خب اگه به این صورت باشه که مشکلی نیست, یا برای من بد توضیح دادند یا من بد متوجه شدم, درکم دقیقا عکس صحبتهای شما بود به طوری که به شما ۱۰۰ گیگ ترافیک نشون میدن و شما ۲۵ گیگ مصرف میکنی, در صورتی که در واقع اگه از ترافیک داخلی استفاده کنی میتونی به جای ۱۰۰ گیگ چهار برابرش یعنی ۴۰۰ گیگ مصرف داشته باشی!
احتمالاً بد متوجه شدی.
من سرویس ۸ مگابیت هایوب دارم. ماهیانه ۵۰ تومن
روی این سرویس من میتونم ۱۳۰ گیگ مصرف بینالملل داشته باشم.
یا ۵۰۰ گیگ مصرف داخلی.
حالا بخوام از هر دو استفاده کنم، یه ضریب ۴ میاد وسط.
برای محاسبه باید یا ۱۳۰ گیگ رو در نظر بگیری. یا ۵۰۰ گیگ رو. بخوای هر دو رو در نظر بگیری، به مشکل میخوری.
ما ۱۳۰ گیگ رو در نظر میگیریم. این ۱۳۰ گیگ یعنی میشه ۱۳۰ گیگ از سایتهای خارجی استفاده کرد. خب مثلاً من میرم یوتیوب ۱ گیگ فیلم میبینم، ۱ گیگ باید کسر کنه. حالا اگه بخوام اپارات ببینم چی؟ اگه ۱ گیگ از آپارات ببینم، ۲۵۰ مگ کم شده. پس هر ۱ گیگ خارجی، ۱ گیگ و هر ۱ گیگ داخلی یک/چهارم گیگ خارجی!
این عدد رو در نظر بگیری به نظر میاد که گیگ داخلی ارزونتر از گیگ خارجی هست.
حالا اگه بیایی ۵۰۰ گیگ رو در نظر بگیری
خب میایی ۱ گیگ از آپارات میبینی، ۱ گیگ ازش کم میشه. ولی میایی ۱ گیگ از یوتیوب میبینی، به جاش ۴ گیگ کم میشه.
اینجا حس میکنی گیگ خارجی گرونتره!
من الآن از یوتیوب استفاده میکنم، به ازای هر ۱ گیگ که میبینم، ۱ گیگ از ۱۳۰ گیگ کم میکنه. اگه بخوام خودم ضربدر ۴ کنم و ۵۰۰ گیگ رو در نظر بگیرم، هر ۱ گیگ یوتیوب داره ۴ گیگ کم میکنه.
این دزدی نیست.
ولی اگه از همون ۱۳۰ گیگ به ازای هر ۱ گیگ ۴ گیگ کم کنه، این دزدی هست. و باید شکایت کرد.
درکل برای اینکه قاطی نکنی و گیج نشی، کلاً سرویس رو به صورت بینالملل حساب کن. (۱۳۰ گیگ) دیگه مثل سابق استفاده کن!
قبل از این تعرفهها هم به همین شکل بود. اگه ۴۰ گیگ ترافیک داشتی، میتونستی ۸۰ گیگ داخلی استفاده کنی (کسی دقت نمیکرد!) الآن هم مثل همون موقعهاس. فقط مقدار گیگ و ضریب رو بیشتر از قبل کردن.