سلااام صبحت بخییییییییر(:
۱- بله ولی همه نه ممکنه از فلتپک یا اسنپ هم باشه احتمالا دقت کنی بالای صفحه یا یه جایی نوشته
۲- از نظر امنیت میشه گفت اره ولی هیچ چیز صد درصدی نیست! ولی خب برای همین ممکن بعضی برنامه ها قدیمی باشه مدتی بررسی و مورد آزمایش قرار میگیرند
۳- دلیلش به همون امنیت و پایداری سیستم بر میگرده حالا بعضی توزیع ها خیلی قدیمی بعضیا یکم.. شما مثلا برای wine میتونی از lutris یا playonlinux و یا نرم افزار های دیگه کمک بگیری این نرم افزار ها wine رو از خودشون بارگیری میکنند مثلا wine نسخه ۷ در lutris موجود هست، راه دیگه اضافه کردن مخازن wine به اوبونتو که پیشنهاد نمیشه، همینطور میتونی از این برنامه هام استفاده کنی خب wine ۷ هم بگیری!
۴- بله متوجهم منم همین مشکل خوردم فکر کنم مشکلش یه تغییر در لینوکس(کرنل) بوده که با فعال کردن یه چیزی فک کنم درست میشد البته برای کاربر تازه وارد بهتره نکنه، البته نمیدونم مشکل امنیتی بوده یا هنوز کار داره درستش کنن یا چی که خودشون درستش نمیکنن! به هرحال این مورد توی توزیع های دیگم هست!
۵- در خود مخازن اوبونتو هست و از طریق خط فرمان نصب میشه؟ ولی خب بله بعضی نرم افزار ها در فروشگاه نشون داده نمیشه فکر میکنم نرم افزار های کلی نشون بده مثلا یهو نمیاد یه وابستگی یه برنامه نشون بده یا خیلی از برنامه های غیر گرافیکی!
۶- ممکن که نه در واقع بله هست آرچ بسیار بسیار بروز هست مخازنش و برنامه های جدیدی داره ولی خب شاید کمی در موضوع دوم یعنی امنیت و پایداری مشکل داشته باشه ولی نه اونطور که فکرش رو کنی و مشکلی پیش نمیاد اگه میتونی نصبش کنی خوبه بد نیست! ولی منم همیشه توزیعی میخواسم که درجا و در چند روز نکشیده بروزرسانی بده ولی حالا که فکر میکنم همیشه هم خوب نیست این و ممکن باگ ها و.. بخورم و تا حدی بروز کافیمه((: البته بعضی برنامه ها باید بروز باشن مثلا تلگرام و.. که میشه از appimage استفاده کرد(پیشنهاد نمیشه)
۷- اونقدرم سخت نیست یعنی اونطور نیست که یه برنامه مخصوص اسنپ باشه و یه برنامه مخصوص گنو لینوکس اصلش احتمالا یکیه حالا یه تغییرات کوچیکی فوقش نیاز باشه، ولی این خبر احتمال ۹۹.۹۹۹۹ درصد بر پایه کذبه چون که میشه گفت همین الانم خیلی برنامه ها توی مخازن هستن که در اسنپ نیستند! و اکثر برنامه هایی که توی اوبونتو هستن با نسخه های دبیان پیش میرن و ربطی به تایید اسنپ و.. نداره
۸- اولیش امنیت خب نرم افزاری که توی مخازن حداقل یه در پیکری داره و از فضا نیومده! و حتی جدای این مورد بررسی هم قرار گرفته، و دومین مورد ناهماهنگیه مثلا ممکن یه بسته نصب کنی و بره یه جای سیستم نصب شه خلاصه ایجاد دردسر کنه سیستم خراب کنه، درست حذف نشه و.. تازه برنامه اش از اینترنت نصب شده اگه چیز درستی باشه..، و سومیش اینکه بروز نمیشه و دستی نصب شده، درکل اصلا پیشنهاد نمیشه در شرایط مجبوری استفاده از appimage یا فلت پک و اینجور چیزا گزینه بهتری باز چون یا نصبی نیست یا نصب میشن چیزی وارد ریشه و برنامه های سیستمی و.. نمیکنن البته بازم صد درصد بدون اشکال نیستند
۹- راستش اطلاع درستی ندارم فعلا(: