خوب دوستن منن اصلا لازم نمیشه که بخواد وجود داشته باشه هرکس پکیج قدیمیی هم نصب کنه معمولا کتاب خونه هاش بهاش میاد.
نمونش KDE 4 روی ارچ.
دقیقا توی سیستمهای شبه یونیکس نیازی به سازگاریعقب رو در زمان اجرا نیست چون کار بیهودهایه خود مایکروسافتم توی نسخه ۴ .Net سعی کرده جلوی سازگاریعقبرو ویا پیشسازگاری رو بگیره.
اینکه دوستمون میگن سازگاری عقبرو توی لینوکس اصلا پشتیبانی نمیشه درست نیست بهتر میگفتن توی لینوکس سازگاری عقبرو در زمان اجرا پشتیبانی نمیشه در صورتی که در زمان کامپایل کاملا این کار ممکنه.!
تا حالا پیش نیومده توی گنو/لینوکس به این مکانیزم در زمان اجرا نیاز داشته باشم ولی بازم فکر میکنم با یک سری ترفندا بشه در زمان اجراهم این کارو بکنیم فقط باید یخورده تحقیق کردن تا یاد گرفت.
ولی به نظرم هیچوقتم نیازی به سازگاریعقبرو در زمان اجرا نیست وقتی تقریبا تمام بازیها آنلاین هستن و همیشه درحال آپدیت شدن هستن چه نیازی به سازگاری عقبرو هست؟ هر روز پچهای مختلفی برای بازیها میاد با حجمها کوچیک و بزرگ. و نکته مهم اینه که زمانی کسی یا شرکتی میخواد یه بازی رو بسازه قطعا به مشکلاتی از این قبیل فکر میکنه و راهها و ترفندهایی برای جلوگیری از این مشکلات پیشبینی میشه.
تمام مطالب بالارو از روی تجربیاتی که توی ویندوز و گنو/لینوکس داشتم گفتم و چیزایی که توی انجمنای دیگه بوده یادم بود رو بیان کردم اگه چیزی اشتباه هست و کسی مطئنه بگه تا منم چیز به درد بخوری توی این زمینه دستگیرم بشه.