الزام به فیلتر کردن شبکه های خارجی فاقد مجوز، قانون نمی شود
فقط قانون نمیشود، اما بشدت آسون میشود.
ماده 20- هرگونه تبلیغ، ترویج و اشاعه خدمات پایه کاربردي خارجی فاقد مجوز از طریق صداوسیما و رسانههاي دولتی و
سایر رسانههایی که به نحوي از انحاء از بودجه عمومی استفاده میکنند، وزارتخانهها، شرکتها و موسسات دولتی و نهادهاي
عمومی غیر دولتی ممنوع است. ترویج و اشاعه خدمات پایه کاربردي خارجی داراي مجوز منوط به تائید کمیسیون است.
تبصره - هرگونه دعوت یا اجبار اتباع ایرانی یا ساکنان ایران به کاربري خدمات پایه کاربردي خارجی فاقد مجوز توسط
وزارتخانهها، دانشگاهها، مدارس، شرکتها و موسسات دولتی و نهادهاي عمومی غیر دولتی ممنوع است
اینو میتونید برام توضیح بدید، فهم من ازش اینه:
اگه من تو این انجمن ادرس تلگرام خودم رو توی امضا بزارم، کل این انجمن رو میبندن. چون یک نهاد عمومی غیر دولتی(این انجمن) باعث ترویج خدمات پایه کاربری خارجی(تلگرام) شده.؟
ماده 17- سهم ترافیک هریک از خدمات پایه کاربردي داخلی در شبکه ملی اطلاعات باید از حداقل مصوب کمیسیون نسبت
به ترافیک کل خدمات پایه کاربردي متناظر در کشور بیشتر باشد.
تبصره1- تنظیم میزان ترافیک هر یک از خدمات پایه کاربردي خارجی صرفا توسط کمیسیون تعیین میشود.
اینم فهمش برام سخته.
اینکه میکه تعیین مقدار ترافیک خدمات پایه کاربری خارجی دست ماست(معنی میتونن سرعتشو هرچقدر دوست دارن تنظیم کنن) رو ولش. مهم نیست.
اونجاش که میگه سهم ترافیک هر کدوم از خدمات پایه کاربری داخلی(مثلا سروش یا گپ) باید از حداقل ترافیک کل خدمات کاربری خارجی متناظر بیشتر باشه رو نمیفهمم.
برای اولی مثلا به مدیر سایت(پشتیبانی یا هر قسمتی که مربوط به اینکاره) پیام میدن و میگن فلان مطلب خلاف قوانین کشوره و اون سایت باید مطلب رو حذف کنه ، پروفایل کاربر رو ویرایش کنه یا از دید مثلا کاربرهای ایرانی مخفی کنه و ...
این کار رو همین حالا هم انجام میدن مثلا سایت های فیلم رو اگر دیده باشید بعضی از صفحه هاش میگه لینک ها به دستور کارگروه مصادیق مجرمانه حذف شد و اون مدیر سایت به صورت داوطلبانه این کار رو انجام میده یعنی پیرو قوانین ایران است و اگر نباشه در صورت اینکه چندین بار این اتفاق بیافته و سایت هم خلاف قوانین رفتار کنه فیلتر میشه
یه مثال دیگه اینکه مثلا اگر من داخل اینستا یه چیزی بزارم که خلاف قوانین آمریکا باشه(چه درست چه غلط) اینستا هم همین کارو میکنه و چون قوانین امریکا یا کشور دیگه ای رو اجرا می کنه میاد اون مطلب رو حذف می کنه و در صورت تکرار حساب کاربری طرف رو مسدود و یا کلا حذف میکنه یا ...
و نه در این سطح که بگن فلان مطلب مخالف قوانین توافق شده است و دو دقیقه دیگه سایت رو ببندن
برای دومی مثلا زمانی که تلگرام داخل کشور اومدش و استفادش زیاد شد پهنای باند زیادی بهش دادن و این یکی از علت هایی بود که خیلی پرسرعت بود ولی پیام رسان های داخلی هیچ و پهنای باند کم و سرعت کمتری داشتن
خوب این یک مانع بود اگر اینطور باشه رقابت نابرابر است و اصلا نمی تونن سرویسشون رو گسترش بدن