0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام دانیال جانفکر کنم قند شکن های پولی و معتبر بهتر باشهتور خیلی اذیت میکنه و کندهنظرت؟
نقلقول از: Dr.Code در 27 آذر 1400، 10:08 بظسلام دانیال جانفکر کنم قند شکن های پولی و معتبر بهتر باشهتور خیلی اذیت میکنه و کندهنظرت؟من ده سالیه از تور استفاده میکنم. مشکلی هم نداشتم، غیر از گیردادنهای گاه و بیگاه کلودفلر که کپچا می خواد.
جسارتا سرویس خدمات دهی اینترنتت چیه؟برای من خیلی کنده و دیر وصل میشه
نقلقول از: Dr.Code در 30 آذر 1400، 12:46 قظجسارتا سرویس خدمات دهی اینترنتت چیه؟برای من خیلی کنده و دیر وصل میشهدر این سالها روی آسیاتک، شاتل، مخابرات و زیتل بودم و مشکلی نداشتم با هیچکدوم.
نقلقول از: دانیال بهزادی در 11 دی 1400، 01:34 بظنقلقول از: Dr.Code در 30 آذر 1400، 12:46 قظجسارتا سرویس خدمات دهی اینترنتت چیه؟برای من خیلی کنده و دیر وصل میشهدر این سالها روی آسیاتک، شاتل، مخابرات و زیتل بودم و مشکلی نداشتم با هیچکدوم.خیلی هم عالیما مبین نت داریم با سرعت ۲مگ بر ثانیه میتونه دانلود کنهپینگش هم ۱۰۰وی.پی.ان به زور روش کار میکنهمعمولا با ایرانسل وصل میشم کمتر اذیت میکنه
نقلقول از: Dr.Code در 09 اسفند 1400، 11:09 بظنقلقول از: دانیال بهزادی در 11 دی 1400، 01:34 بظنقلقول از: Dr.Code در 30 آذر 1400، 12:46 قظجسارتا سرویس خدمات دهی اینترنتت چیه؟برای من خیلی کنده و دیر وصل میشهدر این سالها روی آسیاتک، شاتل، مخابرات و زیتل بودم و مشکلی نداشتم با هیچکدوم.خیلی هم عالیما مبین نت داریم با سرعت ۲مگ بر ثانیه میتونه دانلود کنهپینگش هم ۱۰۰وی.پی.ان به زور روش کار میکنهمعمولا با ایرانسل وصل میشم کمتر اذیت میکنهمن مخابرات دارم معمولاً ۳۰۰ تا ۴۰۰ کیلوبایت بر ثانیه.بعضی مواقع هم اذیت می کنه مثل همین الان! که سرعت بین ۷ کیلوبایت تا ۴۰ کیلوبایت متغیره.
نقلقول از: Mt در 10 اسفند 1400، 07:49 بظنقلقول از: Dr.Code در 09 اسفند 1400، 11:09 بظنقلقول از: دانیال بهزادی در 11 دی 1400، 01:34 بظنقلقول از: Dr.Code در 30 آذر 1400، 12:46 قظجسارتا سرویس خدمات دهی اینترنتت چیه؟برای من خیلی کنده و دیر وصل میشهدر این سالها روی آسیاتک، شاتل، مخابرات و زیتل بودم و مشکلی نداشتم با هیچکدوم.خیلی هم عالیما مبین نت داریم با سرعت ۲مگ بر ثانیه میتونه دانلود کنهپینگش هم ۱۰۰وی.پی.ان به زور روش کار میکنهمعمولا با ایرانسل وصل میشم کمتر اذیت میکنهمن مخابرات دارم معمولاً ۳۰۰ تا ۴۰۰ کیلوبایت بر ثانیه.بعضی مواقع هم اذیت می کنه مثل همین الان! که سرعت بین ۷ کیلوبایت تا ۴۰ کیلوبایت متغیره.شما اهل کجایی؟احساس میکنم سرعت قم نسبت به تهران کمترهمن هر موقع میام تهران انگار رفتم فضا
نقلقول از: Dr.Code در 10 اسفند 1400، 10:16 بظنقلقول از: Mt در 10 اسفند 1400، 07:49 بظنقلقول از: Dr.Code در 09 اسفند 1400، 11:09 بظنقلقول از: دانیال بهزادی در 11 دی 1400، 01:34 بظنقلقول از: Dr.Code در 30 آذر 1400، 12:46 قظجسارتا سرویس خدمات دهی اینترنتت چیه؟برای من خیلی کنده و دیر وصل میشهدر این سالها روی آسیاتک، شاتل، مخابرات و زیتل بودم و مشکلی نداشتم با هیچکدوم.خیلی هم عالیما مبین نت داریم با سرعت ۲مگ بر ثانیه میتونه دانلود کنهپینگش هم ۱۰۰وی.پی.ان به زور روش کار میکنهمعمولا با ایرانسل وصل میشم کمتر اذیت میکنهمن مخابرات دارم معمولاً ۳۰۰ تا ۴۰۰ کیلوبایت بر ثانیه.بعضی مواقع هم اذیت می کنه مثل همین الان! که سرعت بین ۷ کیلوبایت تا ۴۰ کیلوبایت متغیره.شما اهل کجایی؟احساس میکنم سرعت قم نسبت به تهران کمترهمن هر موقع میام تهران انگار رفتم فضا جا به جا فرق داره من تهران یه جای نقطه کورم ۴g بدون فیلتر شکن ۱ مگابایت بزور میره و یه شهرستان 4G سرعتش بینظیره، حالا شاید نسبتی تهران مناطقی که آنتن دهی داره بیشتر باشه ولی آنچنان شگفتی هم نیست..
نمیدونم احساس میکنم قم سرعتش کمترهولی خیلی پینگ روی isp های مختلف عالیه کمتر از ۶۰نمیاد