قبلا راهی رو پیدا کرده بودم که با انجام یهسری تغییرات تو فایل کانفیگ، میتونستیم مسدود بودن API پروتون رو حل کنیم، اما چند روزی که داشتم با اینترنت همراه اول کار میکردم، متوجه شدم که این شیوه روی این اپراتور جواب نمیده.
نتیجهش این شد که یه شیوهٔ آسونتر از شیوهٔ قبلی پیدا کردم (ممکنه بچههای اینجا هم باهاش آشنا شده باشن پیش از من) که شما رو از نصب protonvpn و دستکاری فایل کانفیگش و مسائل اینچنینی بینیاز میکنه و البته روی اکثر اپراتورها از جمله همراه اول هم کار میکنه، تنها کافیه که فایل کانفیگ openvpn پروتون رو از وبسایتش دانلود کنید.
نکته: من دسکتاپ گنوم دارم، اما کانفیگش رو دسکتاپهای دیگه مثل پلاسما و... نباید کار سختی باشه.
برای این کار وارد اکانت پروتون خودتون بشید و به بخش Downloads برید.
کمی اسکرول کنید تا به بخش "OpenVPN configuration files" برسید، حالا متناسب با سیستمعامل خودتون، فایل کانفیگ مورد نظرتون رو دانلود کنید (شما بر روی اندروید و سیستمعاملهای دیگه هم میتونید با نصب openVPN از این کانفیگها استفاده کنید.)، به یاد داشته باشید در صورتی که از سرویس رایگان پروتون استفاده میکنید، بخش "Select config file and download" رو روی "Free server configs" تنظیم کنید.
در نهایت فایل کانفیگ یکی از سرورها رو دانلود کنید و وارد تنظیمات شبکهٔ سیستمعاملتون شید.
از بخش VPN روی دکمهٔ + کلیک کنید:
و سپس گزینهٔ Import from file رو بزنید و فایل کانفیگ دانلود شده رو انتخاب کنید:
در پنجرهٔ باز شده username و password رو از بخش Account -> OpenVPN / IKEv2 username کپی و درون فیلدهای مورد نظر پیست کنید.
کار تمومه و منبعد میتونید بدون نیاز به نصب ابزارهای اضافه، با یک کلیک به پروتون متصل شید: