انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

آینده شغلی لینوکس در ایران چگونه است ؟

عالی
10 (20%)
بسیار خوب
8 (16%)
خوب
14 (28%)
متوسط
9 (18%)
کم
8 (16%)
اصلا وجود ندارد
1 (2%)

مجموع آرای اعضا: 50

نویسنده موضوع: آینده شغلی لینوکس در ایران چگونه است ؟ (نظر سنجی)  (دفعات بازدید: 23584 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
فکر کنم شما هنوز در جریان کامل نیستی
یه سرچ بزن توی نت ببین
مثلا شاتل که کار می کنم سرورهاش روی لینوکس هستش .

دوست عزیز بنده شغلم برنامه سازیه و به خواسته های بازار آگاهم
خوب بیایید یه کار کنیم شما 10 پروژه برنامه سازی خوب و نون و آبدار برای لینوکس (از نظر قیمتی با پروژه های ویندوزی برابری کنه نه 30-40 تومنی!!!) به من معرفی کنید اونوقت من 20 پروژه ویندوزی (هم سطح با اونی که به من معرفی کردید) رو به شما واگذار میکنم علاوه بر اون برای تمام کسانی که تا قبل از این پست تو این تایپک پست زدن یک برنامه رایگان خواهم نوشت (ویندوزی).
گمون کنم شرط خوبی باشه تا معلوم بشه بچه هایی که میگن تو برنامه سازی خانگی برای لینوکس بازار خوبی وجود داره کمی آگاهانه با این مساله برخورد کنن نه این از روی وهم و رویا.

من تا 5 روز منتظر معرفی پروژه هستم
31 جولای 2010 مطابق با  9 مرداد 1389

پایدار باشید
جدی می فرمایید ؟
توی شبکه کار بسیار است . اگه نمی دونید بهتره شرط نبندید . این حرف از اونجاست که مدیر شبکه بانک پارسیان که در کلاس آقای سعیدی شرکت دارند دارند سرورهاشون رو روی لینوکس می برند تا از هزینه های هنگت جلو گیری کنن .
شرکت سامانه امید    تمام پرتال های خودشون رو دارند روی لینوکس می بندند .
شرکت ناهید توی خیابان مطهری داره کل سرور شرکت رو روی لینوکس می بنده . دنبال یک لینوکس کار هم می گردند .

کسی که دنبال کار بگرده واقعا کار هست .

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
دوستان فراموش کردند موضوع تایپیک چی هستش ؟
شما در هر زمینه ایی می تونید کار ایجاد کننید. به قول بززگان به فکر نون نباش که از آسمون بیاد . اگه نیست بساز . اگه هست بگرد . اگه یافتی نگهش دار . دوستان تا وقتی جویای کار نشن و جستجو نکنن متوجه نمی شن

فرهاد فرامرزی

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
ای بابا!
شما مثل اینکه حرف منو خوب متوجه نشدی! من دارم میگم "گشتم نبود، نگرد نیست..." باز شما میگی دو تا پروژه معرفی کنم! به جون داداش نیست! کسی هم دنبال لینوکس نمیره که بخواد واسه یه برنامه روی پلتفرم لینوکس پول بده!!!
میشه تحت وب روی سرور های لینوکس سرمایه گذاری کرد اما به اون شکلی که گفتم نه...

خوب برادر من، منم دارم همین رو میگم.
کار برای لینوکس خیلی کمه
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
ای بابا!
شما مثل اینکه حرف منو خوب متوجه نشدی! من دارم میگم "گشتم نبود، نگرد نیست..." باز شما میگی دو تا پروژه معرفی کنم! به جون داداش نیست! کسی هم دنبال لینوکس نمیره که بخواد واسه یه برنامه روی پلتفرم لینوکس پول بده!!!
میشه تحت وب روی سرور های لینوکس سرمایه گذاری کرد اما به اون شکلی که گفتم نه...

خوب برادر من، منم دارم همین رو میگم.
کار برای لینوکس خیلی کمه

برادر من . شما دارین با ویندوز مقایسه می کنید . معلومه که نسبت به ویندوز کمه . ولی تایپیک رو نگاه کنید . نوشته "آینده " شغلی لینوکس . آیندهههههههه
با این وضعی که من در بازار کار دارم می بینم خیلی ها علاقه مند و کنجکاوند که سرورشان روی لینوکس باشه . خوب . اگه شما توی لینوکس کار آزموده به معنای واقعی باشین . هر کجا که برین این به عنوان مزیت حساب می کنند .
کافیه کمی بگردید . من چندتا شرکت نام بردم . این جزیی از اون قسمت جستجو بود که عرض کردم . بازم روی آینده دارم تاکید می کنم .
اول شما مسئله رو با تایپیک حل کنید بعد . دوستان دقت کنند موضوع تایپیک چیه . بیراه نرن

فرهاد فرامرزی

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
ترو خدا یکی حرف منو بفهمه ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
بابا من میگم برنامه نویسی تو لینوکس به جایی نمیرسه.... وگرنه تو لینوکس پول خوبی هست...
اگه خوب بلد باشی و دنبالش هم باشی و یه خورده هم شانس داشته باشی پول خوبی هم در میاری...!!

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
پاسخ به: آینده شغلی لینوکس در ایران چگونه اس
« پاسخ #20 : 10 امرداد 1389، 08:40 ب‌ظ »
جدی می فرمایید ؟
توی شبکه کار بسیار است . اگه نمی دونید بهتره شرط نبندید . این حرف از اونجاست که مدیر شبکه بانک پارسیان که در کلاس آقای سعیدی شرکت دارند دارند سرورهاشون رو روی لینوکس می برند تا از هزینه های هنگت جلو گیری کنن .
شرکت سامانه امید    تمام پرتال های خودشون رو دارند روی لینوکس می بندند .
شرکت ناهید توی خیابان مطهری داره کل سرور شرکت رو روی لینوکس می بنده . دنبال یک لینوکس کار هم می گردند .

دوست عزیز مگه من با شما شوخی هم دارم ؟؟؟؟!!!!!

نمیدونم چرا به متن نوشته توجه نمی کنید و پاسخ میدید ، البته شاید هنوز با تعریف pc آشنا نباشید و ندونید فرق بین برنامه ای که برای سرور نوشته میشه با اونی که برای یک کامپیوتر خانگی و شخصی نوشته میشه چه فرقی داره (ممکنه شما شغل و تحصیلاتتون در رابطه با کامپیوتر نباشه در این صورت ندوستن این مساله عیب نیست)
این تعریف کامپیوتر شخصیه :
A personal computer (PC) is any general-purpose computer whose size, capabilities, and original sales price make it useful for individuals, and which is intended to be operated directly by an end user with no intervening computer operator. This is in contrast to the batch processing or time-sharing models which allowed large expensive mainframe systems to be used by many people, usually at the same time, or large data processing systems which required a full-time staff to operate efficiently.
خود pc مشتمل بر چند نوعه :
A personal computer may be a desktop computer, a laptop, a tablet PC, or a handheld PC (also called a palmtop).
خوب اگر خواستید بحث رو میتونیم ببریم روی پردازنده های این سیستم ها و ...

درواقع از نظر سخت افزاری سرور ها همون کامپیوتر های شخصی هستن که از نظر قدرت پردازش قوی تر است.
اما مهمترین تفاوت بین سرور و پرسنال کمپیوتر ، نرم افزار های مورد استفاده در اونهاست ؛ برنامه های سرور یک سری خواسته ها و پیش فرض هایی دارن که کلا مبتنی بر شبکه و تقابل بین سرور - کلاینته.
بحث در این زمینه زیاده اما نه اینجا جای آموزش برنامه سازیه ، نه هیچ کدوم از ما وقت و حوصله کافی داریم.

حرف من این بود (با دقت بخونید):
"بازار کار برنامه سازی (صرفا متکی بر لینوکس) برای pc ها در ایران تقریبا وجود نداره"
« آخرین ویرایش: 10 امرداد 1389، 09:15 ب‌ظ توسط javandata »
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #21 : 10 امرداد 1389، 08:48 ب‌ظ »
با این وضعی که من در بازار کار دارم می بینم خیلی ها علاقه مند و کنجکاوند که سرورشان روی لینوکس باشه . خوب . اگه شما توی لینوکس کار آزموده به معنای واقعی باشین . هر کجا که برین این به عنوان مزیت حساب می کنند .
سروووووووووووووووووور با pc فرق داره
کمی مطالعه کنید ، تفاوت رو دریابد ، بعد در صدد پاسخ گویی بربیایید

مزید اطلاع شما :
آینده حتی به یک ثانیه بعد هم اطلاق میشه
آینده دو نوع داره نزدیک ، دور (حالا شما میان مدت رو قلم بگیر)

تا جایی که از بازار فعلی برمیاد فعلا فعلنا جایی برای خانگی کردن لینوکس وجود نداره به همین دلیل در آینده نزدیک بازار مناسبی هم برای برنامه سازی صرفا (تاکید میکنم صرفا ، باز هم تاکید می کنم صرفا) بر پایه لینوکس برای کامپیوتر های خانگی وجود نداره.
« آخرین ویرایش: 10 امرداد 1389، 09:06 ب‌ظ توسط javandata »

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
آقا یا خانم javandata
شما اینجا رو با انجمن های بی درو پیکر دیگه اشتباه گرفتی! اینجا همه از روی علاقه و اشتیاق به آزادی (نرم افزار - فکر - اندیشه - بیان) دارن کار میکنن. لطفا درست صحبت کنید. بهتره بهتون یاداور بشم بسیاری از کاربران اینجا اون موقع که شما هنوز فرق کامپیوتر و سگا رو نمیدونستی خیلی کارها میکردن...

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
درود

تمام پروژه های جاوا و جاوا ee رو می تونید برای لینوکس و سولاریس و .. حساب کنید چون در آخر در این سیستم ها deploy می شن
امروزه برنامه نویسی مستقل از پلتفرم بسیار رواج داره و فکر می کنم بدونید که دیگه مهم نیست شما برنامتون رو برای چه پلتفرمی می نویسید
البته اگر خودتون دوست داشته باشید :)

اگر واقعاً توانایی برنامه نویسی تحت لینوکس رو دارید به بنده یک پیام خصوصی بدید که بهتون یک لینک بدم
شرکتی بزرگ احتیاج به برنامه نویس پایتون داره و همچنین در آمد خوبی هم داره و کارش هم بسیار حساس هست
از این کار ها هم کم نیست

و همچنین درود بر شما کرگدن عزیز

بله با شما موافقم همونطور که خودتون اشاره کردید نمونه بارز و قدرتمند اون جاواست که از پسر عموش #C یک سروگردن تو همه جوانب بالاتره.

خوب چرا به صورت خصوصی ، به صورت عمومی لینک رو اعلام کنید ؛ همه ما در خدمت هستیم.

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #24 : 10 امرداد 1389، 09:03 ب‌ظ »
آقا یا خانم javandata
شما اینجا رو با انجمن های بی درو پیکر دیگه اشتباه گرفتی! اینجا همه از روی علاقه و اشتیاق به آزادی (نرم افزار - فکر - اندیشه - بیان) دارن کار میکنن. لطفا درست صحبت کنید. بهتره بهتون یاداور بشم بسیاری از کاربران اینجا اون موقع که شما هنوز فرق کامپیوتر و سگا رو نمیدونستی خیلی کارها میکردن...

من توهینی نکردم که بخواد به تریپ قبای کسی بر بخوره !!!
من هی میگم پرسنال کمپیوتر بقیه میگن سرور ، دو حالت بیشتر نداره یا عدم آگاهیه و یا غرض ورزی ؛ اگر عدم آگاهی باشه بنده دارم دوستان رو روشن میکنم اگر هم غرض ورزیه دارم راه رو بر بیهوده گویی میبندم.
آقا بنده الان هم فرق بین سگا و میکرو رو نمیدونم چه برسه به سگا و کامپیوتر ، من که ادعایی ندارم ؛ ضمنا الان هم خیلا خیلی کارها میکنن !!!!!!!!!!!!!!
به عنوان یک دوست بهتون توصیه میکنم تند نرید چون من هم میتونیم تند برم.
« آخرین ویرایش: 10 امرداد 1389، 09:19 ب‌ظ توسط javandata »

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
جدی می فرمایید ؟
شرکت سامانه امید    تمام پرتال های خودشون رو دارند روی لینوکس می بندند .

دوست عزیز مگه من با شما شوخی هم دارم ؟؟؟؟!!!!!

نمیدونم چرا به متن نوشته توجه نمی کنید و پاسخ میدید ، البته شاید هنوز با تعریف pc آشنا نباشید و ندونید فرق بین برنامه ای که برای سرور نوشته میشه با اونی که برای یک کامپیوتر خانگی و شخصی نوشته میشه چه فرقی داره
این تعریف کامپیوتر شخصیه :
A personal computer (PC) is any general-purpose computer whose size, capabilities, and original sales price make it useful for individuals, and which is intended to be operated directly by an end user with no intervening computer operator. This is in contrast to the batch processing or time-sharing models which allowed large expensive mainframe systems to be used by many people, usually at the same time, or large data processing systems which required a full-time staff to operate efficiently.
خود pc مشتمل بر چند نوعه :
A personal computer may be a desktop computer, a laptop, a tablet PC, or a handheld PC (also called a palmtop).
خوب اگر خواستید بحث رو میتونیم ببریم روی پردازنده های این سیستم ها و ...

درواقع از نظر سخت افزاری سرور ها همون کامپیوتر های شخصی هستن که از نظر قدرت پردازش قوی تر است.
اما مهمترین تفاوت بین سرور و پرسنال کمپیوتر ، نرم افزار های مورد استفاده در اونهاست ؛ برنامه های سرور یک سری خواسته ها و پیش فرض هایی دارن که کلا مبتنی بر شبکه و تقابل بین سرور - کلاینته.
بحث در این زمینه زیاده اما نه اینجا جای آموزش برنامه سازیه ، نه من وقت و حوصله کافی دارم و قطعا نه شما طالب آموختن هستید.

حرف من این بود (با دقت بخونید):
"بازار کار برنامه سازی (صرفا متکی بر لینوکس) برای pc ها در ایران تقریبا وجود نداره"

شما قبل از اینکه با این لحن حرف بزنین کمی در مورد حرف زدنتان فکر کنید بعد بگین . شما قبل از اینکه بدونید لینوکس چی هست من با لینوکس کار می کردم
من نمی دونم بحثت چیه ؟
می گی کار نیست . به من چه . کار نیست . من که دارم کار می کنم با لینوکس . می گی نیست ؟ نیست .

فرهاد فرامرزی

آفلاین spitman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101
    • اسپیتمان
اگه منظور فقط پول درآوردن از لینوکس باشه، میشه گفت میشه از لینوکس پول درآورد! اگه خوب بلد باشی و دنبالش هم باشی و یه خورده هم شانس داشته باشی پول خوبی هم در میاری...!!
اما اگه منظور از بازار کار بازار داغ برای سیستم عامل لینوکس باشه که تو هرخونه ای پیدا بشه و مردم واسه یاد گرفتن و خرید و برنامه هاش و نصب و خدمات پس از فروش!!! صف بکشن، اختاپوس پیشبینی کرده طی 173 سال آینده ممکنه اتفاق بیفته...!! :D
ببین مهدی جان اینکه می نیشه لینوکس تو هرخونه ای باشه و مردم واسه یاد گرفتنش و خرید(!)برنامه هاش ونصب خدمان پس از فروش!!! صف بکشن،رو ما تعیین می کنیم نه اختاپوس. هروقت ما تونستیم اونقد لینوکس رو رواج بدیم که تو هر خونه ای نصب باشه بستگی به این داره که ما چقدر مردم رو با فرهنگ لینوکس آشنا کردیم، اگر تونستیم این کارو بکنیم لینوکس آینده شغلی خیلی خوبی داره.
داداش من ملت (عوام) به چیزی که پاش پول ندن شک می کنن!!
آزادی مسئولیت دارد!

آفلاین spitman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101
    • اسپیتمان
« پاسخ #27 : 10 امرداد 1389، 09:27 ب‌ظ »
کرگدن عزیز حرف حق رو تو زدی!
جاوا و qt نقش هویج رو بازی نمی کنن که! من دوستانی می شناسم که خیلی راحت برای سازمان ها qt کار میکنن!
پیشنهاد بنده (البته بنده خودم این پیشنهاد رو صادر نمی کنم - بزرگان صادر می فرمایند) کار با ابزارهای توسعه cross platform می باشد!!!!
در ضمن فک می کنم (حدس می زنم) اکثر مشتری ها اعلام نمی کنن که مثلا فلان برنامه رو با .net 4 و استفاده از sqlserver بنویس! این خودمونیم که تعیین می کنیم با چی کار کنیم! برای من که اکثرا اینطور بوده و من هم اکثرا جاوا و پایگاه داده هایی غیر از sqlserver رو انتخاب می کنم. چون به .net و microsoft اطمینان ندارم!

آقا یا خانم javandata

من توهینی نکردم که بخواد به تریپ قبای کسی بر بخوره !!!
من هی میگم پرسنال کمپیوتر بقیه میگن سرور ، دو حالت بیشتر نداره یا عدم آگاهیه و یا غرض ورزی ؛ اگر عدم آگاهی باشه بنده دارم دوستان رو روشن میکنم اگر هم غرض ورزیه دارم راه رو بر بیهوده گویی میبندم.
آقا بنده الان هم فرق بین سگا و میکرو رو نمیدونم چه برسه به سگا و کامپیوتر ، من که ادعایی ندارم ؛ ضمنا الان هم خیلا خیلی کارها میکنن !!!!!!!!!!!!!!
به عنوان یک دوست بهتون توصیه میکنم تند نرید چون من هم میتونیم تند برم.

داداش حالت سوم هم اینه که طرف حواسش نبوده فک کرده منظورت تکلیه!
« آخرین ویرایش: 10 امرداد 1389، 09:34 ب‌ظ توسط spitman »
آزادی مسئولیت دارد!

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
مهدی جان . در مورد برنامه نویسی باید از مهرداد و مجید مومنی سوال کنی . ببینی آیا براشون صرف داشته اومدن توی لینوکس برنامه نویسی کنن .
من c++ کار می کنم هم توی لینوکس هم توی ویندوز . مشکلی نمی بینم . از نظر کاری این رو چک نکردم ولی اینا رو ببین

http://iran-tejarat.com/Ads1304/31316.html
http://www.istgah.com/fireview/kid_318/page_10/667452.html
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=199446
http://www.mayahost.net/job-offer.html
و غیرههههههههه

فرهاد فرامرزی

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #29 : 10 امرداد 1389، 10:01 ب‌ظ »
شما قبل از اینکه با این لحن حرف بزنین کمی در مورد حرف زدنتان فکر کنید بعد بگین .
من با هیچ لحن بدی حرف نزدم هر چی بوده در جواب شما و با ادبیات خودتون بوده .

گفتی جدی میگی
گفتم مگه شوخی هم باهات دارم

بقیه هم بحث علمی بود که مخاطب خاص نداشت و از تکه و لحن عوامانه بری بود.

نقل‌قول
شما قبل از اینکه بدونید لینوکس چی هست من با لینوکس کار می کردم
حالا اصلا این لینوکس چی هست  :D ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نقل‌قول
من نمی دونم بحثت چیه ؟
چی بگم  :o ، از خودت بپرس!

نقل‌قول
می گی کار نیست . به من چه . کار نیست . من که دارم کار می کنم با لینوکس . می گی نیست ؟ نیست .
برادر من وقتی که در آخر قراره این حرف رو بزنی چرا از اول در یک مورد که دلیل و برهان کافی براش نداری وارد بحث میشی ؟!!!!!!!!!
بسی جای تعجبه :o!

داداش حالت سوم هم اینه که طرف حواسش نبوده فک کرده منظورت تکلیه!

60%  :-k
« آخرین ویرایش: 10 امرداد 1389، 10:03 ب‌ظ توسط javandata »