سلام مهندس عزیز.خیلی ممنون از راهنمایی خوبت.خدا خیرت بده
توضیحاتت بسیار کامل و دقیق و فنی بود.خیلی به دردم خورد.به نظر من هم KDE neon انتخاب خوبیه.هم پایداری داره چون Core اون همن Ubuntu LTS هستش و هم مدرن و بروز هستش چون به صورت غلتان (Rolling) آخرین آپدیت های KDE Plasma رو دانلود میکنه.بدون شک انتخاب من هم KDE neon هستش.همچنین شرکت اسپانیایی slimbook لپ تاپ های رو که تولید میکنه با KDE neon عرضه کرده !
https://slimbook.es/en/kde-slimbook-2-en
بعد از خرید Hard Disk SSD حتما KDE neon نصب میکنم.مهندس جان به نظر شما که برنامه نویس اندروید هستید توجیه اقتصادی داره که هارد SSD 512 گیگابایتی بخرم !؟ یا همون 256 به صرفته تره ؟هدف اصلی ام نصب Android Studio و SDK و JDK و ابزارهای شبیه ساز AVD,Genymotion و این هاست.به نظرتون برای یک سیتم عامل گنو/لینوکسی با این امکانات برنامه نویسی 256 گیگابایت حافظه SSD کافیه !؟ البته شاید لازم بشه برای بعضی از کارها مجبور بشم ویندوز رو هم به صورت VMware در گنو/لینوکس اجرا کنم.به نظرتون ارزش داره حافظه SSD 512 گیگابایتی تهیه کنم !؟ یا همون 256 گیگابایت برای کارم کفایت میکنه !؟ شک ام به خاطر اینه که شبیه سازهای اندروید استدیو و نیز API های اندروید خیلی حافظه میخوان.شاید نیاز بشه API های مختلف (14 تا 29 و ...) اندروید رو برای ورژن های متخلف اندروید مثل 4 تا 10 جهت تست نصب بشه.یا شبیه سازهای مختلف برای تبلت و گوشی و ... نصب بشه.این ها خیلی فظا اشغال نمیکنند!؟ ممنون میشم دوستان برنامه نویس اندروید استدیو راهنمایی کنند.
خاهش میکنم ٬ اگه نظر من رو میخاید همون 256 کافیه ٬ قبلا که پردازنده AMD داشتم از Genymotion استفاده میکردم و همه نسخه های اندروید رو از 2 تا 8 روش داشتم و کلا فکر میکنم کمتر از 50 گیگ حجمش میشد ٬ الان که پردازنده Intel دارم فقط ار آخرین نسخه AVD استفاده میکنم که توی نسخه 3.5 اتفاقا خیلی خیلی سریع تر شده و عالیه ٬ ولی فکر میکنم به تنهایی 8 گیگ حجم گرفته ٬ پس بنظر همون 256 کافیه ٬ من خودم الان یه 240 SSD دارم خیلی از حجمشم خالیه با اینکه کلی چیزای دیگه هم روش هست ٬
برای خود اندروید استدیو هم من نسخه ای که توی مخازن هست رو نصب نمیکنم ٬ بجاش نسخه زیپش رو توی یه پارتیشن که جدا در نظر گرفتم استخراج کردم و فایل های SDK و Gradle رو هم کنارش نگه داری میکنم ٬ همچنین کاراکترگذاری رو شخصی سازی کردم که مثلا براکت ها در خط های بعد باز بشن و پرانتز ها فاصله نداشته باشن و .... که تنظیماتش توی پوشه هوم ذخیره میشه که ازشون بکاپ میگیرم ٬ اینطوری هر زمان که نیاز باشه سیستم عامل و عوض کنم یا برم روی یه سیستم دیگه کار کنم همه چیز مثل قبله و نیازی نیست تغییری اعمال کنم ٬ ساختاری که پیاده میکنم به این شکل هست :
/media/DATA/Services/Android/Android Studio/bin
/media/DATA/Services/Android/SDK
/media/DATA/Services/Android/Gradle
و سه پوشه تنظیمات پیشفرض که در پوشه خانه قرار گرفتن
و در اندروید استدیو هم آدرس گریدل و اس دی کی رو به این آدرس ها تغییر دادم ٬
و یه نکته دیگه اینکه در KDE neon درایور منیجر پیشفرض نصب نیستن و باید نصبش کنید kubuntu-driver-manager ٬ موفق باشید .