این همه بحث فقط راجع به اینکه یه عده میخوان بشن عضو گروه راهبران؟
اینکه توی یه انجمن فعالیت کنیم فقط به این دلیل که امتیاز بگیریم، ستاره جمع کنیم، عضو فلان گروه بشیم، نشون میده که فعالیت ما برای کمک به جامعه نیست! برای بالابردن جایگاه خودمونه!
خیلیها هستن که میان انجمن و فعالیت میکنن و کار ملت رو راه میاندازن و بعدش هم میرن دوباره. نه تقاضای افزایش اون قهوههای بالای آواتارشون رو دارن نه تقاضای امتیاز و جایگاه ویژه دارن نه تقاضای عضویت در فلان گروه خاص و ... هدفشون کمک به جامعه هست.
در هر صورت بعضیها اونقدر که دوست دارن به نکات حاشیهای بپردازن، اگه به نکات اصلی میپرداختن، الآن وضعشون بهتر بود.
شما انگار متوجه حرفای ما نشدی.
بزرگوار، این پست رو ببین(که یحتمل دیدی)
https://forum.ubuntu-ir.org/index.php/topic,147605.0.htmlاینجا این دوستمون به خوبی تا حدود زیادی حرفا رو زد:
https://forum.ubuntu-ir.org/index.php/topic,147605.msg1153681.html#msg1153681حالا من و خیلیهای دیگه روی مورد سومی زوم کردیم که به نظرمون همه چی برمیگرده بهش.
حالا این که شما فکر میکنی کسی که مسولیتی داشته ۷ساله نیومده توی انجمن حتی لاگین کنه چیز کوچیکیه و حاشیهای، خب دیگه مشکل من نیست. بهتره یکم عمیقتر فکر کنی که شاید به نتیجه برسی.
البته در مورد سایر اعضای اوبونتو ایران هم همینه. همشون غیرفعالن و از نظر من و خیلیا این غیرفعال بودنشون باعث شده که انجمن سقوط شدیدی داشته باشه. سلمان هم به عنوان یه ناظر توی اون پستش که پیوندش رو دادم متوجهی کاهش فعالیت شده.
مورد بعد هم این که توی جامعه آزاد و اوپنسورس این چیز رایجیه که کسی فعالیتی کنه یا کامیتی بده یا هر چیز دیگهای برای بهتر شدن اون سرویس یا برنامه و در برابرش مثلا دنبال کسب اعتباری باشه. چیز عجیب غریبی هم نیست.
یه بازی کاملا برد برد هست برای همه. یکی فعالیتش رو میکنه، ارتقا پیدا میکنه و به واسطه ارتقا مقامش اعتبار کسب میکنه. از اونور اون سرویس یا برنامه بخاطر فعالیتهای مثبت ایشون پیشرفت میکنه و بهتر میشه. جامعه هم از بهتر شدن اون سرویس یا برنامه بهره میبره.
کاملا اینا چیز مثبتیه و از قدیم تو انجمنها این رسم بوده که عضو فعال مقامش بره بالاتر.
مورد دیگه هم این که قرار هم نیست افرادی که فعالیت کردن اگه الان شدن ناظر یا راهبر یا هر چیزی تا ابد بمونن که، موقته و اینام میرن کنار تفرات جایگزین با ایدههای جدید میان جاشون.
مشکل الان ما اینه که حتی قوانین اوبونتو ایران در مورد خیلیا الان اجرا نمیشه. واسه همینه که میبینیم طرف با وجودی که ۷سال هست نیومده، اما هنوز عضو گروه هست. درحالی که نباید باشه...
مشکلات و حرفای ما ایناست، امیدوارم متوجه شده باشی...