انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ‫برنامه آشنایی با لینوکس در شبکه آموزش توسط سعید زبردست  (دفعات بازدید: 45003 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
بابا ایول! عجیبه بالاخره یه جائی یه دستی درباره این داستان صدا داد!
دست شما درد نکنه. حال کردم خداییش. نشون میده میشه گاهی یه صداهائی هم بلند کرد که واقعا شنیده بشه!
صفای زحمتی که کشیدین!  \\:D/
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
این شنبه به خاطر تعطیلی برنامه پخش نمیشه ولی هفته بعد انشاالله بازم قراره در مورد گنو/لینوکس برنامه داشته باشه باشن و احتمال خیلی زیاد بازم من باشم به همراه یکی دیگه از بچه های گنو/لینوکس :)
سلام  ;D
همراهتون كيه؟
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
این شنبه به خاطر تعطیلی برنامه پخش نمیشه ولی هفته بعد انشاالله بازم قراره در مورد گنو/لینوکس برنامه داشته باشه باشن و احتمال خیلی زیاد بازم من باشم به همراه یکی دیگه از بچه های گنو/لینوکس :)
سلام  ;D
همراهتون كيه؟
هنوز مشخص نشده ولی از بچه های شناخته شده میاد انشاالله :)
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
این لینک فقط برای یک روز اعتبار داره و اینکه حجم اولیه 187 هست و حجم کامل #  698x572, 426.31MB   طبق
http://www.vimeo.com/14711037

لينك http://s3.amazonaws.com/videos.vimeo.com/275/886/27588694.mp4

دوستان کسی از این لینک دانلود داشته ؟ مشکلی نداره ؟

آفلاین live

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
توو برنامه بعدی نصب سیستم عامل و همچنین نرم افزار رو حتما بررسی می کنیم.

سعید جان اگه امکانش هست تو بخش معرفی نرم افزار ها از فایروال ها هم صحبتی بشه خوبه     O0

منتظر برنامه بعدی هستیم   \\:D/
زندگی کوتاه است !!!!!!!!!!!!!
     اما همیشه برای رفتاری مودبانه وقت وجود دارد !!!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ به: ‫برنامه آشنایی با لینوکس در شبکه آم
« پاسخ #80 : 21 شهریور 1389، 10:37 ق‌ظ »
.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
کسایی که این برنامه (فیلم) رو ندیده اند می تونند به گنوشاپ مراجعه بفرمایند

البته ارسال پستی هم دارم فقط سفارشی
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین lullaby

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
  • It's something unpredictable, but in the end it's
آقای زیردست لطفا اگه وقت شد لطفا درمورد اینکه چطور وچجوری میشه توسعه ی اوبونتو رو شروع کرد رو هم برای کسایی مثه من مشتاق ولی از همه جا بی خبرشرح بدین و اگه منبعی رو میشناسین معرفی کنین.
باتشکر از اجرای خوب و دقیقتون. \\:D/

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خب همین الآن خبر رسید که این شنبه هم برنامه با حضور آقای زبردست برگذار می‌شه ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین lullaby

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
  • It's something unpredictable, but in the end it's
چه خوب  \\:D/
ممنون از خبر

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
امروز برنامه صفر و یک رو دیدم یه خانومه نشسته بود میگفت لینوکس هم ویروس داره و کلی آنتی ویروس براش هست
آقا سعید لطفا توضیح بده که ویروسها به این راحتی ها نمیشه توی لینوکس اجرا بشن و آنتی ویروسهایی که نسخه لینوکسی هم دارند صرفا برای ویروسهای لینوکس نیستند و برای شناسایی و از بین بردن  ویروسها و کرمهای مایرکوسافت در محیط لینوکس درست شده اند و لینوکس تعداد کمی ویروسه تقریبا ناتوان داره  ;D
می خواستم اس ام اس بزنم که شما که توی کار storage هستید لطفا در مورد لینوکس نظر ندید که گفتم بیخیال  ;) میام به سعید میگم خودش حالشو میگیره  ;D
البته موبایل هم دم دستم نبود وگرنه یوقت شیطونه .....  ;)
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
امروز برنامه صفر و یک رو دیدم یه خانومه نشسته بود میگفت لینوکس هم ویروس داره و کلی آنتی ویروس براش هست
آقا سعید لطفا توضیح بده که ویروسها به این راحتی ها نمیشه توی لینوکس اجرا بشن و آنتی ویروسهایی که نسخه لینوکسی هم دارند صرفا برای ویروسهای لینوکس نیستند و برای شناسایی و از بین بردن  ویروسها و کرمهای مایرکوسافت در محیط لینوکس درست شده اند و لینوکس تعداد کمی ویروسه تقریبا ناتوان داره  ;D
می خواستم اس ام اس بزنم که شما که توی کار storage هستید لطفا در مورد لینوکس نظر ندید که گفتم بیخیال  ;) میام به سعید میگم خودش حالشو میگیره  ;D
جدیدا منظورته؟؟ اون که قبلا بحثش بود یا اینکه دوباره درفشانی شده؟؟؟؟ اگه آره روزش رو لطف میکنی بنویسی؟؟

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
جدیدا منظورته؟؟ اون که قبلا بحثش بود یا اینکه دوباره درفشانی شده؟؟؟؟ اگه آره روزش رو لطف میکنی بنویسی؟؟
دیروز بعد از ظهر  ;D 24/6
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
من میگم آقا سعید شما علت کم بودن ویروس واسه لینوکس رو هم بگید.
راستی یادتون نره یه برنامه ی معادل ویندوزی نشون بدید که کارکردن باهاش ساده تره تا حال این خانوم بحری رو بگیرید
اون خانومه هفته ی پیش گفته: اصولا برنامه های اوپن سورس کارکردن باهاش سخت تره!
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
من یه سری موضوع آماده کردم به همراه منابع مرتبطشون. بعضی چیزها باید خیلی روشن گفته بشه!
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران