با سلام
اميدوار بودم كه آخر اين بحث نتيجه داشته باشه؛ ولي متاسفانه مثل همهي بحثهايي كه به نوعي موضوع اونها مربوط به Linux VS Windows ميشه بحث يه جورايي تعصبي شده.
جناب javandata عزيز:
شما به عنوان فردي كه در كار برنامهنويسي براي ويندوز هستيد و قطعا از بازار كار اطلاع داريد، حرفتون منطقي به نظر مي رسه. پس دليلي نداره چيزي رو كه عينا داريد مشاهده مي كنيد و با اون درگير هستيد رو سعي كنيد كه به ديگران به زور انتقال بديد. با تشكر از شما...
فرهاد عزيز:
وقتي كمتر از 10 درصد كامپيوترهاي ايران داراي سيستم عامل لينوكس هست، چطوري بايد انتظار داشت كه بشه از راه برنامهنويسي اون درآمد خوبي داشت. البته اين موضوع مربوط به الان هست(منظورم كمتر از 10 درصد هست) و البته با توجه به شناخت لينوكس و رعايت قانون كپي رايت باز هم اين رقم به اين زودي ها خيلي بالا نمي ره(البته منظورم در ايران هست. چون ما كانونيكال نداريم. البته اگر كسي واقعا به برنامه نويسي لينوكس علاقمند باشه و شرايطش رو هم داشته باشه مي تونه بره خارج از ايران و درآمد خوبي هم از راه برنامه نوسي لينوكس داشته باشه) اون لينك هايي رو هم كه شما قرار داده بوديد بررسي كردم. خيلي به اين آگهي ها اعتماد نكنيد. سراغشون كه بريد مي خوان با ماهي 300000 تومان بدون بيمه شما رو به كار بگيرن. تازه وقتي كه پيشنهاد كاري داشته باشن و در نتيجه باهاتون تماس مي گيرن!!!!! تا حالا ديديد تو نيازمندي هاي همشهري كه هميشه برنامه نويس ويندوز مي خوان، نشاني از يك شركت خوب و مطرح كه برنامه نويس لينوكس بخوان وجود داشته باشه؟
در پايان اميدوارم از صحبت هاي من ناراحت نشده باشيد. خواهش مي كنم راجع به حرف هام خوب فكر كنيد. من هم لينوكس رو دوست دارم. چند روز پيش يه نرم افزار تو ويندوز اجرا كردم كه اصلا اجرا نمي شد و اونجا شل قدرتمندي هم نداشتم كه بتونم ايراد اونو پيدا كنم. من هم دوست دارم يه برنامه نويس حرفهاي لينوكس باشم و البته براي اون تلاش هم ميكنم. ولي نه به اين اميد كه حتما كار آيندهي من برنامه نويسي در لينوكس باشه. بلكه با اين تفسير كه فارغ التحصيل نرم افزار هستم و دوست دارم برنامه نويسي براي هر پلتفرمي رو بلد باشم و البته رفع نيازهاي خودم. همهي ماهايي كه الان داريم با لينوكس كار مي كنيم، من فكر مي كنم كه يه روز فقط با لينوكس كار مي كنيم. ولي قبول كنيد كه هنوز براي فراگير شدن خيلي زوده. به خصوص در كشور ما.
موفق و سربلند باشيد و انرژي خودتون رو براي بحث هاي بي فايده هدر ندهيد و بپذيريد چيزي رو كه نمي شه عوضش كرد...