من منظور کسیو بد برداشت نکردم. همه چی روشنه. فعالیت ها و وضعیت ووو
همیشه برای کسی و برای جایی کار کنین وقت بذارین که ارزششو بدونن نه اینکه بهتون کم لطفی بشه.
ممکنه شما از این وضعیت خوشت بیاد مهم نیست برای کسی دیگر.
ما که برای مدیران یا صاحبان این انجمن وقت نمیذاریم!! آیا شما تبلیغاتی در این انجمن دیدید؟ آیا به نظر شما این انجمن درآمدی داره؟ همین که همچین جایی هست که حداقل برای بیش از ده سال فعال و سرپا هستش و کاربران میتونند مشکلات و آموزش های خودشون را درش مطرح کنند باید خدا رو هم شکر کرد! غیر از چند مشکل مربوط به قدیمی شدن پوسته و شاید برنامه انجمن ساز مورد استفاده، من مشکل خاص دیگری نمیبینم، حل کردن اینها هم خیلی ضروری نیست، البته برای کاربران موبایل پوسته فعلی انجمن مناسب نیست ولی کاربران و مخاطبان اینجا همگی کاربران دسکتاپ هستند، پس چیزهایی مثل واکنشی بودن پوسته خیلی اولویت و اهمیت زیادی نداره، من که شخصا راضیم از وضعیت انجمن و هیچ وقت گله نکردم.
البته فرهاد جان مشکلات فقط به همین پوسته و... ختم نمیشه...
مشکلات فنی انجمن بیش از اینهاست... این سایتیه که چندین سال داره فعالیت می کنه...
نکات بهینه سازی برای موتور های جستجو توش رعایت نمی شه فلذا می بینیم که سایت هایی که چند ماه یا یه ساله دارن توی حوزه مشابه کار می کنن و مطالب چندان مفیدی هم ندارن نتایج جستجوشون بالاتر از این انجمنه...
این خودش باعث کاهش فعالیت انجمن...و رفته رفته فراموش شدن این حجم از اطلاعات هست...
البته بزرگ ترین مشکلی که این انجمن داره مشکلات فنیش نیست مشکل اینه که کسایی دارن انجمن رو اداره می کنن که هیچ وقت و انگیزه ای برای رسیدگی به انجمن ندارن...(جز چند نفر معدود بقیه حتی چند ماه یک بار فقط ساین انجمنو باز می کنن که توی اخرین بازدید پروفایلشون بخوره که آقای فلانی خرداد بعد از چندین ماه سایت انجمن رو بالاخره باز کرده و بسته( اونم حتما دستش خورده )
در ضمن این انجمن کاربر موبایل کم نداره
حیف آمار گیر درست و حسابیی نداره و گرنه می شد فعالیت کاربرا با دیوایس های مختلف رو سنجید...