من که امروز شدید تو فکر فرو رفتم، مخصوصا بعد از متن آقای صمیمی و واکنش آقای میرجمالی و کوشا جان، همونجورم که توی گروه نوشتم بنظرم جو گروه اوبونتو رو که خیلی خوب بود قبلا، خود من و افرادی مثل من خراب کردن و باعث به حاشیه رفتن بیش از اندازه گروه شدن...
فکر کنم زیادی سختگیری کردن و زیادی حشن برخورد کردن یکی مثل من با تازهکارها هم داره اسم گروه رو خراب میکنه و هم نرمافزار آزاد و اوبونتو رو.
شاید بهتر باشه ما یکم از این اخلاق فاصله بگیریم و همرو به چشم وقت کش نبینیم که اینجوریم برخورد نکنیم.
شاید بهتر باشه کمی مهربونتر باشیم و بیشتر به جای بحث کردن سعی کنیم کمک کنیم و اگر انتقادی هست بطور ملایمی بگیم.
شاید بهتر باشه تو رفتارم و رفتارمون تجدید نظر کنیم، ممکنه هم برای خودمون بهتر باشه و جامعه آزادمون...
قطعا دلیل داریم واسه رفتار خشنمون، شخصا چندید از دلیلهام اینه که حس میکنم طرف مقابلم قصد سواستفاده داره و یا یک وقت کشه و یا ترولو غیره...
فکر میکنم بهتره همرو اینجوری نبینم و بذارم اول بهم ثابت بشه اینجوریه و بعد خشن شم...
البته منم خودم تو همین سیستم نسبتا خشن اومدم بالا ولی بازم انقدر خشن نبود... البته شاید ما معقولتر بودیم که بعید میدونم...
خلاصه که شدیدا حس میکنم باعث وضعیت الان یکی مثل منه با رفتاراش و واسه همین سعی میکنم از امروز و از الان رفتار بهتری با افراد تازهکار داشته باشم...
امیدوارم که گروه از جو بوجود اومده خارج شه