انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

ایا عملکرد ویندوز در شناخته شدن بهتر از لینوکس است

اره
13 (61.9%)
خیر
8 (38.1%)

مجموع آرای اعضا: 21

نویسنده موضوع: چرا مردم به لینوکس روی نمیارن ؟  (دفعات بازدید: 4553 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aet

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 85
پاسخ : چرا مردم به لینوکس روی نمیارن ؟
« پاسخ #30 : 05 تیر 1396، 12:23 ق‌ظ »
@آقای مهران
تک تک حرف هایی که زدین درست بود.
ولی یه سوالی که برام ایجاد شد اینه که چرا خود سرور های مایکروسافت تاحالا هک نشدن؟ target به این بزرگی و مهمی داره از یه سیستم عامل *فاجعه* استفاده میکنه حتما باید تاحالا خبر هک شدنش رو میشنیدیم.

اینکه سیستم عامل تاثیر مهمی توی امنیت داره درست. ولی میشه گفت حرف اخر رو یوزر میزنه.
اگه بحث default های سیستم عامل ها باشه گنو امن تره. ولی ویندوز رو هم میشه به شدت امن کرد.

بیشتر مربوط میشه به نحوه استفاده از ویندوز. وگرنه اینکه بگیم یه ویندوز اپدیت رو ۵ دقیقه به اینترنت وصل کنی ویروس میگیری با عقل (من) جور درنمیاد

کسی که هیچ سوادی نداره توی هر سیستم عاملی مشکل خواهد داشت.الان برای مثال کنونیکال چیزی درست کرده به نام ppa که
یه جورایی security nightmare هستند.کسی که این رو نمیدونه توی لینوکس هم ویروس میگیره.

من  خودم ۵ سال ویندوز استفاده کردم و تنها چیزی که برای امنیتم بود یه انتی ویروس اَوست و یه firewall به نام comodo بود و هیچ ویروسی هم نگرفتم.
یارو از تورنت .exe دانلود میکنه و درحالت administrator اجراش میکنه بعد انتظار داره که ویروس نگیره !

ولی جدای از این حرف ها، این یه حقیقته که مایکروسافت میتونسته خیلی بهتر عمل کنه. حیف

آفلاین rahimi12

• Full Member
  • *
  • ارسال: 228
« پاسخ #31 : 05 تیر 1396، 07:14 ق‌ظ »
@آقای مهران
ولی یه سوالی که برام ایجاد شد اینه که چرا خود سرور های مایکروسافت تاحالا هک نشدن؟ target به این بزرگی و مهمی داره از یه سیستم عامل *فاجعه* استفاده میکنه حتما باید تاحالا خبر هک شدنش رو میشنیدیم.

اینکه سیستم عامل تاثیر مهمی توی امنیت داره درست. ولی میشه گفت حرف اخر رو یوزر میزنه.
اگه بحث default های سیستم عامل ها باشه گنو امن تره. ولی ویندوز رو هم میشه به شدت امن کرد.

بیشتر مربوط میشه به نحوه استفاده از ویندوز. وگرنه اینکه بگیم یه ویندوز اپدیت رو ۵ دقیقه به اینترنت وصل کنی ویروس میگیری با عقل (من) جور درنمیاد

کسی که هیچ سوادی نداره توی هر سیستم عاملی مشکل خواهد داشت.الان برای مثال کنونیکال چیزی درست کرده به نام ppa که
یه جورایی security nightmare هستند.کسی که این رو نمیدونه توی لینوکس هم ویروس میگیره.

من  خودم ۵ سال ویندوز استفاده کردم و تنها چیزی که برای امنیتم بود یه انتی ویروس اَوست و یه firewall به نام comodo بود و هیچ ویروسی هم نگرفتم.
یارو از تورنت .exe دانلود میکنه و درحالت administrator اجراش میکنه بعد انتظار داره که ویروس نگیره !

ولی جدای از این حرف ها، این یه حقیقته که مایکروسافت میتونسته خیلی بهتر عمل کنه. حیف
منم همینو میگم. امنیت نسبی هس. اونی که امنیت رو میبره بالا خوده ادمین سیستمه. کسایی رو میشناسم کارشون توی نت هست یه آنتی ویروسم ندارن.آقامهران ممنون از حرفات ولی باید قبول کنید.آقا دانیال شمام هرموقع وقت کردی بیا ثابت کن ما همچنان مشتاقیم

آفلاین Victor

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 256
« پاسخ #32 : 05 تیر 1396، 08:50 ق‌ظ »
دوستان،دوستان
من اگه بخوام به امنیت ویندوز امتیاز بدم از صد ،۶۵ میدم چون من خودم ویندوز اکسپی تا ۸ رو تجربه دارم هر کاری هم میکردم برای امنیتش باز ویروس میگرفتم
اگه موافقین نظر سنجی رو تغیر بدم
Hacking is not easy.Enjoy the virtual world in the real world of sleep

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #33 : 05 تیر 1396، 09:12 ق‌ظ »
شما بگین من میخوام جواب سوال رو بدونم
ایا دلیلش اینکه تبلیغات کمی شد از لینوکس
یا چون نصب و راه اندازی اون سخت
یا مردم این طور فکر میکنن که نرم افزار بیشتری برای ویندوز ساخته شده برای همین ویندوز نصب میکنن
بعضی ها هم میگن چون خریداره سیستم میبینه که روش ویندوز نصب اون وقت ویندوز بهتر به نظر من شرکت ها انتخاب کردن که ویندوز بهتر از لینوکس (دروغ)
کدومشه،
 درباره این موضوع باید بحث بشه
یه سوال انحرافی: دقیقا چرا باید روی بیارن؟
منکه هیچ وقت نفهمیدم چرا ما تلاش میکنیم طرفداران لینوکس بیشتر شه

منکه همینجوری راحت ترم :)

موافقم! روی نمیارن چون قرار نیست روی بیارن! قرار نیست تبلیغاتی بشه! ما که از کاربران پول نمی‌گیریم بابت سیستمی که ارائه میکنیم پس دلیلی هم نداره مانند ویندوز براش تبلیغات کنیم!
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #34 : 05 تیر 1396، 10:51 ق‌ظ »
@آقای مهران

شاید باورتون نشه ولی سرور های ماکروسافت و سیستم های شرکت ماکروسافت همه لینوکس هستن.
یکم تحقیق کنید.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین rahimi12

• Full Member
  • *
« پاسخ #35 : 05 تیر 1396، 11:19 ق‌ظ »
دوستان،دوستان
من اگه بخوام به امنیت ویندوز امتیاز بدم از صد ،۶۵ میدم چون من خودم ویندوز اکسپی تا ۸ رو تجربه دارم هر کاری هم میکردم برای امنیتش باز ویروس میگرفتم
اگه موافقین نظر سنجی رو تغیر بدم
نظرسنجی؟ توی این فروم لینوکسی؟ شوخی میکنی؟
برید در سافت ۹۸ نظرسنجی بذارید خخ

آفلاین rahimi12

• Full Member
  • *
« پاسخ #36 : 05 تیر 1396، 11:21 ق‌ظ »
@آقای مهران

شاید باورتون نشه ولی سرور های ماکروسافت و سیستم های شرکت ماکروسافت همه لینوکس هستن.
یکم تحقیق کنید.
شما اینحرفو صد درصد میدونم بر اساس شنیده هات از این و اون گفتی :)
سرورهای مایکروسافت ویندوزه.
شایعه پراکنی تا کی عاخه؟  :))))

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #37 : 05 تیر 1396، 11:52 ق‌ظ »
نقل‌قول
انجمن itpro رو که میشناسید و حتما به بار علمی مدیراشم ایمان دارید(لابد میخواهید بگید نه) سرورشون ویندوزه. :|
اگه قرار باشه تیم جمع کنیم و بگیم فلانی ویندوز استفاده می کنه فلانی لینوکس ; قطعا وزنه ی سمت لینوکسیا سنگین تره برای اثبات حرفم کافیه به لیست Top 500 یه نیگاه بکنین
نقل‌قول
اگر به این باشه چند روش برای ایجاد دسترسی از همین اوبونتو (کلا لینوکس) هم در انجمن اشیانه مطرح شده. الان باید بگیم لینوکس امنیت نداره؟
من اتفاقاً پست های آشیانه رو به خصوص اونایی رو که در مورد گنو هستش رو منظم دنبال می کنم تمام این روش ها مبتنی بر باگ های قدیمی یا مهندسی اجتماعیه مثلا بزرگ تیتر زده بود دسترسی از راه دور به سرور اوبونتو بعد شرایط اجراش این بود که تارگت یه اسکریپت رو با دسترسی روت اجرا کنه ...
نقل‌قول
آقا دانیال شمام هرموقع وقت کردی بیا ثابت کن ما همچنان مشتاقیم
دوست عزیز هکر و کارشناس امنیتی دو مقوله ی متفاوت هستند لزومی نداره یک نفر که کارشناس امنیتیه هکر هم باشه عینه این که لزومی نداره کسی که کارشناس فوتباله فوتبالیست باشه ...
نقل‌قول
تشکر از ali76 بابت مطلب مفید +1
خواهش می کنم دوست عزیز مطلب شما هم بسیار مفید بود ...
نقل‌قول
امنیت از چندین بعد بررسی می شه یکی از بعدهاش مقاومت در برابر ویروسه که ویندوز همون طور که تو پست قبل توضیح دادم وضعیت خوبی رو نداره
ولی یکی دیگه از بعداش دسترسی از راه دور بهش هستش که تو این زمینه ویندوز امنیت قابل قبولی داره و نفوذ به سرورای ویندوزی کار هر کسی نیست
نقل‌قول
یکم تحقیق کنید.
چنین چیزی نیست قبلا بعضی از سرورهای مایکروسافت (که مربوط به برخی از سرویس های اون بود) گنو/لینوکس بودند ولی الان همه سرورها اومدن روی ویندوز سرور
« آخرین ویرایش: 05 تیر 1396، 11:54 ق‌ظ توسط ali76 »

آفلاین rahimi12

• Full Member
  • *
« پاسخ #38 : 05 تیر 1396، 12:44 ب‌ظ »
ب
نقل‌قول
انجمن itpro رو که میشناسید و حتما به بار علمی مدیراشم ایمان دارید(لابد میخواهید بگید نه) سرورشون ویندوزه. :|
اگه قرار باشه تیم جمع کنیم و بگیم فلانی ویندوز استفاده می کنه فلانی لینوکس ; قطعا وزنه ی سمت لینوکسیا سنگین تره برای اثبات حرفم کافیه به لیست Top 500 یه نیگاه بکنین
نقل‌قول
اگر به این باشه چند روش برای ایجاد دسترسی از همین اوبونتو (کلا لینوکس) هم در انجمن اشیانه مطرح شده. الان باید بگیم لینوکس امنیت نداره؟
من اتفاقاً پست های آشیانه رو به خصوص اونایی رو که در مورد گنو هستش رو منظم دنبال می کنم تمام این روش ها مبتنی بر باگ های قدیمی یا مهندسی اجتماعیه مثلا بزرگ تیتر زده بود دسترسی از راه دور به سرور اوبونتو بعد شرایط اجراش این بود که تارگت یه اسکریپت رو با دسترسی روت اجرا کنه ...
نقل‌قول
آقا دانیال شمام هرموقع وقت کردی بیا ثابت کن ما همچنان مشتاقیم
دوست عزیز هکر و کارشناس امنیتی دو مقوله ی متفاوت هستند لزومی نداره یک نفر که کارشناس امنیتیه هکر هم باشه عینه این که لزومی نداره کسی که کارشناس فوتباله فوتبالیست باشه ...
نقل‌قول
تشکر از ali76 بابت مطلب مفید +1
خواهش می کنم دوست عزیز مطلب شما هم بسیار مفید بود ...
نقل‌قول
امنیت از چندین بعد بررسی می شه یکی از بعدهاش مقاومت در برابر ویروسه که ویندوز همون طور که تو پست قبل توضیح دادم وضعیت خوبی رو نداره
ولی یکی دیگه از بعداش دسترسی از راه دور بهش هستش که تو این زمینه ویندوز امنیت قابل قبولی داره و نفوذ به سرورای ویندوزی کار هر کسی نیست
نقل‌قول
یکم تحقیق کنید.
چنین چیزی نیست قبلا بعضی از سرورهای مایکروسافت (که مربوط به برخی از سرویس های اون بود) گنو/لینوکس بودند ولی الان همه سرورها اومدن روی ویندوز سرور
برای صحبت هاتون
بند دوم: رد میکنم چون روش هاش از دو بعد میشد انجام بشه. اول کار کنید بعد اظهار نظر کنید.

بند سوم: کارشناس امنیتی که بیاد بی اساس صحبت کنه اونو به اصطلاح لمر هم میگن. دو روزه ادعا کردن امنیت ویندوز پایین ترین حده اما دریغ از یک اثبات.
اگر موافق باشیدوبحث تموم شه. اینجوری چیزی نمیشه جز ادعاهای کاذب و بی اساس و تعصبی.حق هم دارید این بحث در یک انجمن لینوکسی شده.

آفلاین علی رزم دیده

• *
  • ali76 سابق
« پاسخ #39 : 05 تیر 1396، 12:49 ب‌ظ »
نقل‌قول
بند دوم: رد میکنم چون روش هاش از دو بعد میشد انجام بشه. اول کار کنید بعد اظهار نظر کنید.
اتفاقاً من امنیت کار کردم الانم مشغول دوره ی CEH هستم می شه شما بگین روش دو به بعد چیه ؟
الان سرور همین جا اوبونتو هستش شما که کار کردین بیاین دسترسی از راه دور پیدا کنین تا منی که کار نکردم هم یاد بگیرم  :)
نقل‌قول
کارشناس امنیتی که بیاد بی اساس صحبت کنه اونو به اصطلاح لمر هم میگن. دو روزه ادعا کردن امنیت ویندوز پایین ترین حده اما دریغ از یک اثبات.
من اون همه دلیل آوردم خودتونم قبول کردین منظورتون از اثبات چیه ؟
ولی تو کامنت بالام هم گفتم دسترسی از راه دور به ویندوز سخته و من هم روی مقاومت ویندوز در مقابل ویروس مانور دادم ...

پ.ن:شما که گفتین میشه از راه دور به گنو دسترسی پیدا کرد حرفتون رو اثبات کنین من برای آسیب پذیر بودن ویندوز در مقابل ویروس ها حرفمو ثابت کردم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #40 : 05 تیر 1396، 05:09 ب‌ظ »
برای ناامن بودن ویندوز دلیلی واضح‌تر از وجود صدها تجارت برپایهٔ جبران نواقص امنیتی بی‌شمار ویندوز می‌خواید؟
اگه ویندوز امن بود، سمانتک و کسپرسکی و ایست و پاندا و ای‌وی‌جی و اوست و آویرا و بیت‌دیفندر و کومودو و مک‌آفی و… به وجود نمی‌اومدن و این‌همه هم بزرگ نمی‌شدن (:
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
« پاسخ #41 : 06 تیر 1396، 10:51 ق‌ظ »

نقل‌قول
یکم تحقیق کنید.
همچنین فری‌بی‌اس‌ذی
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین علی رزم دیده

• *
  • ali76 سابق
« پاسخ #42 : 06 تیر 1396، 11:04 ق‌ظ »

نقل‌قول
یکم تحقیق کنید.
همچنین فری‌بی‌اس‌ذی
الان مایکروسافت سرور بی اس دی داره ؟
میشه منبع بدین

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #43 : 06 تیر 1396، 12:51 ب‌ظ »
اول اینکه عزیزان دقت کنید موضوع تاپیک چیه ، روی آوردن به نسخه های دسکتاپ حتما مد نظر استارتر بوده چون در مورد سرور کاملا مشخصه کی جلو هست.

نقل‌قول
لی یه سوالی که برام ایجاد شد اینه که چرا خود سرور های مایکروسافت تاحالا هک نشدن؟
خب خودتون اشاره کردید ، سرور های مایکروسافت رو کی اداره میکنه؟ البته سرور ها زیاد با ویروس ها دست و پنجه نرم نمی کنن و احتمال آلوده شدن اونا کمتره ولی کاربران دسکتاپ این طوری نیستن. سرور لینوکسی در بالا آوردن یه سایت با php بهتره به نا به دلایلی. در مورد سایت های ساخته شده با جانگو هم بهتره ، چون انحراف از موضوع تاپیک میشه دیگه توضیح نمی دم چرایی اش رو حتما خودتون می دونید.

نقل‌قول
اره خب ولی بعد کلی دردسر ، آخر سر هم حداکثر می تونید ادعا کنید که رسوندیش به حد مثلا سرور اوبونتویی. البته بازم میگم احتمال پیدا شدن باگ در سرور های ویندزدی در آینده خیلی بیشتر از سرور های لینوکسیه و در کل میشه گفت ریسک ویندزد بالاتره. آمار هک شدنش هم بیشتره.

نقل‌قول
وگرنه اینکه بگیم یه ویندوز اپدیت رو ۵ دقیقه به اینترنت وصل کنی ویروس میگیری با عقل (من) جور درنمیاد
این بیشتر شوخی بود ولی شما بدون آنتی ویروس در ویندزد وب کردی کن ببین چه وضعی پیش میاد.

نقل‌قول
از کجا معلوم؟؟؟ الان فلش هر کی رو وصل می کنم به اوبونتو میبینم عجب وضعیه! البته اینو هم بگم که بد افزار با ویروس یکی نیس.

نقل‌قول
منم همینو میگم. امنیت نسبی هس. اونی که امنیت رو میبره بالا خوده ادمین سیستمه. کسایی رو میشناسم کارشون توی نت هست یه آنتی ویروسم ندارن.
بعله درسته امنیت نسبی هست ممکنه یه باگی در لینوکس پیدا بشه بزنه کل سیستم ها رو داغون کنه ولی این عبارت "ممکن است" به صفر نزدیک تره ، در حالی که در سیستم عامل مد نظر شما این عدد خیلی بالاتره. هر چند مدت یه بار فقط همین EternalBlue دردساز میشه و نمی تونن یا نمی خوان به طور کامل حلش کنن.

نقل‌قول
یکم تحقیق کنید.
من اینو قبلا شنیدم ولی هرچی سرور مایکروسافت رو تست کردم دیدم همه ویندزدی بودن دیگه خبر ندارم کدوم ها لینوکسی اند. البته با توجه به Windows Loves Linux ممکنه در جاهایی خاص اینکار انجام بشه.

نقل‌قول
همچنین فری‌بی‌اس‌ذی
من تا به حال ندیدم شاید.

نقل‌قول
برای ناامن بودن ویندوز دلیلی واضح‌تر از وجود صدها تجارت برپایهٔ جبران نواقص امنیتی بی‌شمار ویندوز می‌خواید؟
اگه ویندوز امن بود، سمانتک و کسپرسکی و ایست و پاندا و ای‌وی‌جی و اوست و آویرا و بیت‌دیفندر و کومودو و مک‌آفی و… به وجود نمی‌اومدن و این‌همه هم بزرگ نمی‌شدن (:
من یه بار نشستم حساب کردم دیدم اینا بیشتر از ویندزد از فروش لایسنس پول در میارن :)

آفلاین rahimi12

• Full Member
  • *
« پاسخ #44 : 06 تیر 1396، 01:37 ب‌ظ »
@آقای مهران

بند دوم= آمار هک شدن ویندوز بیشتره؟ اونم سرور؟ منبع بدین.
طبق آخرین اخباری که خوندم لینوکس بیشتر مورد نفوذ قرار گرفته بود. حالا شما منبع بدین مطالعه کنیم :)

بند سوم: بالا هم عرض کردم افرادی میشناسم کارشون تو نته اونم تخصصی. ویندوز دارن اما آنتی ویروسی هم ندارن. برا همین حرفای بچگانه تون هست که میگم حرفاتون سر و ته نداره.
آنتی ویروس برا لینوکس هم هست برا ویندوزم است.کاربر امنیت سیستم و سرور رو تعمین میکنه نه اینطور که صد درصد سیستم عامل .
بند پنج: عزیزم راجب باج افزار erebus لینوکس شنیدید؟
باور کن من باهات دشمنی ندارم که داری مقاومت میکنی :دی
برا هردو سیستم عامل هامخرب هس. در نتیجه کاربر و ادمین سیستم تاثیر بیشتر داره.