از اونجایی که اوبونتو تاچ مبتتی بر arm هست و سیستم شما مبتنی بر x86 باید از qemu استفاده کنید. نمیدونم چیز دیگهای که آزاد باشه هست یا نه. معمولا همراه kvm ازش استفاده میشه.
اگه میزکار گنوم دارید، میتونید gnome boxes رو نصب کنید. خودش qemu libvirt و بقیه چیزهای لازم رو به عنوان وابستگی داره.
میتونید از virt-manager هم استفاده کنید. میتونید هم واسط گرافیکی نصب نکنید و از ابزارهای داخل ترمینال (virsh و ovirt) استفاده کنید.
شاید برای این مورد لازم باشه مستقیما با qemu کار کنید. دستوراتش با -qemu شروع میشن.
این مربوط به شبیهسازی بود که لازم دارید ولی نمیدونم چجوری باید اوبونتو تاچ رو داخلش نصب کرد.
نه من کی دی ای دارم
مشکل هم دقیقا همین جا است هیچ فایلی واسه نصب پیدا نکردم همه گوشی های پشتیبانی شده فقط با نصاب نصب میشه و اون هایی هم که نصاب نداره باید صبر کنن نصابش بیاد
یک اموزش واسه گوشی هایی که پشتیبانی نمیشن هم بود که باید به اون هم یک نگاهی بندازم
فرقی نداره kde داشته باشید یا گنوم یا هر میزکار دیگهای. gnome boxes و virt-manager یا virsh هر سهتا یه front-end برای libvirt هستن. که خود libvirt یه API هست که میشه باهاش ماشینهای مجازی روی kvm qemu ESXi و xen رو کنترل کرد. میتونید از virt-manager استفاده کنید.
اون نصاب هم باید دید که فایلها داخلش هست یا اینکه موقع نصب میره و فایلها رو دانلود میکنه. فکر کنم از حجمش بشه فهمید.