جدی می فرمایید ؟
توی شبکه کار بسیار است . اگه نمی دونید بهتره شرط نبندید . این حرف از اونجاست که مدیر شبکه بانک پارسیان که در کلاس آقای سعیدی شرکت دارند دارند سرورهاشون رو روی لینوکس می برند تا از هزینه های هنگت جلو گیری کنن .
شرکت سامانه امید تمام پرتال های خودشون رو دارند روی لینوکس می بندند .
شرکت ناهید توی خیابان مطهری داره کل سرور شرکت رو روی لینوکس می بنده . دنبال یک لینوکس کار هم می گردند .
کسی که دنبال کار بگرده واقعا کار هست .
دوست عزیز مگه من با شما شوخی هم دارم ؟؟؟؟!!!!!
نمیدونم چرا به متن نوشته توجه نمی کنید و پاسخ میدید ، البته شاید هنوز با تعریف pc آشنا نباشید و ندونید فرق بین برنامه ای که برای سرور نوشته میشه با اونی که برای یک کامپیوتر خانگی و شخصی نوشته میشه چه فرقی داره (ممکنه شما شغل و تحصیلاتتون در رابطه با کامپیوتر نباشه در این صورت ندوستن این مساله عیب نیست)
این تعریف کامپیوتر شخصیه :
A personal computer (PC) is any general-purpose computer whose size, capabilities, and original sales price make it useful for individuals, and which is intended to be operated directly by an end user with no intervening computer operator. This is in contrast to the batch processing or time-sharing models which allowed large expensive mainframe systems to be used by many people, usually at the same time, or large data processing systems which required a full-time staff to operate efficiently.
خود pc مشتمل بر چند نوعه :
A personal computer may be a desktop computer, a laptop, a tablet PC, or a handheld PC (also called a palmtop).
خوب اگر خواستید بحث رو میتونیم ببریم روی پردازنده های این سیستم ها و ...
درواقع از نظر سخت افزاری سرور ها همون کامپیوتر های شخصی هستن که از نظر قدرت پردازش قوی تر است.
اما مهمترین تفاوت بین سرور و پرسنال کمپیوتر ، نرم افزار های مورد استفاده در اونهاست ؛ برنامه های سرور یک سری خواسته ها و پیش فرض هایی دارن که کلا مبتنی بر شبکه و تقابل بین سرور - کلاینته.
بحث در این زمینه زیاده اما نه اینجا جای آموزش برنامه سازیه ، نه هیچ کدوم از ما وقت و حوصله کافی داریم.
حرف من این بود (با دقت بخونید):"بازار کار برنامه سازی (صرفا متکی بر لینوکس)
برای pc ها در ایران تقریبا وجود نداره"