انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مرتب سازی فایل های mp3 برای پخش بر روی خودرو (حل شد)  (دفعات بازدید: 3915 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
سلام
همون طور که میدونید پخش خودروها و MP3 Player ها حافظه کمی دارند و قدرت Sort کردن فایل های mp3 رو مطابق اسم فایل و براساس الفبا رو ندارند.وهمچنین شما نمیتونید برای اون ها Playlist ایجاد کنید.معمولا هم بر روی این پخش کننده ها از فلش های با فرمت Fat32 استفاده میشه.پخش خودروها هم به همون ترتیبی که فایل ها بر روی فلش مموری Write شده آهنگ ها رو پخش میکنه.اما برای Sort کردن فایل ها در ویندوز از برنامه قدیمی به اسم Drive Sort استفاده میشه.این برنامه یه GUI ساده داره و حتی در ویندوز ۱۰ نیز اجرا میشه و هیچ مشکلی نداره.اما من دوست دارم توی گنو/لینوکس هم بتونم این کار رو انجام بدم.با جستجویی که کردم به برنامه fatsort رسیدم.که یه برنامه CLI هستش و خیلی ساده هم هست و یه سری Option هم داره که با man fatsort میتونید آپشن های این برنامه روببینید.جالب اینه این برنامه در خود مخازن Ubuntu موجود هستش و میشه به راحتی با دستور زیر اون رو نصب کنید :
sudo apt install fatsortاما وقتی دستور زیر رو برای مرتب کردن فایل های صوتی فلش مموری خودم اجرا میکنم با یه خطای عیجیب غریب مواجه میشم که اون خطا رو هم نوشتم.هرکاری کردم نتونستم مشکل رو حل کنم.حتی ساعت ها وقت گذاشتم ولی بی نتیجه بود ](*,) به همین خاطر این مشکل رو اینجا مطرح کردم تا با هفکری بتونیم راه حلی براش پیدا کنیم.
دستور :
sudo fatsort -f /dev/sdb1
خروجی دستور که یک خطا هست :
main: Could not set locale!
حتی مطابق این راهنما https://askubuntu.com/questions/162391/how-do-i-fix-my-locale-issue هم تنظیماتی رو که نوشته بود برای Fa-UTF8 اعمال کردم ولی بی نتیجه بود !!!
« آخرین ویرایش: 12 دی 1400، 02:24 ق‌ظ توسط milad.fashi »
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین behzad121

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 510
  • آرچ + گنوم
از اونجایی که این برنامه تقریبا ول شده تصمیم گرفتم کد منبع رو مطالعه کنم. برنامه سعی می کنه LC_ALL رو روی OPT_LOCALE تنظیم کنه. این دستور رو امتحان کنید و ببینید مشکل حل میشه یا نه:
sudo localectl set-locale LC_ALL=OPT_LOCALE
دیگه زیاد اینجا نیستم و بیشتر تو گروه‌های گنو/لینوکسی تلگرام کمک می‌کنم، دور از هیچ اذیت و حواشی. تلگرام: behdev@

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1609
  • Windows 7 - Windows xp - Windows 11
با wine نرم افزار رو اجرا کنید.
خداحافظ لینوکس!

آفلاین behzad121

• High Sr. Member
  • *
  • آرچ + گنوم
ما توی گنو/لینوکس هستیم، نه ویندوز.
دیگه زیاد اینجا نیستم و بیشتر تو گروه‌های گنو/لینوکسی تلگرام کمک می‌کنم، دور از هیچ اذیت و حواشی. تلگرام: behdev@

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
ما توی گنو/لینوکس هستیم، نه ویندوز.
من هم به همین دلیل تاپیک ایجاد کردم.Wine پاک کردن صورت مسأله اس نه راه حل
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
از اونجایی که این برنامه تقریبا ول شده تصمیم گرفتم کد منبع رو مطالعه کنم. برنامه سعی می کنه LC_ALL رو روی OPT_LOCALE تنظیم کنه. این دستور رو امتحان کنید و ببینید مشکل حل میشه یا نه:
خطای زیر رو میدهFailed to issue method call: Invalid Locale data.
Failed to issue method call: Invalid Locale data.

آفلاین behzad121

• High Sr. Member
  • *
  • آرچ + گنوم
خطای زیر رو میدهFailed to issue method call: Invalid Locale data.
Failed to issue method call: Invalid Locale data.
من چیزی در مورد OPT_LOCALE پیدا نکردم و نمیدونم چجوری باید نصب بشه. انگار اصلا وجود نداشته.

آفلاین behzad121

• High Sr. Member
  • *
  • آرچ + گنوم
من یه چک دوباره کردم، دیدم OPT_LOCALE یه متغیره که به تابع malloc(1) رو صدا میزنه. چیز زیادی ازش نفهمیدم.

آفلاین َUxmlai-ad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • متنفر از گنو و FSF
مشکل از فایل های روی فلش نیست؟ با همون برنامه ویندوزی مرتب میشن؟
متنفر از گنو و FSF

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
مشکل از فایل های روی فلش نیست؟ با همون برنامه ویندوزی مرتب میشن؟
من یه کار دیگه هم انجام دادم.خود برنامه رو بدون پارامتر اجرا کردم که  بدونم مشکل فلش مموری نباشه.بازهم همون خطا رو داد.یعنی فقط نوشتم fatsort

آفلاین behzad121

• High Sr. Member
  • *
  • آرچ + گنوم
در اصل، شما میخواید که آهنگ ها به ترتیب حروف الفبا روی usb کپی بشن، درسته؟ اگه اینطوریه، کار سختی نیست ولی نمیفهمم چه ربطی به fat داره.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
در اصل، شما میخواید که آهنگ ها به ترتیب حروف الفبا روی usb کپی بشن، درسته؟ اگه اینطوریه، کار سختی نیست ولی نمیفهمم چه ربطی به fat داره.
ببینید پخش ماشین نمیتونه بر اساس حروف الفبا مرتب کنه و پخش کنه.پخش ماشین فقط میتونه به همون ترتیبی که بر روی سیستم فایل FAT فایل ها Write شده پخش کنه.به همین خاطر به نرم افزاری احتیاج داریم که فایل ها رو به ترتیب الفبا بر روی فلش مموری بنویسه.اگه به ترتیب باشه بهتره.چون برای شنیدن پادکست یا Voice های آموزشی که ترتیب و توالی در اون ها مهمه حتما باید اول قسمت اول پخش بشه و بعد دوم و به همین ترتیب ...
اطلاعات بیشتر در لینک زیر
https://anzalweb.ir/1395/02/05/%d8%ad%d9%84-%d9%85%d8%b4%da%a9%d9%84-%d8%a8%d9%87%d9%85-%d8%b1%db%8c%d8%ae%d8%aa%d9%86-%d8%aa%d8%b1%d8%aa%db%8c%d8%a8-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d9%81%d9%84%d8%b4-%d9%85%d9%85%d9%88%d8%b1%db%8c/

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
من نصبش کردم ولی خطا‌هایی که شما می‌گفتید رو نداد. باهاش یه فایل‌سیستم fat12 رو هم مرتب کردم. شاید locales شما درست نیست. خروجی دستورات زیر رو بذارید.
localectl status
localectl list-locales

کاری که شما می‌خواهید، انجام بدید، زیاد سخت نیست. راحت با خود bash قابل انجامه.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
تعداد فایل ها چقدره ؟
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
من نصبش کردم ولی خطا‌هایی که شما می‌گفتید رو نداد. باهاش یه فایل‌سیستم fat12 رو هم مرتب کردم. شاید locales شما درست نیست. خروجی دستورات زیر رو بذارید.
localectl status
localectl list-locales

کاری که شما می‌خواهید، انجام بدید، زیاد سخت نیست. راحت با خود bash قابل انجامه.

ممنون از راهنمایی تون.مشکل از همین قسمت بود که خداروشکر حل شد.منطقه مکانی (Region) رو به United States-American English تغییر دادم.Restart کردم و تست کردم مشکل حل شد.