انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کتاب آموزشی سیستم عامل لینوکس اوبونتو فارسی به بازار آمد  (دفعات بازدید: 24838 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101
چه فدر آف تاپیک!!! حالا کسی این آقایون جعفری‌ها رو می‌شناسه؟ اصلا این‌کاره هستن؟

بعد چرا بغل این کتاب نوشته ۲۰۱۱. الآن چه سالیه؟ اون ۱۰ اول ۱۰.۰۴ معنیش چیه؟
به نظره من اگر همون کتاب موجود به زبان اصلی رو ترجمه میکردن خیلی بهتر بود تا اینکه بیان یه کتاب رو از نو بنویسن که خوب البته طراحی جلد و اون اعداد و ارقام نشانگر علم بالای داخل کتاب هست.  :-X
به نظره من تا چنین نویسندگان قوی در گشور هستند اصلا نمیشه به آینده لینوکس در ایران امیدوار بود!!  ](*,)

آقا شماها معلومه کتاب کم می خونید این 2011 که می بینید ماله نویسندگانش نیست - این قانونه انتشارات ناقوسه که همیشه کتاباشو یک سال جلوتر می نویسه - البته بگم این کارو از کتابهای orginal ماکروسافت فکر کنم یاد گرفتن چون او نا هم اگه اصل کتاب مثلا Visual Studio .net رو ببینید زده 2011 . در صورتی که باید می نوشته 2010 .

در ضمن من این کتابو خریدم - این 10.4 که میگی آره باید 10.04 باشه اما ما کل مطالب این کتاب و ول کردیم به این 10.4 چسبیدیم - تو کتاب می تونه اشتباه چاپی زیاد باشه دلیل بر پایین بودن سطح علمی طرف نیست - واقعا که ایرانی اصیلیم - بعداشم درست نیست نا کتابو نگرفتید نظری در بارش بدید - چه خوب چه بد -

نقل‌قول
به نظره من تا چنین نویسندگان قوی در گشور هستند اصلا نمیشه به آینده لینوکس در ایران امیدوار بود!!  
این که شما اینو نوشتی اصلا درست نیست و زشته - آدم خوبه یک تشکر بکنه از اینکه یکی به فکر جامعه اوبونتو ایران بوده بعد بره سراغ تکذیب - فرهنگ ایران تو این زمینه خیلی ضعیف - هنوز چیزی رو ندیدن سریع شروع می کنن به تخریب اون مورد -
این جمله ای رو که نوشتی در مورد نویسندگان ایرانی  باید بگم که اگر همینا هم نبودن کتاب خوانی و علم ایرانی ها تو تمامی زمینه ها از اینیکه الان هست پایین تر بود - خوبه آدم منطقی باشه تو زندگیش و زود قیافه حق به جانب نگیره -

به نظره بنده بار علمي هر چيزي از ابتداي كار مشخص ميشه.((رنگ رخشاره خبر ميدهد از سر درون))
در ضمن شما يه مقدار زيادي سنگ اين نويسندگان فهيم رو به سينه ميزنيد ؟ خبريه؟؟ جلد كاب رو ول كنيم كه نشد حرف!اگه روي كتاب لينوكسي ديگه اي فردا بنويسن "سيستم عامل لينوكس برآمده از ويندوز" حتما شما تاييدشون ميكنيد!يا اصلا چرا اين 0 ها بر نداريم بذاريم "ubuntu 1.4" بهتر نيست؟جالبه!
و درآخر اينو بدون باشيد اين چنين نويسندگاني نبودن كه سطح علمي بنده رو بالا بردن (حالا شايد علم شما رو بالا بردن!) بلكه نويسندگاني كه علم سرشارشون رو ميشه از روي اسم مقالشون فهميد نه از چاپ كتابشون!!
در ضمن ما نويسندگان بسيار قوي داريم كه البته نيازي به طرف داري بنده و شما ندارن.

ببینید من اصلا راضی به ادامه  این بحث نیستم - اینکه من علمم رو از کجا اووردم اگه بخوام توضیح بدم از حوصلت خارجه چون فقط از کتاب یا مقاله یا وب سایت ها و .. نیست - این واضحه که هرکسی یه مسیری رو دنبال می کنه واسه کسب علم و اینکه شما از کتاب کسب علم نکردی جای تعجب داره چون بالاخره آدم یه بارو سراغ کتاب میره و اگر سواد خوندن و نوشتن داریم رو اصل همین کلمه ی مقدس کتاب بوده - بگذریم

اما اینکه شما می گی بعضی از نویسنده ها هستند که خیلی معروفن و نیاز به طرفداری ندارن - اولا من طرفداری از کسی نکردم - دوما اونایم که معروف هستند یه روزی کسی نمی شناختشون غیر اینه ؟

ماه مبارک رمضانه - بیایم به گونه ای صحبت کنیم که خدا پامون گناه ننویسه و روزمونو باطل کنه .
حالا که اینجور شد خوبه بیایم از همین الان شروع کنیم به تخریب و تکذیب این کتاب با نویسنده هاش و انتشاراتش؟  خوبه ؟
حالا بدبختا اومدن یه کاری کردن  - اونم به نفع جامعه ی اوبونتو ایران - و تمامی افراد حداقل مبتدی که بتونن خودشون به دلخواه سیستم عاملشون رو انتخاب کنن - بد کردن ؟ قتل کردن ؟ باید 30 - 40 صفحه ازشون انتقاد بشه ؟ نه شاید حق داری باید ازشون انتقاد بشه تا چشمشون کور بشه دیگه از این غلطا نکنن -

من همینطور که از نویسنده ی این کتاب حمایت می کنم از آقای جعفر نژاد قمی هم حمایت کردم و می کنم - اونم می تونی به همین صفحه 1 این تایپیک سر بزنی و ببینی حمایت من رو از همه ی نویسندگان

حالا ما دوستان اوبونتویی نباید جمع شیم تو این فروم برای جنگ یا جرو بحث و تخریب افرادی که روحشونم خبر نداره   -

یادمون نره اوبونتو یعنی انسانیت با دیگران
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1389، 02:35 ب‌ظ توسط Prospect »

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
ببين دوست عزيز و گرامي بنده با كسي سر جنگ ندارم شما يكم لحنت تند بود به من چرا گير ميدي!!
خوب اين ابهام براتون رفع بشه كه بنده كتاب هم ميخونم.اما چه كتابي و از چه نويسنده اي برام فوق العاده مهم هست چون اگر يه نويسنده (مثل همين آقاي جعفرنژاد قمي) كتابي رو نميتونه ترجمه كنه يا بنويسه بياد منتشرش كنه خوب اين يه ظلمه و بنده كه تازه ميخوام راجع به يه موضوعي اطلاعات كسب كنم خوب با خوندن اين كتاب مطمئنا سرنوشتم معلومه!
ببنيد من حرفم اين هست هر كاري يه آدابي داره و بايد رعايت بشه . نوشتن كتاب هم همينطور (البته من نويسنده نيستم) .حالا اينكه توي كتاب چي نوشته براي بنده از روش مشخص ميشه از طراحي جلد از متن به كار رفته روي جلد از مقدمه كتاب و در آخر متن كتاب .
شما ايميل كه ميديد چطوري ميديد ؟؟!! موضوع رو يه چيزه بي ربط و غير تخصصي ميذاريد!؟
من از هيچ كسي بي دليل حمايت نميكنم.
در ضمن چه ربطي به ماه رمضان داشت؟؟؟ و انتقاد هميشه شرط سازندگي هست چه بسا اين كتاب كه از انتقاد هم خارج هست(با اون جلدش!!) !!!!

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
ببين دوست عزيز و گرامي بنده با كسي سر جنگ ندارم شما يكم لحنت تند بود به من چرا گير ميدي!!
خوب اين ابهام براتون رفع بشه كه بنده كتاب هم ميخونم.اما چه كتابي و از چه نويسنده اي برام فوق العاده مهم هست چون اگر يه نويسنده (مثل همين آقاي جعفرنژاد قمي) كتابي رو نميتونه ترجمه كنه يا بنويسه بياد منتشرش كنه خوب اين يه ظلمه و بنده كه تازه ميخوام راجع به يه موضوعي اطلاعات كسب كنم خوب با خوندن اين كتاب مطمئنا سرنوشتم معلومه!
ببنيد من حرفم اين هست هر كاري يه آدابي داره و بايد رعايت بشه . نوشتن كتاب هم همينطور (البته من نويسنده نيستم) .حالا اينكه توي كتاب چي نوشته براي بنده از روش مشخص ميشه از طراحي جلد از متن به كار رفته روي جلد از مقدمه كتاب و در آخر متن كتاب .
شما ايميل كه ميديد چطوري ميديد ؟؟!! موضوع رو يه چيزه بي ربط و غير تخصصي ميذاريد!؟
من از هيچ كسي بي دليل حمايت نميكنم.
در ضمن چه ربطي به ماه رمضان داشت؟؟؟ و انتقاد هميشه شرط سازندگي هست چه بسا اين كتاب كه از انتقاد هم خارج هست(با اون جلدش!!) !!!!

خب هرکسی یه نظری داره - عقیده ی من اینه که ظاهر هرچیز امکان داره با باطنش فرق داشته باشه اینو همه می دونن- حالا انتقاد بشه یا نشه تا اینجای کتاب که مطالعه کردم ضعفی ندیدم توش - مطالبی بوده که حتی تو ویکی یا همین انجمن و اینترنت پیدا نمیشه اما داخل این کتاب هست -
بد یا خوب بودن این کتاب رو می سپرم به کسانی که این کتاب رو تهیه کردن و نقاط قوت رو روی یک طرف ترازوی وژدان و نقاط ضعف هم در طرف دیگر گذاشتن و به صورت عادلانه جواب می دن نه فقط با دیدن جلد کتاب -
اما ماه رمضان : شما رو نمی دونم چقدر اعتقاد دارین - اما من تمام زندگیم به ماه رمضان ربط داره از نفس کشیدنم تا صحبت کردنم و نوع نگاه کردنم
ربطش اینه که این ماه با بقیه ی ماه ها فرق داره - بد نیست اگه آدم نوعه نگاهشو - حرف زدنشو - و .. تو این ماه تغییر بده
اگر تا دیروز انتقاد رو سازندگی می دونست بیاد و ایندفعه انتقاد رو به گونه ای مطرح کنه که زحمت افرادی که حتی انتقاد سزاوارشون هست از بین نره - امیدوارم دستگیرت شده باشه چی می خوام بگم

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
پاسخ به: کتاب آموزشی سیستم عامل لینوکس اوبو&
« پاسخ #33 : 03 شهریور 1389، 03:01 ب‌ظ »
به نظر من این نوع برخورد و تخریب کردن یک اثر بدون توجه به درون مایه عملی ناصحیح و ناثوابه
شما کاملترین Reference ها رو اگه در نظر بگیرید در edition نخست پر از اشکال و ایراد هستن ؛
کلا مخاطبین (پارسی) در دو دسته قابل تمییز اند:
*کسایی که فقط به زبان پارسی تسلط دارن
**کسانی که علاوه بر پارسی به زبان دیگه ای هم واقف اند (اکثرا انگلیسی)

خوب تکلیف کسانی که میتونن انگلیسی بخونن مشخصه میرن یک مرجع انگلیسی رو از معتبرترین انتشارات موجود تهیه میکنن و می خونن (حقیقتش چون غیر از انگلیسی زبون دیگه ای رو نمیدونم من تا الان بجز رفرنس های انگلیسی که تو خونه دارم به زبون های دیگه مراجعه نکردم ببینم در چه حد هستن برای همین هم اسمی از سایر زبان ها نیاوردم مثلا شاید کتب خوبی به زبان چینی باشه!) اما کسانی که فقط فارسی مینویسن و میخونن چاره ای بجز مطالعه کتب منتشر شده توسط انتشارات داخلی (اون هم به زبان فارسی) ندارن ؛ نتیجه این که ما باید زحمت این ناشران رو پاس بداریم (هرچند که هرگز خودمون اون کتاب رو مطالعه نکنیم) تا بستری مناسب برای افزایش تالیف و تدوین کتاب فراهم بشه.
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1389، 03:06 ب‌ظ توسط javandata »
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
به نظر من این نوع برخورد و تخریب کردن یک اثر بدون توجه به درون مایه عملی ناصحیح و ناثوابه
شما کاملترین Reference ها رو اگه در نظر بگیرید در edition نخست پر از اشکال و ایراد هستن ؛
کلا مخاطبین دو دسته هستن :
*کسایی که فقط به زبان پارسی تسلط دارن
**کسانی که علاوه بر پارسی به زبان دیگه ای هم واقف اند (اکثرا انگلیسی)

خوب تکلیف کسانی که میتونن انگلیسی بخونن مشخصه میرن یک مرجع انگلیسی رو از معتبرترین انتشارات موجود تهیه میکنن و می خونن (حقیقتش چون غیر از انگلیسی زبون دیگه ای رو نمیدونم من تا الان بجز رفرنس های انگلیسی که تو خونه دارم به زبون های دیگه مراجعه نکردم ببینم در چه حد هستن برای همین هم اسمی از سایر زبان ها نیاوردم مثلا شاید کتب خوبی به زبان چینی باشه!) اما کسانی که فقط فارسی مینویسن و میخونن چاره ای بجز مطالعه کتب منتشر شده توسط انتشارات داخلی (اون هم به زبان فارسی) ندارن ؛ نتیجه این که ما باید زحمت این ناشران رو پاس بداریم (هرچند که هرگز خودمون اون کتاب رو مطالعه نکنیم) تا بستری مناسب برای افزایش تالیف و تدوین کتاب فراهم بشه.

از اینکه شما اینقدر درک بالایی دارید و به مسایل به صورت عادلانه و مو شکافانه دقت دارید تشکر می کنم
حق با شماست .
نقل‌قول
نتیجه این که ما باید زحمت این ناشران رو پاس بداریم (هرچند که هرگز خودمون اون کتاب رو مطالعه نکنیم) تا بستری مناسب برای افزایش تالیف و تدوین کتاب فراهم بشه.
کاش همه ی ما بتونیم از ادبیات شما استفاده کنیم .

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
چرا اینقدر تهاجمی برخورد میکنید؟
یه نفر زحمت کشیده یه کتاب نوشته، احساس میکنی به درد نمیخوره خیلی راحت میتونی نخری.
من البته با همه موافقم درباره همین طرح جلد و از قدیم هم گفتن سالی که نکوست از بهارش پیداست، اینم از همین اشتباهات جلدش بر نمیاد که کتاب خوبی باشه، ولی خوب به هر صورت ممکنه برای گروهی مفید باشه و دست کم اگه نیاز به معرفی کتاب بشه میشه معرفی کرد.

ممنون دوست من بابت معرفی کتاب.

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
چرا اینقدر تهاجمی برخورد میکنید؟
یه نفر زحمت کشیده یه کتاب نوشته، احساس میکنی به درد نمیخوره خیلی راحت میتونی نخری.
من البته با همه موافقم درباره همین طرح جلد و از قدیم هم گفتن سالی که نکوست از بهارش پیداست، اینم از همین اشتباهات جلدش بر نمیاد که کتاب خوبی باشه، ولی خوب به هر صورت ممکنه برای گروهی مفید باشه و دست کم اگه نیاز به معرفی کتاب بشه میشه معرفی کرد.

ممنون دوست من بابت معرفی کتاب.

خواهش می کنم fzerorubigd عزیز - به قول شما و سعید جان (javandata ) کتاب خوب باشه یا بد بابتش زحمت کشیده شده - البته شاید مشکل جلد مثله همه کتابا مشکل چاپی باشه - مثل خیلی از کتابا - شاید خود نویسنده هاشم ناراحت باشن از این اشکال چاپی - من خودم یک کتاب دارم که در همه جای کتاب کلمه Digital رو اشتباه نوشته و نوشته Dijital اما از نظر محتوا حرف نداره -  (من کتابی ندیدم در رابظه با Computer Security  و در حوزه Biometrics به زبان فارسی که کامل باشه به غیره همین کتابی که زیاد اشکال تایپی و چاپی داره اما کامله ) ناگفته نمونه که من این کتاب ( اوبونتو فارسی ) رو  دارم  مطالعه می کنم و تا الان نه تنها کمی و کاستی در آن ندیدم بلکه یک کتاب خوبی هست برای معرفی عزیزانی که با اوبونتو آشنایی ندارن - من کتاب پارسیکس باغومیان رو دارم و خداوکیلی این کتاب بی نظمی کتاب آلن رو نداره و کامل تره و تمام نکات در جای خودش توضیح داده شده -

بازم از fzerorubigd  عزیز تشکر می کنم که عادلانه به قضیه نگاه می کنه .

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #37 : 04 شهریور 1389، 03:25 ق‌ظ »
بدون سلام و احوال پرسی این حرفا...
نقل‌قول
آقا شماها معلومه کتاب کم می خونید این 2011 که می بینید ماله نویسندگانش نیست
آیا در قوانین انجمن بندی واسه توهین کردن به فرد دیگری نیست؟ یا چون این دوستمون با کلمه ی شماها همه رو خطاب میکنه جز قوانین نمیشه ؟

نقل‌قول
سلام
برید از اینجا سفارش بدید
http://naghoo****ss.ir/product_info.php?products_id=1283&osCsid=*********147ab255bb38e9e
از خود انتشارات ناقوس هست
بازم این جز قوانین نیست که تبلیغ نکنن توی انجمن ؟ یا فقط باید بحث به دشنام و فحاشی کشیده بشه که یه پست رو حذف کرد

نقل‌قول
فرهنگ ایران تو این زمینه خیلی ضعیف - هنوز چیزی رو ندیدن سریع شروع می کنن به تخریب اون مورد
من نمی دونم شما خودتون رو چی یا کی فرض کردی که خیلی راحت و صریح در مورد فرهنگ یک مملکت براحتی حرف میزنی و فتوا و حدیث صادر میکنی؟؟
نقل‌قول
این جمله ای رو که نوشتی در مورد نویسندگان ایرانی  باید بگم که اگر همینا هم نبودن کتاب خوانی و علم ایرانی ها تو تمامی زمینه ها از اینیکه الان هست پایین تر بود -
بهتر بود اینجور میگفتی دوست من که اگه این افراد که گفتی نبودن فرهنگ کتاب خوانی پیشرفت میکرد...
نقل‌قول
خوبه آدم منطقی باشه تو زندگیش و زود قیافه حق به جانب نگیره
خوب شما که لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمیبره ؟؟؟
نقل‌قول
حالا بدبختا اومدن یه کاری کردن  - اونم به نفع جامعه ی اوبونتو ایران
واقعا شما اطمینان داری که این به نفع کاربران هست ؟؟؟ یا به نفع جیب خودشون ؟؟؟
نقل‌قول
شاید حق داری باید ازشون انتقاد بشه تا چشمشون کور بشه دیگه از این غلطا نکنن
بله بهتر از این کارهای نیکو انجام ندن دلیلش رو هم در آخر مینویسم...
نقل‌قول
من همینطور که از نویسنده ی این کتاب حمایت می کنم از آقای جعفر نژاد قمی هم حمایت کردم و می کنم
منم همینطور تاسف میخورم برای نویسنده این کتاب و همچنین آقای جعفر برمکی که سواد رو واقعا به آسمون ها کشوندن و اگه اینا نبودن کی میومد کتاب قصه مینوشت؟؟؟؟
نقل‌قول
حالا ما دوستان اوبونتویی نباید جمع شیم تو این فروم برای جنگ یا جرو بحث و تخریب افرادی که روحشونم خبر نداره
شما اصلا فک نمی کنین که نباید از کسایی که روحشون هم خبر نداره حمایت بی مورد و بی استدلال کنید ؟؟؟
نقل‌قول
خب هرکسی یه نظری داره - عقیده ی من اینه که ظاهر هرچیز امکان داره با باطنش فرق داشته باشه اینو همه می دونن
بله اینو هم همه میدونن که این عقیده شماست و لازم نیست بخاطرش شیپور به صدا در بیاری... و در ضمن ظاهر و باطن هم تو این موارد منسوخ هست

و خلاصه..
ببین دوست من شما در انجمن های دیگه هم چنین خبری رو اعلام کردی که کاملا محتوای یکسانی با دیگر سایت هایی که این مطلب رو قرار دادی یکی بود و این یعنی SPAM و کار درستی هم نیست
که همچنین شما چنان جوابی به یکی از دوستان در سایت برنامه نویس دادی که واقعا بی ملاحضه بود ولی خب دم مدیران برنامه نویس گرم که پست شما روو به دلیل توهین به شخص دیگری حذف کردن...(و جا داره هم از مدیران اینجا گله هم بکنم که یکم دقت بشتر به خرج بدن)

من نمی دونم شما چه ارتباطی با  این انتشارات داری و چرا این  همه دفاعیه و اظهاریه مییدی در موردش و نمی خوام هم بدونم ولی خواهشا طوری رفتار کن که به چنین جاهایی بحث نکشه...

من واقعا واسه کاربران ایرانی ابونتو و همچنین نویسنده گان این کتاب متاسفم که برای سیستم عاملی که به رایگان عرضه میشه و پشتیبانی میشه توسط کل جهان،  کتابی رو بیرون میدن که پولی هست
این واقعا بده...
کتاب پارسیکس که تقریبا شبیه به ابونتو هست با این حجم و اطلاعات کاملا رایگان هست و اونوقت....

در آخر من از همه مدیران گل این انجمن تقاضا دارم که به این موارد رسیدگی کنن‌
و در آخر از همه معذرت میخوام که  اینجور نوشتم و هیج حرفی هم ندارم اگه بخاطر این نوشته پست رو حذف کنن....
« آخرین ویرایش: 04 شهریور 1389، 03:28 ق‌ظ توسط Ali3z4 »
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
« پاسخ #38 : 04 شهریور 1389، 05:34 ق‌ظ »
اولا من تو فروم ها و انجمن هایی که دوستانی دارم و در اونها مشغول به فعالیت هستم نوشتم که 3 تا انجمن بیشتر نیست اگر بیشتر داشتم تو همش می نوشتم - اگر تو هم انجمن دیگه ای رو میشناسی معرفی کن تا من این خبر اومدن کتاب رو بزارم .
دوما این انتشارات ناقوس ماله بابامه و نویسندشم عمومه که طرفداری می کنم ( راحت شدی ) کلی بابتش پول گرفتم
سوما یعنی اینهمه اومدن حرف زدن و پاسخ دادن نمی تونستن مثل تو حرف بزنن ؟ چرا اما فرهنگ داشتن
بابت اونکه می گی لالایی و این حرفا .. نمی دونم کجا زندگی می کنی - اینجا هم جاش نیست والا باید بدونی من همه رو خواب می کنم شایدم تو خواب همه رو ....
من آدمه ناراحتیم - مجبورم کردی به اینجور صحبت کردن
محترمانه حرف می زدی - محترمانه هم جواب می گرفتی
اما اینکه به جعفر نژاد و نویسنده ها توهین می کنی باید بگم که باز اونا به قول تو کتاب قصه می تونن بنویسن - تو فکر می کنی کی هستی ؟ یه دانشمند ؟ یه استاد ؟ یا یه بچه که همین قصه ها رو نمیتونه بشنوه
نکنه داری از حسودی به نویسنده ها می سوزی؟ اصلا همه ی نویسنده های ایران بی سواد - آقای با سواد کمی از سوادت کم کن به فرهنگت اضافه کن
من هیچ اما تو این تایپیک خیلی از آدما اومدن تشکر کردن - انتقاد هم داشتیم اما محترمانه بوده- خیلی ها هم با حرف زدنشون یاد دادن که چه جوری باهم صحبت کنیم

اصلا تو چند سالته که به خودت اجازه میدی به تمامیه بچه های این تایپیک توهین کنی؟

غیر اعتراض و انتقاد و تخریب و توهین و .. چیز دیگه بلدی آقای دانشمند ؟
کتاب بده ؟ نخر
نویسنده ها بی سوادن ؟ نویسنده نشو
اگرم با خودت مشکل داری ؟ سره بچه های این انجمن خالی نکن
هرکی حتی یه جمله اگر جمع آوری کرد و خواست به دیگران یاد بده بدون زحمت کشیده - پس قابل احترامه
اینارو می فهمی ؟ یا بازم بعد پاسخ من می خوای جمله جمله رو با توهین جواب بدی؟

اما راجب اون شیپور که پایین توهینات نوشتی باید بگم اگر اینجا انجمن اوبونتو نبود و جداگانه به من میل می دادی ( که پیشنهاد می کنم اینکارو بکنی و آدرستم بدی ) میام از نزدیک در مورد اون شیپور یه دل سیر باهات حرف می زنم - گرفتی که

نقل‌قول
و در آخر از همه معذرت میخوام که  اینجور نوشتم و هیج حرفی هم ندارم اگه بخاطر این نوشته پست رو حذف کنن....

اگر دیدی حرفام خوشایندت نبود - بدون با توهین حرف زدی جوابت غیر این نبود- خودتم می دونی به خاطر اینکه اینجوری نوشتی امکان داره پستت حذف بشه - خب توهین نکن که آخرش بگی اگرم پاک کردین حرفی نیست

اما در آخر قضاوت رو می سپرم اول به خدا بعد هم به بچه های انجمن -  من آدمی نیستم که الکی توهین کنم - اما خیلی بد حرف زدی خیلی
یا علی

اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.
« آخرین ویرایش: 04 شهریور 1389، 05:57 ق‌ظ توسط Prospect »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چرا همه دوس دارن یه نفر بیاد یه تاپیک جدید بزنه تا بیفتن به جون همدیگه؟
آقا جون دو نفر پاشدن رفتن یه کتاب نوشتن، حالا خوب یا بد. اون کتاب هم یه بار این‌جا معرفی می‌شه. هرکس که احساس کرد نیازش می‌شه هم می‌ره می‌خره. نهایتا هم این‌جا می‌شه نقدش کرد و بر مبنای محتویاتش به دیگران در مورد خریدن یا نخریدنش توصیه کرد.
با این کاری که بعضی از کاربران انجام می‌دن آدم می‌آد یه جا یه نقد درست حسابی هم بکنه از ترس عواقبش پشیمون می‌شه به خدا
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
« پاسخ #40 : 04 شهریور 1389، 06:58 ق‌ظ »
چرا همه دوس دارن یه نفر بیاد یه تاپیک جدید بزنه تا بیفتن به جون همدیگه؟
آقا جون دو نفر پاشدن رفتن یه کتاب نوشتن، حالا خوب یا بد. اون کتاب هم یه بار این‌جا معرفی می‌شه. هرکس که احساس کرد نیازش می‌شه هم می‌ره می‌خره. نهایتا هم این‌جا می‌شه نقدش کرد و بر مبنای محتویاتش به دیگران در مورد خریدن یا نخریدنش توصیه کرد.
با این کاری که بعضی از کاربران انجام می‌دن آدم می‌آد یه جا یه نقد درست حسابی هم بکنه از ترس عواقبش پشیمون می‌شه به خدا

قربون آدم چیز فهم ( تشکر آقا دانیال )
راستش به خودم می گفتم عجب غلطی کردم خبر اومدن این کتاب رو دادم - کاش یکی دیگه میداد
از اون بدتر چون کتابو خریدم ازش حرف زدم - خب نظرمه دیگه چی کار کنم - هرکی یه نظری داره - حالا به نظر منم این کتاب خوب بوده - گناه که نکردم تعریف کردم - آخه دلیل نمیشه چون نظرمو دادم این کتاب یا انتشاراتش ماله بابام باشه .
دلیل نمیشه آدم یه  نظری میده و دیگران تائید می کنن  یکی بیاد به آدم توهین کنه
حالا من هیچی اما از بقیه دوستای خوبم تو این انجمن بابت بچه بازیه اون بی ادب معذرت می خوام
« آخرین ویرایش: 04 شهریور 1389، 07:03 ق‌ظ توسط Prospect »

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
ویرایش شد...
« آخرین ویرایش: 17 شهریور 1389، 03:18 ب‌ظ توسط m0si »

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
« پاسخ #42 : 04 شهریور 1389، 12:30 ب‌ظ »
آقا تمومش کنید دیگه ](*,)
یکی یک کتابی نوشته یا ترجمه کرده دیگه....!!!! :'(
اگه نمیخواین بخونید خوب نخرید .شاید یکی مثل من بخواد هرچند که کتاب بد باشه
بخونه ](*,)
نقل‌قول
حداقل بزارید این کتاب بخونیم بعد خودم قول میدم یک تاپیک تعریف یا انتقاد از
این کتاب تو همین انجمن درست کنم :'(

فقط 1بار  ببینیم که  این کتاب داخلش چی نوشته؟؟؟
صبر کنید.....

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #43 : 04 شهریور 1389، 01:48 ب‌ظ »
واقعا در عجبم از این برخوردها و سنگ پراکنی ها !
دوستان خوبم اولا در هیچ جای دنیا یک کتاب (فیزیکی نه الکترونیکی) رو به صورت رایگان ارائه نمیکنن (البته به عنوان راهنما همراه بعضی از محصولات -محصول غیر رایگان- عرضه میشه) که حالا بخواییم اون به عنوان یک پتک بر سر ناشرو مولف این اثر بکوبیم!
ضمنا در تمام کشورهای متمدن که جامعه انتشاراتی پویایی دارن (از جمله آمریکا) شما میتونید کتاب های متنوع با عناوین مشابه اما درون مایه های متفاوت رو ببینید هیچ کس هم شروع به تخریب نمیکنه بلکه هرکس با توجه به نیاز ، بودجه و خط و مشی فکری که داره (و احیانا وابستگی ها حزبی) یک یا چند عدد از کتاب ها رو انتخاب کرده و میخونه .
من نه ناشرم نه مولف و حتی طرح جلد این کتابی که در تایپک بحث شده رو هم ندیدم و هیچ قصدی هم برای خریدش ندارم چون من در موارد تخصصی سعی میکنم از منابع انگلیسی استفاده کنم (این رو گفتم تا مطلع باشید من خواننده این کتاب نیستم) اما این دلیل نمیشه بیام وجه ناشر رو با عداوت و کینه تخریب کنم - برای مثال من تالیفات آقای جعفرنژاد رو قبول ندارم و این رو هم صراحتا اعلام میکنم اما نه شرعا نه قانونا اجازه ندارم شخصیت ایشون رو تخریب کنم ؛ قانون و اخلاق انسانی به ما اجازه ابراز نظر میده اما اجازه توهین نمیده.
بیایید پیش از سخن گفتن کمی بیاندیشیم و بعد از روی منطق و استدلال نظر بدیم.

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
دوستان خوبم اولا در هیچ جای دنیا یک کتاب (فیزیکی نه الکترونیکی) رو به صورت رایگان ارائه نمیکنن (البته به عنوان راهنما همراه بعضی از محصولات -محصول غیر رایگان- عرضه میشه) که حالا بخواییم اون به عنوان یک پتک بر سر ناشرو مولف این اثر بکوبیم!

یه جای دنیا یه کتابیو مجانی ارائه میکنن! اونم ایرانه و اسم اون کتاب "دا" هست!!!
قیمت پشت جلد این کتاب قطور ۱۱۰۰۰ تومان است ولی به لطف دولت خدمت گزار این کتاب به صورت مجانی در هر خونه ای موجوده!بعدشم میان میگن پر تیراژترین و پرفروشترین کتاب ایرانه!!!! ](*,)
تازه من تو بعضی از خونه ها ۲−۳ تا دا دیدم!! هر کس کارش دولتیه بدون شک این کتابو داره! کلا اینقدر دا دیدم دیگه بش  آلرژی پیدا کردم.
حتما این دوستمون فکر کردن پول کاغذ و جوهر و چاپخانه و حمل و نقل و تایپیست و هزار چیز دیگه رو مثل کتاب دا دولت زحمتشو میکشه و به صورت مجانی در اختیار عموم قرار میده! نه عزیزم از این خبرا نیست.