سلام
همون طور که میدونید پخش خودروها و MP3 Player ها حافظه کمی دارند و قدرت Sort کردن فایل های mp3 رو مطابق اسم فایل و براساس الفبا رو ندارند.وهمچنین شما نمیتونید برای اون ها Playlist ایجاد کنید.معمولا هم بر روی این پخش کننده ها از فلش های با فرمت Fat32 استفاده میشه.پخش خودروها هم به همون ترتیبی که فایل ها بر روی فلش مموری Write شده آهنگ ها رو پخش میکنه.اما برای Sort کردن فایل ها در ویندوز از برنامه قدیمی به اسم Drive Sort استفاده میشه.این برنامه یه GUI ساده داره و حتی در ویندوز ۱۰ نیز اجرا میشه و هیچ مشکلی نداره.اما من دوست دارم توی گنو/لینوکس هم بتونم این کار رو انجام بدم.با جستجویی که کردم به برنامه fatsort رسیدم.که یه برنامه CLI هستش و خیلی ساده هم هست و یه سری Option هم داره که با man fatsort میتونید آپشن های این برنامه روببینید.جالب اینه این برنامه در خود مخازن Ubuntu موجود هستش و میشه به راحتی با دستور زیر اون رو نصب کنید :
sudo apt install fatsort
اما وقتی دستور زیر رو برای مرتب کردن فایل های صوتی فلش مموری خودم اجرا میکنم با یه خطای عیجیب غریب مواجه میشم که اون خطا رو هم نوشتم.هرکاری کردم نتونستم مشکل رو حل کنم.حتی ساعت ها وقت گذاشتم ولی بی نتیجه بود
به همین خاطر این مشکل رو اینجا مطرح کردم تا با هفکری بتونیم راه حلی براش پیدا کنیم.
دستور :
sudo fatsort -f /dev/sdb1
خروجی دستور که یک خطا هست :
main: Could not set locale!
حتی مطابق این راهنما
https://askubuntu.com/questions/162391/how-do-i-fix-my-locale-issue هم تنظیماتی رو که نوشته بود برای Fa-UTF8 اعمال کردم ولی بی نتیجه بود !!!