پس با این حساب که شما میگین آدمیزاد باید بتونه گوشت خام رو هم بدون مشکل بخوره و هضم کنه !!
ولی نمیتونه ! پس یه جای کار داره میلنگه آقا مهران عزیز !
بر خلاف میل باطنی ام به این موضوع میخوام پاسخ بدم حتی پاسخ های قبلی شما رو نادیده گرفتم ولی این مورد اشتباهی هست که باید تذکر بدم
یک انسان میتونه گوشت خام بخوره و هیچ مشکلی براش پیش نیاد ، من گوشت خام نمی خورم چون گوشت پخته دوست دارم ولی این دوست داشتن بر میگرده به عادت های غذایی که از خانواده ام و جامعه ای که توش زندگی میکنم به ارث بردم.
مثالی میزنم:
بدن انسان دو تا کلیه داره ، درحالی که همه میدونیم که با یک کلیه هم میشه بدون هیچ مشکلی زندگی کرد ، بودند کسانی که به دلیل نقص ژنی با یک کلیه به دنیا اومدن و بعد چهل سال متوجه شدند که این همه سال با یک کلیه بدون مشکل زندگی کردن. نمیشه گفت اون کلیه اضافه اس ، یا اینکه کلیه ی یدکی برای اهدای عضو است ، بلکه در روند تکامل ، اون هایی بیشتر شانس زنده موندن داشتن که دو کلیه داشتن ، در زمان های گذشته ، حدود صد میلیون سال پیش که پریمات ها (که یکی از آنها ما باشیم) در زمین نبودند ، آب سالم و تصفیه شده نبود ، آب لوله کشی نبود و انواع میکروب ها عفونت ها بودن و به طبع ، بدن پستانداران برای تصفیه ی این همه آلودگی به دو کلیه نیاز داشتن ، اما طی این 100 سال اخیر که آب تصفیه شده به شهر ها اومده ، میزان استفاده ی ما از کلیه ها کاهش یافته.
قضیه ی گوشت هم همین طوره ، اگر شما چند ماه تحمل کنید تا بدنتون بتونه به گوشت خام عادت کنه و به طبع چندین و چند بار استفراغ کنید (به علت هضم ناقص) و ... بعد این مدت میتونید گوشت خام رو به آسانی هضم کنید.
من با چشم خودم هم دیدم افرادی که سوسک خوردن (در خارج کشور) هم سوسمار خوردن ، اون هم خام ، موش فاضلاب کباب شده هم دیدم ، بماند که چه ها که نکشیدم و چند ماه نتونستم با دیدن اون صحنه ها غذا بخورم ، ولی خود اون افراد و بچه هاشون بدون هیچ مشکل از اون موارد غذایی تغذیه می کردند.
این به علت تکامل هست. وقتی ما اتش رو کشف کردیم دستگاه گوارش ما بیشتر تکامل یافت برای خوردن غذای پخته
ولی درمورد حرف شما: بله. حتی انسان امروزی هم میتونه غذای نپخته رو بخوره. و هیچ میشکلی هم به جز موارد بهداشتی برای پیش نمیاد
همه ی این سخن درسته بجز یه کوچولو بخش آخر که اونم درسته ولی من کامل میکنم: تکامل سیستم ایمنی انسان تا حدود سن 10 صورت میگیره و اگر کودکی از سه سالگی تا ده سالگی تغذیه ای رو که ما غیر بهداشتی میدونیم داشته باشه ، از نظر بهداشتی هم براش مشکلی پیش نمیاد ولی منی که در گهواره بزرگ شدم مطمئنا نسبت به این قبیل میکروب ها آسیب پذیر خوام بود.
شما اون سه تا فیلمی که اول تاپیک(earthlings--Forks Over Knives--Cowspiracy The Sustainability Secret) گذاشتم رو دانلود کردین ودیدین ؟
نه عزیز ندیدم