اتفاقا من اصلا نظر شخصیم رو نگفتم. اصلا نظر شخصی من اهمیتی نداره. این ریفرنس حرفی هست که زدم:
لینک مذکور تنها انعکاس صدای خودتون هستند. صدای مخالف هم وجود داره. اونها رو هم منعکس کنید.
عزیزان لطفا بخونین. خودشون با صراحت دارند میگن آینده لینوکس اسنپ و فلت پک هست.
چون حضرت zdnet فرمودند ما باید جامه بدریم؟
در ضمن یک بار دیگه تاکید میکنم که ابونتو چندان برای فلسفه نرم افزار آزاد و عدم استفاده از نرم افزارهای انحصاری پایبند نیست.
خوب؟ چهکار کنیم؟ برای ما که مهم هست... ما کاملا پایبند هستیم.
No non-free or contrib packages installed on debian! rms would be proud.
تو اوبونتو هم که ۳ - ۴ سال اخیر بودم به جز Blobهای موجود در Kernel وضعیت همین بود.
شما اگر خیلی به عدم استفاده از نرم افزارهای آزاد پایبند هستید، اصلا ابونتو مناسب شما نیست و بهتره به فدورا مهاجرت کنید که پیشفرض هیچ نرم افزار انحصاری روش نصب نیست.
در کمال احترام دیگه اینکه چی استفاده میکنیم رو خودمون تصمیم گیرنده هستیم.
پس وقتی که قبول کردین که ابونتو متعلق به کانونیکال هست، باید سیاست های کانونیکال رو هم بپذیرین. یا اینکه ترکش کنید.
کی همچین حرفی رو زده؟ بخش قابل توجهای از تصمیمات رو جامعه اوبونتو میگیرند. البته مارک میتونه به خاطر هزینههایی که میکنه از افراد بخواد روی بخشهای خاصی از پروژه تمرکز کنند و به پروژه سمت و سو بده. اما! اینجا که برای Canonical نیست! مگه ما از اونا پول میگیریم که برای اهداف اونا تلاش کنیم؟ چرا باید ترکش کنیم وقتی میتونیم اون شکلی که میخوایم ازش استفاده کنیم. تفکرات عجیبی دارید واقعا. یکم با تجاربی که مدعی هستید دارید در تضاد هست.
دیگه این همه جنگ و مخالفت نداره.
جنگ و مخالفت رو که شما میکنید. شما نظر مخالف خودتون رو مخاطب قرار میدید و غیر مستقیم فرد رو بیسواد صدا میزنید. شمایید که متاسفانه نمیتونید ببینید افراد حق انتخاب دارند و دستور میدید. پاک کن فدورا نصب کن و ...
دوستان تازه وارد، متاسفانه براخی افراد که اینجا سمت مدیریت هم دارند،
دانیال صدات میکنند...
احتمالا حتی نمیونن که هر بسته اسنپ به سبک برنامه ای اندروید و iOS سطح دسترسی داره و بسیار امن تر هستند. نمیدونن که conncestion های یک پکیج اسنپ چیه و چطور میشه interface ها رو دید و چطور میشه چند نسخه مختلف و حتی channel ها مختلف از یک برنامه رو همزمان داشت و بینشون سوییچ کرد.
همه اینها یک سری مشکلات به همراه داره. از نظر شما مهم نیست. از نظر یکی مثل من هست.
اصلا درکی صحیحی از کل ماجرا ندارند و فکر میکنند این حرف ها نظرهای شخصی است.
مغالطه نکنید دیگه. کسی نگفت این موارد نظرات شخصی شماست. گفتیم اینکه شما فکر میکنید به دلایل x و y خیلی خوبه نظر شماست و تو یک trade-off میتونه برای کس دیگهای چیزایی که برای شما ارزشمند هست ارزشی نداشته باشه.
من میتونم خیلی راحت بیام یک برنامهای که به چند رابط حیاطی برای اجرا نیاز داره رو بسته کنم بزارم تو snapcraft رو سیستم شما هم ماین کنم (همونطور که کردند قبلا فقط من جوری اینکار رو میکنم کسی نفهمه) اطلاعات شما رو شنود کنم و برا خودم ارسال کنم. اینقدر هم تو جامعه کاربری اعتبار دارم که بستهام رو نصب کنند.
من ابتدا یک سری از این موارد رو نوشتم... بعد بیخیال شدم. چون رفتار شما شبیه دانشجوهای ۱۸ - ۱۹ سالهای هست که باهاشون سر و کله میزنم. ولی بعد به همین دلیل تصمیم گرفتم پستم رو کامل و ارسال کنم.
چرا اینقدر براتون سخت هست دیدن نظر متفاوت در عجبم... قبول کردن اینکه چیزی که برای شما ارزشمند هست ممکنه برای فرد دیگری بی ارزش باشه کار سختی نیست.
من میتونم ببینم شما از اسنپ استفاده میکنید و لذت میبرید. شما نمیتونید ببینید ما استفاده نمیکنیم و لذت میبریم.
این است فرق ما.