انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

آینده شغلی لینوکس در ایران چگونه است ؟

عالی
10 (20%)
بسیار خوب
8 (16%)
خوب
14 (28%)
متوسط
9 (18%)
کم
8 (16%)
اصلا وجود ندارد
1 (2%)

مجموع آرای اعضا: 50

نویسنده موضوع: آینده شغلی لینوکس در ایران چگونه است ؟ (نظر سنجی)  (دفعات بازدید: 23611 بار)

0 کاربر و 20 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
پاسخ به: پاسخ به: آینده شغلی لینوکس در ایران 
« پاسخ #45 : 11 امرداد 1389، 07:42 ب‌ظ »
خیر این طور که می گید نیست
ابزار های تست بسیار زیادی داریم که می تونید به طور اتوماتیک تست خودتون رو در هر پلتفرمی که می خواید انجام بدید و گزارش نتیجه رو به راحتی دریافت کنید

در ضمن  شما قسمت اعظم پروژتون از پلتفرم ها مستقل هست و مقدار کمی از اون برای سیستم عامل خاصی هست ( اونم نه همه نرم افزار ها )

از طرف دیگه با تکنولوژی ها دیگه خیلی از نرم افزار ها به سمت وب رفتند و ......

من کی کل گویی کردم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
متن نوشته ای که شما رپلای کردید و این پاسخ رو بهش دادید بسیار واضحه در هیچ جایی کل نگری نشده به همین دلیل لزومی به پاسخ دادن دوباره نمیبینم

مزید اطلاع این خط رو مطالعه کنید :
نقل‌قول
در برنامه نویسی cross-platform مشکلات و محدودیت هایی هست که در برنامه های بزرگ به خوبی قابل لمسه و نمیشه آنچنان روش حساب کرد

نه تنها تولید نرم افزار برای کاربران خانگی در ایران مسخره هست بلکه اصلاً تولید نرم افزار در ایران مسخره هست و هیچ اصول مهندسی نرم افزار رعایت نشه
نسخه alpha , beta به تنهایی هیچ ارزشی ندارن
تولید نرم افزار یک لایف سایکل بسیار دقیق داره که تعداد شرکت هایی که در ایران این رو رعایت می کنن ( یا حتی بگید می دونند ) به انگشتان دست هم نمی رسه

این بحث شما هم به تولید نرم افزار برای لینوکس ربطی نداره و در کل تولید نرم افزار در ایران هست
ما که فعلا با همین شیوه مسخره داریم پیش میریم ، جنابعالی اگه دوست داری یه شیوه ارائه استاندارد توی زندگی شغلیت پیاده کن
ضمنا بحث من روی تولید نرم افزار برای هر پلتفرمی بود نه صرفا لینوکس !!!!!!!!
چرا همه چیز رو قاطی می کنید ؟!
« آخرین ویرایش: 12 امرداد 1389، 12:54 ق‌ظ توسط javandata »
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
پاسخ به: آینده شغلی لینوکس در ایران چگونه اس
« پاسخ #46 : 11 امرداد 1389، 07:44 ب‌ظ »
ای بااااااابااااا
خوبه من چند تا لینک برای استخدام برنامه نویس در لینوکس فرستادم . شما هستید که نمی خونید پست هامو . خسته کننده شدی از بس بحث باهات کردم .
دقیقا حس منو نسبت به خودت بیان کردی
منم متقابلا از بحث کردن باهات خسته شدم
لطف بفرما پست های اخیر من رو رپلای نکن تا بحث ما خاتمه پیدا کنه

thanks
« آخرین ویرایش: 11 امرداد 1389، 07:52 ب‌ظ توسط javandata »
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
من کلا از خوندن مطالب طولانی خوشم نمیاد! خواستید بحث کنید لطفا یک خطی باشه :D

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
من کلا از خوندن مطالب طولانی خوشم نمیاد! خواستید بحث کنید لطفا یک خطی باشه :D
دادا مطمئن باشن که منم خوشم نمیاد بحث طولانی باشه ، شما یه خط منطقی بنویس منم تو جوابش 1 کلمه مینویسم  :D ;)

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
دقیقا منم از بحث با شما خسته شدم
طرفم با بچه های دیگه است .

لینک هایی که ارسال کردم نمونه ایی از کار برای لینوکس در ایران هستش . به خصوص برنامه نویسی
« آخرین ویرایش: 11 امرداد 1389، 08:02 ب‌ظ توسط فرهاد فرامرزی »

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
با سلام  :)
اميدوار بودم كه آخر اين بحث نتيجه داشته باشه؛ ولي متاسفانه مثل همه‌ي بحث‌هايي كه به نوعي موضوع اونها مربوط به Linux VS Windows ميشه بحث يه جورايي تعصبي شده.
جناب javandata عزيز:
شما به عنوان فردي كه در كار برنامه‌نويسي براي ويندوز هستيد و قطعا از بازار كار اطلاع داريد، حرفتون منطقي به نظر مي رسه. پس دليلي نداره چيزي رو كه عينا داريد مشاهده مي كنيد و با اون درگير هستيد رو سعي كنيد كه به ديگران به زور انتقال بديد. با تشكر از شما...
فرهاد عزيز:
وقتي كمتر از 10 درصد كامپيوترهاي ايران داراي سيستم عامل لينوكس هست، چطوري بايد انتظار داشت كه بشه از راه برنامه‌نويسي اون درآمد خوبي داشت. البته اين موضوع مربوط به الان هست(منظورم كمتر از 10 درصد هست) و البته با توجه به شناخت لينوكس و رعايت قانون كپي رايت باز هم اين رقم به اين زودي ها خيلي بالا نمي ره(البته منظورم در ايران هست. چون ما كانونيكال نداريم. البته اگر كسي واقعا به برنامه نويسي لينوكس علاقمند باشه و شرايطش رو هم داشته باشه مي تونه بره خارج از ايران و درآمد خوبي هم از راه برنامه نوسي لينوكس داشته باشه) اون لينك هايي رو هم كه شما قرار داده بوديد بررسي كردم. خيلي به اين آگهي ها اعتماد نكنيد. سراغشون كه بريد مي خوان با ماهي 300000 تومان بدون بيمه شما رو به كار بگيرن. تازه وقتي كه پيشنهاد كاري داشته باشن و در نتيجه باهاتون تماس مي گيرن!!!!! تا حالا ديديد تو نيازمندي هاي همشهري كه هميشه برنامه نويس ويندوز مي خوان، نشاني از يك شركت خوب و مطرح كه برنامه نويس لينوكس بخوان وجود داشته باشه؟

در پايان اميدوارم از صحبت هاي من ناراحت نشده باشيد. خواهش مي كنم راجع به حرف هام خوب فكر كنيد. من هم لينوكس رو دوست دارم. چند روز پيش يه نرم افزار تو ويندوز اجرا كردم كه اصلا اجرا نمي شد و اونجا شل قدرتمندي هم نداشتم كه بتونم ايراد اونو پيدا كنم. من هم دوست دارم يه برنامه نويس حرفه‌اي لينوكس باشم و البته براي اون تلاش هم مي‌كنم. ولي نه به اين اميد كه حتما كار آينده‌ي من برنامه نويسي در لينوكس باشه. بلكه با اين تفسير كه فارغ التحصيل نرم افزار هستم و دوست دارم برنامه نويسي براي هر پلتفرمي رو بلد باشم و البته رفع نيازهاي خودم. همه‌ي ماهايي كه الان داريم با لينوكس كار مي كنيم، من فكر مي كنم كه يه روز فقط با لينوكس كار مي كنيم. ولي قبول كنيد كه هنوز براي فراگير شدن خيلي زوده. به خصوص در كشور ما.
موفق و سربلند باشيد و انرژي خودتون رو براي بحث هاي بي فايده هدر ندهيد و بپذيريد چيزي رو كه نمي شه عوضش كرد...  ;)
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
خیر این طور که می گید نیست
ابزار های تست بسیار زیادی داریم که می تونید به طور اتوماتیک تست خودتون رو در هر پلتفرمی که می خواید انجام بدید و گزارش نتیجه رو به راحتی دریافت کنید

در ضمن  شما قسمت اعظم پروژتون از پلتفرم ها مستقل هست و مقدار کمی از اون برای سیستم عامل خاصی هست ( اونم نه همه نرم افزار ها )

از طرف دیگه با تکنولوژی ها دیگه خیلی از نرم افزار ها به سمت وب رفتند و ......

من کی کل گویی کردم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
متن نوشته ای که شما رپلای کردید و این پاسخ رو بهش دادید بسیار واضحه در هیچ جایی کل نگری نشده به همین دلیل لزومی به پاسخ دادن دوباره نمیبینم

مزید اطلاع این خط رو مطالعه کنید :
نقل‌قول
در برنامه نویسی cross-platform مشکلات و محدودیت هایی هست که در برنامه های بزرگ به خوبی قابل لمسه و نمیشه آنچنان روش حساب کرد

نه تنها تولید نرم افزار برای کاربران خانگی در ایران مسخره هست بلکه اصلاً تولید نرم افزار در ایران مسخره هست و هیچ اصول مهندسی نرم افزار رعایت نشه
نسخه alpha , beta به تنهایی هیچ ارزشی ندارن
تولید نرم افزار یک لایف سایکل بسیار دقیق داره که تعداد شرکت هایی که در ایران این رو رعایت می کنن ( یا حتی بگید می دونند ) به انگشتان دست هم نمی رسه

این بحث شما هم به تولید نرم افزار برای لینوکس ربطی نداره و در کل تولید نرم افزار در ایران هست
ما که فعلا با همین شیوه مسخره داریم پیش میریم ، جنابعالی اگه دوست داری یه شیوه ارائه استاندارد توی زندگی شغلیتون پیاده کنید
ضمنا بحث من روی تولید نرم افزار برای هر پلتفرمی بود نه صرفا لینوکس !!!!!!!!
چرا همه چیز رو قاطی می کنید ؟!

بله  کاملاً حق با شماست

مشکل از بنده هست که دارم با شما بحث می کنم :)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
با سلام  :)
اميدوار بودم كه آخر اين بحث نتيجه داشته باشه؛ ولي متاسفانه مثل همه‌ي بحث‌هايي كه به نوعي موضوع اونها مربوط به Linux VS Windows ميشه بحث يه جورايي تعصبي شده.
جناب javandata عزيز:
شما به عنوان فردي كه در كار برنامه‌نويسي براي ويندوز هستيد و قطعا از بازار كار اطلاع داريد، حرفتون منطقي به نظر مي رسه. پس دليلي نداره چيزي رو كه عينا داريد مشاهده مي كنيد و با اون درگير هستيد رو سعي كنيد كه به ديگران به زور انتقال بديد. با تشكر از شما...
فرهاد عزيز:
وقتي كمتر از 10 درصد كامپيوترهاي ايران داراي سيستم عامل لينوكس هست، چطوري بايد انتظار داشت كه بشه از راه برنامه‌نويسي اون درآمد خوبي داشت. البته اين موضوع مربوط به الان هست(منظورم كمتر از 10 درصد هست) و البته با توجه به شناخت لينوكس و رعايت قانون كپي رايت باز هم اين رقم به اين زودي ها خيلي بالا نمي ره(البته منظورم در ايران هست. چون ما كانونيكال نداريم. البته اگر كسي واقعا به برنامه نويسي لينوكس علاقمند باشه و شرايطش رو هم داشته باشه مي تونه بره خارج از ايران و درآمد خوبي هم از راه برنامه نوسي لينوكس داشته باشه) اون لينك هايي رو هم كه شما قرار داده بوديد بررسي كردم. خيلي به اين آگهي ها اعتماد نكنيد. سراغشون كه بريد مي خوان با ماهي 300000 تومان بدون بيمه شما رو به كار بگيرن. تازه وقتي كه پيشنهاد كاري داشته باشن و در نتيجه باهاتون تماس مي گيرن!!!!! تا حالا ديديد تو نيازمندي هاي همشهري كه هميشه برنامه نويس ويندوز مي خوان، نشاني از يك شركت خوب و مطرح كه برنامه نويس لينوكس بخوان وجود داشته باشه؟

در پايان اميدوارم از صحبت هاي من ناراحت نشده باشيد. خواهش مي كنم راجع به حرف هام خوب فكر كنيد. من هم لينوكس رو دوست دارم. چند روز پيش يه نرم افزار تو ويندوز اجرا كردم كه اصلا اجرا نمي شد و اونجا شل قدرتمندي هم نداشتم كه بتونم ايراد اونو پيدا كنم. من هم دوست دارم يه برنامه نويس حرفه‌اي لينوكس باشم و البته براي اون تلاش هم مي‌كنم. ولي نه به اين اميد كه حتما كار آينده‌ي من برنامه نويسي در لينوكس باشه. بلكه با اين تفسير كه فارغ التحصيل نرم افزار هستم و دوست دارم برنامه نويسي براي هر پلتفرمي رو بلد باشم و البته رفع نيازهاي خودم. همه‌ي ماهايي كه الان داريم با لينوكس كار مي كنيم، من فكر مي كنم كه يه روز فقط با لينوكس كار مي كنيم. ولي قبول كنيد كه هنوز براي فراگير شدن خيلي زوده. به خصوص در كشور ما.
موفق و سربلند باشيد و انرژي خودتون رو براي بحث هاي بي فايده هدر ندهيد و بپذيريد چيزي رو كه نمي شه عوضش كرد...  ;)

+1
حق باشماست از نظر من بحث مختومه است

موفق باشید

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
من فکر می کنم که به طور کلی فلسفه لینوکس سوق دادن برنامه نویسان به ارایه نرم افزار رایگان با پشتیبانی غیر رایگان است که معمولا این امر شامل برنامه های سرور است و گهگاه برنامه های تخصصی مانند حسابداری یا برنامه های علمی و مهندسی و پزشکی و...
به طور مثال اگر یک برنامه نویس برنامه حسابداری بنویسد که بتوان از آن به نحو حرفه ای استفاده نمود و آن را به طور رایگان و منبع باز در اختیار عموم قرار دهد و از قسمت پشتیبانی آن کسب درآمد کند کاملا فلسفه لینوکس را به اجرا گذاشته یعنی لایسنس رایگان با پشتیبانی منوط به صرف هزینه.
به نرم افزار Nero برای لینوکس توجه کنید. چند درصد لینوکس کاران تمایل به استفاده از آن را دارند در حالی که Brasero و K3B موجود هستند؟ ضمن اینکه به دلیل گستردگی و تعداد زیاد نرم افزارهای همسان و همچنین دیدگاه لینوکس هیچ کس تمایل به استفاده از چنین برنامه ای به صورت کرک شده را هم ندارد.
در نتیجه کسب درآمد از طریق برنامه نویسی در لینوکس با توجه به اصول موجود در فلسفه این سیستم عامل از راه پشتیبانی میسرتر به نظر می رسد.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین sun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
  • لینوکس یعنی دنیای ندانسته ها
چند تا از دوستان من به صورت حرفه ای بر روی لینوکس برای سیستم های پزشکی (pc نه) برنامه می نویسند تازه از کتابخانه های qt هم استفاده می کنند بنابر این فکر نمی کنم وضعیت آن قدر هم بد باشد چون اگه دقت کنید توی هیچ کجای دنیا برای سیستم های رومیزی لینوکس تو بورس نیست که بخواهد از این راه کسب درامد کند
به امید روزی که آزادی را درک کنیم؟

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
آشغتونم وقتی میبینم هر تاپیکی که یکم حساسیت داره رو نمیتونید مدیریت کنید :)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین spitman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101
    • اسپیتمان
دوست خوب من! من کلا کله پا کردی!!!
نیگا کن! من قبلا هم بهت گفتم! :::: من این حرف ها رو نزدم که بهم جواب بدی: منظورم pc بود نه سرور! لینوکسی ی صرف بود نه مستقل از سکو، پول درآوردن بود نه آزاد و رایگان! چون من منظورت رو خوب فهمیدم، خواستی یه شرایط خاص (خیلی خاص) رو شبیه سازی کنی و بگی تو ایران تقریبا ناممکنه! (نه مطلقا!) چیزی که من نفهمیدم نتیجه ای بود که از این گزاره می خواستی بگیری؟
می گیری چی می گم؟؟ «نتیجه»!!!
خوب چه نتیجه ای می خوای بگیری؟! هیچ انسان عاقلی به هیچ چیزی «ایمان» نمی یاره! در همه چی «شک» باید کرد! ایراد باید گرفت ازش! من از همون اول فهمیدم منظورت چیزیه که این آخر نوشتی و سرتاپا قبولت دارم و اصلا به فکرم هم خطور نمی کنه که تو رو متهم به دشمنی با لینوکس بکنم! (من کی باشم که...) من می خوام بدونم چه نتیجه ای می خوای بگیری؟ موضوع این نیست که ما چند نفر تو این تاپیک چی بهم می گیم! موضوع اینه که بعدش کجا می ریم؟ آیا می ریم طرف لینوکس! یا غیر اون!
آیا می ریم طرف آزادی و نرم افزار های باز یا اینکه خودمونو تو پول غرق کنیم و لذت ببریم؟!
می ریم طرف آرزوها و دیدگاه های انسانی مون! یا اینکه باز خدومون رو در آغوش شرکت های معتبر (که البته نقش شایانی در توسعه داشته ان) بیاندازیم؟
من که همین الان گزینه های اول سوالات بالا رو انتخاب می کنم! (شاید در آینده پشیمون بشم و رو بیارم به تجاری سازی و مجوزهای تجاری!) شاید تو سختی اش کم بیارم! شاید دنبال رفاه برا خودم باشم! شاید...

نتیجه این بحث ها اینه که با چشم باز و ذهن آماده بریم سراغ برنامه نویسی برای لینوکس ، چشمی باز که ببینه و ذهنی آماده که قبول کنه فعلا فعلنا درآمدی برای برنامه نویسان لینوکس وجود نداره (بازهم بحث رو نبرید روی سرور و PC).
همین و بس

یعنی اینقدر نتیجه گیری از نوشته های من سخته ؟!
ایول... این شد نگاه امیدوارانه!! نه خدایش نمی شد از گفته های اولت این امیدواری به آینده ی لینوکس رو برداشت کرد! چیزی که به نظر من، عاشقای گنو/لینوکس باید حتما داشته باشن! «امید به آینده»
آزادی مسئولیت دارد!

آفلاین rd1381

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
  • اوبونتو 10.4 ۶۴ بیتی
من در یک تایپک دیگه هم گفتم "بازار کار برنامه سازی (صرفا متکی بر لینوکس) برای pc ها در ایران تقریبا وجود نداره"
بنده در مورد بقیه زمینه ها مثل فروش سی دی - برگزاری کلاس های آموزشی و ... اطلاع ندارم چون در حیطه شغلی من نیست دوستانی که در این حیطه ها فعالیت دارن باید نظر بدن

فکر کنم شما هنوز در جریان کامل نیستی
یه سرچ بزن توی نت ببین
مثلا شاتل که کار می کنم سرورهاش روی لینوکس هستش .

در عوض من که زنگ میزنم شاتل برای رفع مشکلات اینترنت adsl میگن لینوکس ساپورت نمیکنن
این به اون در  :P

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
سلام  :)
اين كلمه "آشغتونم" رو جستجو كردم ولي هيچ نتيجه‌اي براش پيدا نكردم.
دقيقا منظورتون چي بود؟ و اينكه مخاطبتون كي بود؟
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
+100
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم