بدون سلام و احوال پرسی این حرفا...
آقا شماها معلومه کتاب کم می خونید این 2011 که می بینید ماله نویسندگانش نیست
آیا در قوانین انجمن بندی واسه توهین کردن به فرد دیگری نیست؟ یا چون این دوستمون با کلمه ی
شماها همه رو خطاب میکنه جز قوانین نمیشه ؟
سلام
برید از اینجا سفارش بدید
http://naghoo****ss.ir/product_info.php?products_id=1283&osCsid=*********147ab255bb38e9e
از خود انتشارات ناقوس هست
بازم این جز قوانین نیست که تبلیغ نکنن توی انجمن ؟ یا فقط باید بحث به دشنام و فحاشی کشیده بشه که یه پست رو حذف کرد
فرهنگ ایران تو این زمینه خیلی ضعیف - هنوز چیزی رو ندیدن سریع شروع می کنن به تخریب اون مورد
من نمی دونم شما خودتون رو چی یا کی فرض کردی که خیلی راحت و صریح در مورد فرهنگ یک مملکت براحتی حرف میزنی و فتوا و حدیث صادر میکنی؟؟
این جمله ای رو که نوشتی در مورد نویسندگان ایرانی باید بگم که اگر همینا هم نبودن کتاب خوانی و علم ایرانی ها تو تمامی زمینه ها از اینیکه الان هست پایین تر بود -
بهتر بود اینجور میگفتی دوست من که اگه این افراد که گفتی نبودن فرهنگ کتاب خوانی پیشرفت میکرد...
خوبه آدم منطقی باشه تو زندگیش و زود قیافه حق به جانب نگیره
خوب شما که لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمیبره ؟؟؟
حالا بدبختا اومدن یه کاری کردن - اونم به نفع جامعه ی اوبونتو ایران
واقعا شما اطمینان داری که این به نفع کاربران هست ؟؟؟ یا به نفع جیب خودشون ؟؟؟
شاید حق داری باید ازشون انتقاد بشه تا چشمشون کور بشه دیگه از این غلطا نکنن
بله بهتر از این کارهای نیکو انجام ندن دلیلش رو هم در آخر مینویسم...
من همینطور که از نویسنده ی این کتاب حمایت می کنم از آقای جعفر نژاد قمی هم حمایت کردم و می کنم
منم همینطور تاسف میخورم برای نویسنده این کتاب و همچنین آقای
جعفر برمکی که سواد رو واقعا به آسمون ها کشوندن و اگه اینا نبودن کی میومد کتاب قصه مینوشت؟؟؟؟
حالا ما دوستان اوبونتویی نباید جمع شیم تو این فروم برای جنگ یا جرو بحث و تخریب افرادی که روحشونم خبر نداره
شما اصلا فک نمی کنین که نباید از کسایی که روحشون هم خبر نداره حمایت بی مورد و بی استدلال کنید ؟؟؟
خب هرکسی یه نظری داره - عقیده ی من اینه که ظاهر هرچیز امکان داره با باطنش فرق داشته باشه اینو همه می دونن
بله اینو هم همه میدونن که این عقیده شماست و لازم نیست بخاطرش شیپور به صدا در بیاری... و در ضمن ظاهر و باطن هم تو این موارد منسوخ هست
و خلاصه..
ببین دوست من شما در انجمن های دیگه هم چنین خبری رو اعلام کردی که کاملا محتوای یکسانی با دیگر سایت هایی که این مطلب رو قرار دادی یکی بود و این یعنی
SPAM و کار درستی هم نیست
که همچنین شما چنان جوابی به یکی از دوستان در سایت برنامه نویس دادی که واقعا بی ملاحضه بود ولی خب دم مدیران برنامه نویس گرم که پست شما روو به دلیل
توهین به شخص دیگری حذف کردن...(و جا داره هم از مدیران اینجا گله هم بکنم که یکم دقت بشتر به خرج بدن)
من نمی دونم شما چه ارتباطی با این انتشارات داری و چرا این همه دفاعیه و اظهاریه مییدی در موردش و نمی خوام هم بدونم ولی خواهشا طوری رفتار کن که به چنین جاهایی بحث نکشه...
من واقعا واسه کاربران ایرانی ابونتو و همچنین نویسنده گان این کتاب متاسفم که برای سیستم عاملی که به رایگان عرضه میشه و پشتیبانی میشه توسط کل جهان، کتابی رو بیرون میدن که پولی هست
این واقعا بده...
کتاب پارسیکس که تقریبا شبیه به ابونتو هست با این حجم و اطلاعات کاملا رایگان هست و اونوقت....
در آخر من از همه مدیران گل این انجمن تقاضا دارم که به این موارد رسیدگی کنن
و در آخر از همه معذرت میخوام که اینجور نوشتم و هیج حرفی هم ندارم اگه بخاطر این نوشته پست رو حذف کنن....