انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

کدام شرکت ADSL بهتر است؟

شاتل
24 (34.8%)
پارس آنلاین
15 (21.7%)
صبانت
8 (11.6%)
داتک
5 (7.2%)
آسیاتک
7 (10.1%)
سپنتا
1 (1.4%)
لایزر
1 (1.4%)
ندا رایانه
0 (0%)
دیگر...
8 (11.6%)

مجموع آرای اعضا: 69

نویسنده موضوع: کدام شرکت ارائه دهنده ی خدمات ADSL بهتر است؟  (دفعات بازدید: 47967 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
بهترین بهترین مراکز ارایه دهنده داتک است اینو از روی تبلیغ نمی گم هیچ وقت سرعتش پایین نمی یاد تازه شبا هم رایگان است

>:( >:(  و از همه مهم تر. پوشش نقاط محروم از اینترنت در تهران (حتی وایمکس حتی وایرلس به علت مسائل امنیتی کشور) است  >:( >:(

و اما شاتل نامرد تر از همیشه روز اول سرعت بالا اما روز های دیگه ترجیح می دی از اینترنت استفاده نکنی!!!
و اما پارس کافی یکم پارتی داشته باشی تا سرعتت خیلی بالا بره (تست شده)

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411

کلا اگر اینترنت درست و حسابی میخوایید  چارش ۱دیش  ۱کارت دی وی بی  ۱ اکانت=< اینترنت با سرعت بالا و کیفیت توپ   

آی گفتی ! مدتیه تو فکرشم  :-k
میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟ در مورد dvb هیچ اطلاعی ندارم. فقط فکر کنم نمیتونی انتخاب کنی که چی دانلود کنه. یعنی خودش همینجوری الله بختکی دانلود میکنه! درسته؟ :oops:

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
بهترین بهترین مراکز ارایه دهنده داتک است اینو از روی تبلیغ نمی گم هیچ وقت سرعتش پایین نمی یاد تازه شبا هم رایگان است

>:( >:(  و از همه مهم تر. پوشش نقاط محروم از اینترنت در تهران (حتی وایمکس حتی وایرلس به علت مسائل امنیتی کشور) است  >:( >:(

من ۱۲۸ نامحدود دارم سرعت دانلودش افتضاحه شبا میشه ۵
شما چه سرعتی و چه محدودیت حجمی رو دارید که ازش راضی هستید؟؟
البته از حق نگذریم ۸ ماهه من داتک دارم تا حالا یکبار هم قطعی چند ساعته نداشته همش در حد چند دقیقه بود سرعتش هم خوبه
اما سرعت دانلودش ....
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
پاسخ به: کدام شرکت ارائه دهنده ی خدمات ADSL بهتر &
« پاسخ #48 : 27 شهریور 1389، 02:32 ب‌ظ »
دوست عزیز سلام
ببین این که داتک بیش تر از ظرفیتاش خدمات بده غیر ممکنه
ببین کجای کار خودت مشکل داره من سرعت 128 دارم شش ماهه ماهی 7 گیگ سرعت دانلودم با IDM دقیقا روی 16.5 هست نه بیش تر نه کم تر

اگر خط تلفن شما کنار منبع برق قوی(تو حیاط) قرار داشته باشه سرعت اینترنت پایین می آید برای تلفن خونتون نویز گیر نزاشته باشی سرعت اینترنت پایین می یاد ویا کابل تلفن خونتون قدیمی باشه سرعت پایین می یاد و یا تنظیمات ویندوز و...

اینو جدی می گم
اکثر ISP ها از نرم افزار برای شیر استفاده نکرده و سرعت دریافت کیلویی است ولی اینکه آدم راضی است به خاطر :
|  ببین این که داتک بیش تر از ظرفیتاش خدمات بده غیر ممکنه  | است .
اگر تو کامپیوترت ویندوز داری حتما اینو نصب شده  cfosspeed-v512.exe
تو آزمایگاه تست شده

دوست داشتی اسم محلتونو بگو ببینم بچه ها هم مشکل تو رو دارن یا نه
« آخرین ویرایش: 27 شهریور 1389، 03:30 ب‌ظ توسط iman23 »

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
نه منم سرعتم همون حدود ۱۵ تا ۱۶ هست(۵ رو خالی بستم) اما در مقایسه با کسانی که سرعت دانلودشون رو گفتن خیلی کمتره
مثلا من هیچوقت نمی تونم توزیع دانود کنم چون ۱۲ ساعت طول می کشه و برای همین اصلا ازش راضی نیستم
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #50 : 27 شهریور 1389، 04:22 ب‌ظ »
اگه منظورت وایرلسه که  یکی از بچه هامون وایرلس 128 داره اکثر مواقع سرعتش رو25-30 هست اما بعضی وقتا با سرعت 300-400 هم دانلود میکنه
اما ADSL با وایرلس کلا فرق داره
در مورد توزیع هم گفتی باید صبر کنی تا دانلود بشه اگر هم دنبال سرعت بهتری یک سروبس بالا تر از ما بگیر
« آخرین ویرایش: 27 شهریور 1389، 04:48 ب‌ظ توسط iman23 »

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
ما که دعوا نداریم نه من ای دی اس ال دارم
اصلا ببخشید غلط کردم
داتک بهترین شرکته دست از سر ما بر می داری
الآن دوباره می گی یکی از بچه ها تو فلان جا مثل تو با من لج کرد فرداش کامپیوترش سوخت(شوخی کردم قصد جسارت نداشتم)

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #52 : 27 شهریور 1389، 04:57 ب‌ظ »
دوست من
اگر از چیزی ناراحت شدی ببخشید غلط کردم!!
من فقط خواستم کمکت کنم چیزه بدی نگفتم؟؟؟

دعوا نداریم
من ای دی اس ال دارم
غلط کردم
دست از سر ما بر می داری
لج کامپیوترش سوخت
(شوخی کردم قصد جسارت نداشتم)
؟؟؟؟؟؟ !!!!!! ؟؟؟؟؟؟
« آخرین ویرایش: 27 شهریور 1389، 04:58 ب‌ظ توسط iman23 »

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
  • Ubuntu is the way of life
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
یک سوال داشتم فکر میکنم سواله خیلی ها باشه
همونطور که همه میدونیم با cron و anacron میشه رو سیستم تعریف کرد کامپیوتر سر یک ساعتی یک کاری انجام بده (البته روش های متعدد دیگری هم وجود داره)
با توجه به اینکه از ۱ تا ۷ دانلودم مجانیه ;) چجوری میشه کاری کرد ساعته ۱ شب یک بار مودم disconnect و connect بشه (آسیاتک تو سایتش اعلام کرده درصورته انجام ندادنه اینکار حجمه مصرفی حساب میشه ](*,) :-X)
و در مرحله بعدی transmission (درصورته لزوم میتونم نرم افزاره دیگه هم نصب کنم ولی اگه بشه با دستور کاری کرد که نصب نکنم بهتره) اجرا بشه و ۷ صبح بسته بشه (خودم تو تنظیماته transmission قطع کردنش رو پیدا کردم \\:D/).
البته فقط torrent ندارم (فعلا با torrentflux میزارمش یک جا دیگه انجام بشه بعدن میارمش ;)) ولی همین یک مورد حل بشه خودش خیلی خوبه.
مودل مودمم DLink DSL-2640T هست
گنـــــــــــــــــــــودام!            فارسی      انگلیسی

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
دوست عزیز
من از صحبت های شما این رو فهمیدم ببینید درسته:
شما می خواهید ساعت 1 شب که رایگان هست کامپیوتر باسه دانلود بره و ساعت 7 هم خاموش بشه و هیچ پهنای باندی هم مصرف نشه
خوب اینکه می گویید ساعت 1 یک بار خاموش روشن بشه برای چی هست؟
مگه شما نمی گویید سرعت مثلا 15 کیلو بر ثانیه خوب حالااین 15 کیلو بر ثانیه وارد ساعت 1 شب بشه مجانی حساب می شه
همون طور که شما در ساعت 6.58 50٪ دانلودتون رفته باشه 50٪ اول مجانی و 50٪ دوم هم از پهنای باند مصرف میشه
ساعت 1 شب هم همین طور هست. ;)

من زمانی که پهنای باندم خیلی محدود بود شبا خیلی هم دانلود می کردم (بیش تر از پهنای باند) این کارهم انجام نمی دادم
حالا دیگه نمی دونم شاید به خود ISP ربط مربوط می شود.

آفلاین hishki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • آزادی و آزادی و بس
با توجه به اینکه از ۱ تا ۷ دانلودم مجانیه ;) چجوری میشه کاری کرد ساعته ۱ شب یک بار مودم disconnect و connect بشه (آسیاتک تو سایتش اعلام کرده درصورته انجام ندادنه اینکار حجمه مصرفی حساب میشه ](*,) :-X)
نه احتمالا منظور اون سایت این بوده که باید یه بار مدومو ریست بدی. نه اینکه حتما ساعت ۱ شب!!! چون مثلا شرکت ما اینجوریه که یه account مجانی برا شبا داره و وقتی تنظیمات رو مودم اعمال میکنم باید یه بار ریستش بدم تا انجام بشه در غیر اینصورت با همون تنظیمات قبلی کار میکنه! حالا هر وقت دوست داشته باشی می تونی ریستو بدی اما اون از ساعت ۱ تا ۷ وصل میشه!
همیشه برای خراب کردن چیزی نیاز نیست که به آن حمله کنی ; کافیه از اون بد دفاع کنی!

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
مگه شما نمی گویید سرعت مثلا 15 کیلو بر ثانیه خوب حالااین 15 کیلو بر ثانیه وارد ساعت 1 شب بشه مجانی حساب می شه
از اوله این تاپیک رو خوندم کسی درباره آسیاتک چیزی نگفته بود ولی من ۵۱۲ آسیاتک دارم.
اولا همونطور که اینجا میبینید من نگفتم ۱۵ کیلو گفتم ۵۱۲ کیلوبیت :o (که اگر منظورتون بایت هم باشه باز جور در نمیاد)
شما می خواهید ساعت 1 شب که رایگان هست کامپیوتر باسه دانلود بره و ساعت 7 هم خاموش بشه و هیچ پهنای باندی هم مصرف نشه
درست فهمیدید من همینو میخوام. درضمن اونی که میخوام مصرف نشه حجمه نه پهنای باند :o
دوما:
لینک زیر رو یک نگاه بندازید (از سایته آسیاتک هست) :
http://www.asiatech.ir/DownloadFile/Help.pdf
همونطور که میبینید صریحا نوشته شده مودم (نه کامپیوتر) نیاز به دوباره کانکت شدن به شبکه داره
فکر میکنم حالا معلوم شد چرا میگم ساعته ۱ شب باید دوباره کانکت بشه
درضمن برای دوباره کانکت کردن کامپیوتر به اینترنت نیازی به ریستارت نیست که شما فرمودید خاموش روشن بشه! :o
« آخرین ویرایش: 27 شهریور 1389، 07:09 ب‌ظ توسط smmsadrnezh »

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
خواهشا بجای اینکه سره این بحث کنید که من اصلا نیازی به دانلود کردن چیزی در شب دارم یا نه یا اینکه کامپیوتر باید چه بلایی سرش بیاد جوابه سوال من رو بدید و اگر نمیدونید بحث بیخودی راه نندازید
همینطور که دفعه اول هم نوشته بودم:
آسیاتک تو سایتش اعلام کرده درصورته انجام ندادنه اینکار حجمه مصرفی حساب میشه ](*,) :-X)
اینم لینکش:
http://www.asiatech.ir/DownloadFile/Help.pdf
نه احتمالا منظور اون سایت این بوده که باید یه بار مدومو ریست بدی. نه اینکه حتما ساعت ۱ شب!!!
اولا برای کانکت کردن دوباره مودم به اینترنت نیازی به ریست نیست. (البته اگر مودمتون قابلیتش رو داشته باشه)
اگر منظورتون اینه که هر ساعتی این اتفاق بیفته حجمه مصرفی محاسبه نمیشه که  :o
و اگر منظورتون اینه که تو بازه ۱ تا ۷ دوباره کانکت بشه درسته، من چون میخوام دانلودم از ۱ شروع بشه قاعدتا دانلودی که قبل از دوباره کانکت کردن صورت میگیره رو حساب میکنن و زمانیکه بالاخره باید دوباره کانکت بشه برای من ۱ شب با ۷ صبح فرقی نداره :o
به هر حال اگر براتون ۱ شب با ۲ شب خیلی فرق میکنه مشکلی نیست، شما برای ۲ شب رو توضیح بدید خودم به ۱ تبدیلش میکنم :D
« آخرین ویرایش: 27 شهریور 1389، 07:24 ب‌ظ توسط smmsadrnezh »

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #58 : 27 شهریور 1389، 07:41 ب‌ظ »
دوست عزیز پاسخ ها رو کامل و شمرده بخون بعد یک پاسخ جدید بزن

.01دقت کنید دارم مثال می زنم کاری به سرعت اینترنت شما ندارم!!!
بعد به این می گن ISP ؟؟خودش داره می گه سرعتمون پایینه!!!

02.بازم دقت کنید من نگفتم کامپیوتر رو روشن خاموش کنید طبق همون چیزی که PDF گفته گفتم مودمو ( اصلا به کامپیوتر چه ربطی داره‌)

03. به جای این که دو تا پاسخ یکسان بزنید اولی را درست کنید

می تونی برق مودمتو به پاورت وصل کنی و دکمه ی مودمت هم همیشه روشن باشه اون وقت ساعت 1 شب کامپیوتر ریست بشه مودمتم
خاموش روشن میشه به همین سادگی
در صورت ‫‪AutoConnect: Router‬‬

« آخرین ویرایش: 27 شهریور 1389، 07:56 ب‌ظ توسط iman23 »

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
.01دقت کنید دارم مثال می زنم کاری به سرعت اینترنت شما ندارم!!!
بعد به این می گن ISP ؟؟خودش داره می گه سرعتمون پایینه!!!
اگر مثال باشد که بیشتر بی ربطه چون هم اینکه سرعت تو اصله ماجرا فرقی ایجاد نمیکنه و هم اشتباه نوشته شده
تا اونجا که میدونم ISP هایی مثله شاتل و بقیه‌ی اونهایی که شب ها بازن هم افته سرعت در شب دارن ولی من که تاحالا افته سرعتی ندیدم
البته منم ازشون دفاعی نکردم فقط تجربم رو دراختیاره دوستان گذاشتم
02.بازم دقت کنید من نگفتم کامپیوتر رو روشن خاموش کنید طبق همون چیزی که PDF گفته گفتم مودمو ( اصلا به کامپیوتر چه ربطی داره‌)
شما فرمودید:
نقل‌قول
همونطور که قبلا هم نوشته بودم:
برای کانکت کردن دوباره مودم به اینترنت نیازی به ریست نیست. (البته اگر مودمتون قابلیتش رو داشته باشه)
پس وقتی از خاموش روشن کردن صحبت میشه، منظور کامپیوتر برداشت میشه چون اکثر مودم ها (مخصوصا همونی که من اون بالا تر ها نوشتم) نیازی به این کار ندارن
03. به جای این که دو تا پاسخ یکسان بزنید اولی را درست کنید
اولی پاسخه شما بود دومی پاسخه hishki پس یکسان نیست اولی هم مشکلی نداشت که درستش کنم
در صورت ‫‪AutoConnect: Router‬‬
فراموش کرده بودم بگم که AutoConnect: Router هست
ولی پاسخه شما فقط ماله خاموش روشن شدنه کامپیوتر و مودم سره وقتش بود. هنوز مشکله دانلود در لینوکس حل نشده!