موضوع بشید..
این که گفتید اگه یکی نبود قبلش با هم تبادل می کردن.. در torrent یه نفر می تونه به چن نفر قطعاتش رو بده و از چن نفر هم قطعاتش رو بگیره هم زمان.. پس اون دو نفر هم ممکنه تازه در حال شروع به مبادله ی قطعاتشون باشن..
« آخرین ویرایش: 20 دی 1395، 10:36 ق‌ظ توسط ارباب! »
Void Linux + XFCE

آفلاین watermelon

• Full Member
  • *
« پاسخ #13 : 20 دی 1395، 01:13 ب‌ظ »
این چیزی که دانیال داره میگه مثل روز روشن. من تعجب می کنم شما چه طوری متوجه همچین موضوع ساده ای نمی شید ! این جوری که شما دارین می گین  بیت تورنت احمقانه ترین پروتکل دنیاست. چرا وقتی دو نفر تیکه های مختلفی از فایل رو دارن ، اون ها رو به هم ندن !!! قبل از این که جواب بدین و دوباره بگین که torrent این طوری نیست ، پیشنهاد می کنم ویکی ابونتو و قسمت  بیت تورنت رو مطالعه کنید . شما یک درک خیلی سطحی از تورنت دارین. این که قطعات یک فایل مستقل از ترتیب دریافت می شن هیچ ربطی به این بحث نداره. این چیزی که شما دارین دارین می گین از نظر تئوری و در یک شرایط کاملا خاص و فقط برای چند ثانیه امکان پذیر . امکان به وقوع پیوستن یه همچین شرایطی تقریبا غیر ممکنه. یعنی :
یک swarm رو در نظر بگیریم که در اون تنها سیدر موجود تصمیم به خروج می گیره و خارج میشه. در این شرایط نباید هیچ کدام از peer ها ، خارج بشن (چون ممکنه یک قسمت از فایل فقط تنها دست یک نفر باشه. به این دلیل که سیدر سعی می کنه قسمت های تکراری از یک فایل رو به peer ها نده تا خود اون ها قسمت های مختلف رو بین هم منتقل کنن) .  اگر یه همچنین شرایطی به وجود بیاد ، بعد از چند ثانیه (مثلا ۷ ثانیه) با تبادل فایل بین اعضا یکی از peer ها صاحب کل فایل میشه و در واقع حالا تبدیل به seeder شده. پس برای این که ما بتوانیم از یک swarm بدون سیدر فایل کامل دریافت کنیم ،  باید دقیقا در حد فاصل همون ۷ ثانیه ، و در گروهی با شرایط ذکر شده حضور پیدا کنیم ، تا حرف شما فقط برای چند ثانیه صدق کن. اما به طور کلی و با توجه به توضیحات دوستان نمی توان بدون سیدر یک فایل رو کامل دریافت کرد

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 20 دی 1395، 02:56 ب‌ظ »
این چیزی که دانیال داره میگه مثل روز روشن. من تعجب می کنم شما چه طوری متوجه همچین موضوع ساده ای نمی شید !

شما یه بار سوال خودت رو بخون:

هیچ peer ی نباشه..؟
خوب منم می تونستم با لحن خود شما بنویسم:
مثل روز روشنه، من تعجب می کنم شما چه طوری متوجه همچین موضوع ساده ای نشدید که بدون peer نمی شه دانلود کرد! و از این حرفا..

این چیزی که دانیال داره میگه مثل روز روشن. من تعجب می کنم شما چه طوری متوجه همچین موضوع ساده ای نمی شید ! این جوری که شما دارین می گین  بیت تورنت احمقانه ترین پروتکل دنیاست. چرا وقتی دو نفر تیکه های مختلفی از فایل رو دارن ، اون ها رو به هم ندن !!!

کی گفت نمی دن.. یه بار دیگه بخون ببین من چی گفتم..:
نقل‌قول
پس اون دو نفر هم ممکنه تازه در حال شروع به مبادله ی قطعاتشون باشن..

شما یک درک خیلی سطحی از تورنت دارین. این که قطعات یک فایل مستقل از ترتیب دریافت می شن هیچ ربطی به این بحث نداره. این چیزی که شما دارین دارین می گین از نظر تئوری و در یک شرایط کاملا خاص و فقط برای چند ثانیه امکان پذیر . امکان به وقوع پیوستن یه همچین شرایطی تقریبا غیر ممکنه. یعنی :
یک swarm رو در نظر بگیریم که در اون تنها سیدر موجود تصمیم به خروج می گیره و خارج میشه. در این شرایط نباید هیچ کدام از peer ها ، خارج بشن (چون ممکنه یک قسمت از فایل فقط تنها دست یک نفر باشه. به این دلیل که سیدر سعی می کنه قسمت های تکراری از یک فایل رو به peer ها نده تا خود اون ها قسمت های مختلف رو بین هم منتقل کنن) .  اگر یه همچنین شرایطی به وجود بیاد ، بعد از چند ثانیه (مثلا ۷ ثانیه) با تبادل فایل بین اعضا یکی از peer ها صاحب کل فایل میشه و در واقع حالا تبدیل به seeder شده. پس برای این که ما بتوانیم از یک swarm بدون سیدر فایل کامل دریافت کنیم ،  باید دقیقا در حد فاصل همون ۷ ثانیه ، و در گروهی با شرایط ذکر شده حضور پیدا کنیم ، تا حرف شما فقط برای چند ثانیه صدق کن. اما به طور کلی و با توجه به توضیحات دوستان نمی توان بدون سیدر یک فایل رو کامل دریافت کرد

این که قطعات فایل مستقل از ترتیب دریافت می شن رو، به این خاطر گفتم که شاید بعضی ها تصور کنن که، مث دانلود کردن عادی، در torrent هم وقتی دو نفر ۶۰ درصد از فایل رو دارن این ۶۰ درصد ها از ابتدای فایل هست، و نتیجه بگیره که ۶۰ درصد ها برابر هست.
در صورتی که این ۶۰ درصد ها برای هر کدوم می تونه در قسمت متفاوتی از فایل پخش شده باشه.

مشکل شما اینه که فکر می کنی همه ی peer ها در عرض مدت کوتاهی (مثل ۷ ثانیه که مثال زدید) قطعات رو با هم تبادل می کنن..

یه مثال ساده می زنم..:

اگه یکی ۱/۳ اول فایل دستش باشه.. یکی دیگه ۱/۳ دوم فایل دستش باشه..
تا اینا شروع کنن با هم ۱/۳ هاشونو تبادل کنن ممکنه چن ساعت یا چن روز حتی طول بکشه بسته به حجم فایل..

حالا شما شاید بپرسی چرا از اول ۱/۳ هاشون با هم متفاوت در اومده؟
خوب اونی که ۱/۳ اول فایل رو داشته از یه seeder فقط ۱/۳ اول رو وقت کرده گرفته..
اونی که ۱/۳ دوم رو داشته از یکی دیگه فقط ۱/۳ دوم رو وقت کرده بگیره..
(این که یکی چرا ۱/۳ اول رو داره یکی ۱/۳ دوم رو خیلی مربوط می شه به همون چیزی که گفتید هیچ ربطی به بحث نداره: "این که قطعات یک فایل مستقل از ترتیب دریافت می شن...")
خوب اون ها می ذارن می رن..
الان این ۲ تا وقتی دارن با هم مبادله می کنن.. این مبادله ی ۲ تا قسمت ۱/۳ امی ممکنه ساعت ها (یا روز ها) بسته به حجم طول بکشه..

اگه متوجه نشدید دقیقا بگید کدوم قسمتش رو..
« آخرین ویرایش: 20 دی 1395، 03:02 ب‌ظ توسط ارباب! »
Void Linux + XFCE