ویرچوال باکس خیلی فرق داره با اینکه به صورت یه برنامه نصب بشه
مشکل شما همینه دیگه! این پیام بالایی داداش رسول ام رو بخون ، اصلا معنی نداره لینوکس نرم افزار باشه ، لینوکس هسته اس ، یا الان شبیه ساز اش رو ایجاد کرده که خودمون میگیم شبیه ساز دیگه! یا همون ویرچوال باکس رو به صورت شیک بسته بندی کرده!
ویرچوال باکس هم به صورت برنامه نصب میشه! بعد منابع رو تقسیم میکنه و ... ولی تاجایی که من خوندم این یه شبیه سازه و محیط اوبونتو و فدورا رو میخواد شبیه سازی کنه.
اما در مورد نظر شما که میگی از گنو میرن سمت ویندزد ، نظر هر شخص قابل احترامه و شما در دنیا ی آزاد میتونی هر نظر داشته باشی! ممکنه همین اتفاق هم بیوفته! ولی در مخ من نمی گنجه که چرا یه کاربر گنو لینوکس میخواد بره سمت اون! آیا هدفش دیدن ویدیو و وب گردی و چک کردن ایمیله؟ بره کروم بوک بخره به دردش نمیخوره این چیزا ، هزار ما شالله هر روز هم که یه باگ پیدا میشه برای اون ویندزد، اگه امنیت براش مهم نیس بره سمت همون چیز. اما من کاربری که علاقه مند فلسفه ی گنو شدم و بجز مشکل نرم افزار فتوشاپ (که اونم با گیمپ قابله حله) مشکلی ندارم چرا باید برگردم سمت ویندوزد؟ اونایی بر میگردن که اصلا خبر ندارن چرا اومدن این سمت ، احتمالا میخواستن ببینن که ترمینال چیه و کلا یه تجربه ی جدید بدست بیارن. ویندزد همون جا خودشو لو میده که میخواد با فریب یه مدت کاربر خودشو معطل کنه که نمی خواد بری سمت اوبونتو ، بیا من یه کوچولو تجربه ی لینوکسی بهت میدم! تو رو خدا بمون!
من خودم اولین بار در ویرچوال باکس نصب کردم اوبونتو رو و دیدم که بدک نیست! یک سال تمام هم کنار ویندزد نصب کردم ، از طرفی برای کارم نیاز داشتم گنو لینوکس رو و از طرفی عادت کردم به ویندوزد ، هر روز 5 دقیقه زل میزدم به اوبونتو و بعد یه ماه یواش یواش موس رو تکون دادم تا اینکه دستم راه افتاد ، ویندزد فقط میتونه کاربرانی رو بکشه سمتش که استفاده ای رو که باید از گنو لینوکس بکنن رو نمی کنن! ولی این کار ویندزد خیلی ها میکشونه به سمت ما ، حتی همین الانش خیلی ها مشتاق شدن که اوبونتو رو نصب کنن و ببینن اصلا چیه! همین که چنین تصمیمی گرفتن علتش اینکه خواستن به اون جمعیت بزرگی که مشتاق حداقل امتحان گنو لینوکس هستن پاسخی داده باشن!
باور کن الان کلی آدم دارن سرچ می کنن لینوکس چیست؟ در این میان چشمشون میوفته به استالمن ، از اونور جنبش نرم افزار آزاد و کلی آدم قبل اینکه این نرم افزار بیاد بیرون کاربر گنو لینوکس شدن!
با همین فرمون پیش بره یهو میبینیم اوبونتو ۱۸٫۰۴ علاوه بر نسخه هایی مثل kubuntu, xubuntu, ubuntu-studio و... یه نسخه ی wubuntu هم داره که با بوت لودر ویندوز کار میکنه و در اصل از ویندوز نشات گرفته
شتر در خواب بیند پنبه دانه! (منظورم از شتر آقای بیل و کلنگ بود)
تا این لحظه که ویندزد احساس نیاز و خطر رو با هم کرده و میخواد طبق عادت قدیمی اش کپی پیست کنه. همه بعد یه مدت ، در کنار اوبونتو یا فدورا ، آرچ هم نصب می کنن تا کسی نتونه بهشون تحمیل کنه از فلان چیز استفاده کن ، دیگه اینکه توضیعی به نام wubuntu بیاد تا سعی کنه کاربران گنو رو نگه داره خنده داره. (که البته در دنیا ی آزاد بعید هم نیس ولی این کار جامعه ی هدف داره و مطمئنا کاربران فعلی اون جامعه ی هدف نیستن)
الآن مثل آدم دارم از یه سیستم عامل خوب و آزاد استفاده میکنم. چرا برم یه سیستم عامل بیخود نصب کنم که بعد داخل اون ابزارهای آزاد استفاده کنم؟
گل گفتی
گنو قرار نیست نابود بشه. البته هیچ فرقی بین دسکتاپ و سرور و کلاود و اینترنت چیزها و ... نیست. گنو، گنوئه. و کاربرهای خودش رو هم داره.
البته مایکروسافت از قدیم خیلی سعی کرده به گنو و نرم افزارهای آزاد ضربه بزنه ولی خب میشه گفت اصلا توانایی و قدرت این کار رو نداره. مثل یه مورچه که بخواد یه فیل رو جا به جا کنه!
سی ساله میگن که همین الانه که ویندزد بخوره لینوکسو ، الان هست که بخوره ، ویستا میخواد بخوره گنو لینوکس رو
روز به روز هم درصد کاربران ویندزد داره کم میشه.