انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: خرید لپ تاپ با بودجه مشخص  (دفعات بازدید: 4249 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1609
  • Windows 7 - Windows xp - Windows 11
پاسخ : خرید لپ تاپ با بودجه مشخص
« پاسخ #30 : 29 بهمن 1400، 04:19 ق‌ظ »
خوبه که شما man و ویکی رو می تونید بخونید. انگلیسی من ضعیفه نمی تونم بخونم. الان هم دارم با w3school پی اچ پی رو یاد می گیرم ولی ترجمه کردن خیلی سخته و مترجم هم که درست معنی نمی کنه.
روش آقای بهزادی هم جواب نداد (گفتن همینجوری فیلم انگلیسی ببین و ...). برای اینکه کلمات رو بتونم متوجه بشم رفتم باب اسفنجی رو دانلود کردم و سرعتش هم بردم پایین  ;D
ولی هرچی فیلم دیدم تاثیری نداشت. بنظرم تا آدم نره به یک کشور انگلیسی زبان و حداقل ۵ سال اونجا زندگی نکنه انگلیسی یاد نمی گیره.
دوره های زبان هم که فقط روی حفظ کردن معنی کلمات تمرکز می کنن و اگر قرار باشه هر کلمه رو بخوام فکر کنم که معنیش به زبان مادری خودم چی میشه که ترجمه کردن یک جمله کلی زمان می بره!
تازه اگر اینجوری باشه بخوام مثلا یک دوره آموزشی به زبان انگلیسی ببینم دیگه توی چنین شرایطی نمی تونم فکر کنم که معنیش چی میشه چون طرف داره تند تند صحبت می کنه و منتظر نمی مونه که من معنی جملش رو بفهمم.
باید جوری باشه که با دیدن یک کلمه خیلی سریع بفهمم که یعنی چی مثل زبان فارسی.
اگر انگلیسیم خوب بود الان اینجا نبودم ولی  ;D
خداحافظ لینوکس!

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
« پاسخ #31 : 29 بهمن 1400، 04:24 ق‌ظ »
خوبه که شما man و ویکی رو می تونید بخونید. انگلیسی من ضعیفه نمی تونم بخونم. الان هم دارم با w3school پی اچ پی رو یاد می گیرم ولی ترجمه کردن خیلی سخته و مترجم هم که درست معنی نمی کنه.
روش آقای بهزادی هم جواب نداد (گفتن همینجوری فیلم انگلیسی ببین و ...). برای اینکه کلمات رو بتونم متوجه بشم رفتم باب اسفنجی رو دانلود کردم و سرعتش هم بردم پایین  ;D
ولی هرچی فیلم دیدم تاثیری نداشت. بنظرم تا آدم نره به یک کشور انگلیسی زبان و حداقل ۵ سال اونجا زندگی نکنه انگلیسی یاد نمی گیره.
دوره های زبان هم که فقط روی حفظ کردن معنی کلمات تمرکز می کنن و اگر قرار باشه هر کلمه رو بخوام فکر کنم که معنیش به زبان مادری خودم چی میشه که ترجمه کردن یک جمله کلی زمان می بره!
تازه اگر اینجوری باشه بخوام مثلا یک دوره آموزشی به زبان انگلیسی ببینم دیگه توی چنین شرایطی نمی تونم فکر کنم که معنیش چی میشه چون طرف داره تند تند صحبت می کنه و منتظر نمی مونه که من معنی جملش رو بفهمم.
باید جوری باشه که با دیدن یک کلمه خیلی سریع بفهمم که یعنی چی مثل زبان فارسی.
اگر انگلیسیم خوب بود الان اینجا نبودم ولی  ;D
من چندان انگلیسیم قوی نیست بابا !
کلمه یاد گرفتن بد نیس ، بکار من که میاد اما قرار نیست همون اول سریع بتونی ترجمه کنی ، خب طول می‌کشه که سرعتت بره بالا
در مورد فیلم هم راست میگن ! چ اصطلاحاتی و نکاتی که من از فیلم ها یاد نگرفتم ! بعدشم مگه بدون زیر نویس نگاه می‌کنین از همون اول ؟ خب بار اول و دوم حداقل نیازه به زیر نویس ، بعد کم کم راه میوفتی ، مثلا من الان مقالات کامپیوتری ۷۰ درصد و فیلم ها رو تا ۵۵ درصد میفهمم !
حالا انگلیسیت خوب بود کجا بودی مگه ؟
آرچ و گنوم!

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #32 : 29 بهمن 1400، 04:37 ق‌ظ »
فکر کنم ندیدید که توی تاپیک چه حرفه ای دوست دارید یاد بگیرید دنبال یک منبع فارسی برای پی اچ پی بودم.
من یک ساله که برنامه نویسی رو شروع کردم (قبلا هم بوده ولی بیشتر جنبه تفریح داشته). البته این شروع کردم منظورم یادگیری هستش. توی این مدت کار هایی که کردم می دونید چه خروجی داشته؟ هیچی. تازه می خوام برم بیس پی اچ پی رو یاد بگیرم بعد از یک سال.
خب من با آموزش متنی راحت ترم. الان سر ترجمه کردم جملات w3school خیلی دارم اذیت میشم و نمی تونم ادامه بدم.
آموزش مناسب فارسی هم که وجود نداره. تازه می خواستم اول برم مستندات خود پی اچ پی رو بخونم دیدم اوه چقدر جملات طولانی داره بعد دیدم w3school جملاتش کوتاه تر و ساده تره و ترجمش هم آسون تر.
اگر انگلیسی بلد بودم با همون مستندات می رفتم جلو و الان یک برنامه نویس (هرچند مبتدی) بودم.
به خودم میگم کاش زبان مادریم انگلیسی بود. واقعا توی اینجور مواقع اهمیت انگلیسی رو میشه فهمید. همه ی آموزش های تخصصی انگلیسی هستن. مثل ویکی آرچ. ویکی فارسی آرچ حتی آموزش نصب هم نداره.
تازه من فرصت ندارم که ۲ سال صبر کنم تا مثل نوزاد ها بخوام زبون وا کنم و غلط غلوط انگلیسی یاد بگیرم.
من الان به زبان نیاز دارم.
بعد تازه بچه ۲ سالگی تازه زبون باز می کنه. تا بخواد شکل صحیح کلمات رو کامل یاد بگیره و بتونه مثل بقیه صحبت کنه و جملات رو متوجه بشه تا ۱۰ سالگی باید صبر کنه.
خداحافظ لینوکس!

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #33 : 29 بهمن 1400، 04:40 ق‌ظ »
فکر کنم ندیدید که توی تاپیک چه حرفه ای دوست دارید یاد بگیرید دنبال یک منبع فارسی برای پی اچ پی بودم.
من یک ساله که برنامه نویسی رو شروع کردم (قبلا هم بوده ولی بیشتر جنبه تفریح داشته). البته این شروع کردم منظورم یادگیری هستش. توی این مدت کار هایی که کردم می دونید چه خروجی داشته؟ هیچی. تازه می خوام برم بیس پی اچ پی رو یاد بگیرم بعد از یک سال.
خب من با آموزش متنی راحت ترم. الان سر ترجمه کردم جملات w3school خیلی دارم اذیت میشم و نمی تونم ادامه بدم.
آموزش مناسب فارسی هم که وجود نداره. تازه می خواستم اول برم مستندات خود پی اچ پی رو بخونم دیدم اوه چقدر جملات طولانی داره بعد دیدم w3school جملاتش کوتاه تر و ساده تره و ترجمش هم آسون تر.
اگر انگلیسی بلد بودم با همون مستندات می رفتم جلو و الان یک برنامه نویس (هرچند مبتدی) بودم.
به خودم میگم کاش زبان مادریم انگلیسی بود. واقعا توی اینجور مواقع اهمیت انگلیسی رو میشه فهمید. همه ی آموزش های تخصصی انگلیسی هستن. مثل ویکی آرچ. ویکی فارسی آرچ حتی آموزش نصب هم نداره.
تازه من فرصت ندارم که ۲ سال صبر کنم تا مثل نوزاد ها بخوام زبون وا کنم و غلط غلوط انگلیسی یاد بگیرم.
من الان به زبان نیاز دارم.
بعد تازه بچه ۲ سالگی تازه زبون باز می کنه. تا بخواد شکل صحیح کلمات رو کامل یاد بگیره و بتونه مثل بقیه صحبت کنه و جملات رو متوجه بشه تا ۱۰ سالگی باید صبر کنه.
فرصت ندارید ؟ کجا میخواین برید ؟ 😂 دوست خوب من ، ی برنامه نویس باید به انگلیسی مسلط باشه ، اولویتت رو اول بزار روی زبان !
در مورد برنامه نویسی هم بنظرم با پایتون شروع کن ، من چند روزه شروع کردم به یاد گیریش !
« آخرین ویرایش: 29 بهمن 1400، 05:07 ق‌ظ توسط / sudo rm -rf »
آرچ و گنوم!

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #34 : 29 بهمن 1400، 04:50 ق‌ظ »
مسیر منحرف شد ;D بالاخره زبان یاد بگیرم یا پایتون؟
البته من بازارکار برام مهمه بخاطر همین هم پی اچ پی رو انتخاب کردم وگرنه زبان اهمیتی نداره.
پس انشالله ۱۰ سال دیگه که انگلیسی فول شدم میام در مورد اینکه چه زبانی رو یاد بگیرم و کدوم بازارکار داره یک تاپیک می زنم و سوالاتم رو می پرسم.
البته ۱۰ سال یادگیری زبان بیس کاره، بعدش هم باید ۵ سال وقت بزارم تا اصطلاحات دنیای کامپیوتر رو یاد بگیرم.
پس خداحافظ تا ۱۵ سال دیگه!  ;D
خداحافظ لینوکس!

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #35 : 29 بهمن 1400، 04:59 ق‌ظ »
البته من بازارکار برام مهمه بخاطر همین هم پی اچ پی رو انتخاب کردم وگرنه زبان اهمیتی نداره.
پس انشالله ۱۰ سال دیگه که انگلیسی فول شدم میام در مورد اینکه چه زبانی رو یاد بگیرم و کدوم بازارکار داره یک تاپیک می زنم و سوالاتم رو می پرسم.
البته ۱۰ سال یادگیری زبان بیس کاره، بعدش هم باید ۵ سال وقت بزارم تا اصطلاحات دنیای کامپیوتر رو یاد بگیرم.
واقعا اینو فهمیدی یا اذیت میکنی ؟ میگم سعی کن زبان انگلیسیتو نقویت کنی ، برای برنامه نویس هم میگم با زبانی ساده شروع کن ! بیشتر توضیح بدم ؟

در ضمن نگفتم فول گفتم تقویت !
« آخرین ویرایش: 29 بهمن 1400، 05:04 ق‌ظ توسط / sudo rm -rf »
آرچ و گنوم!

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #36 : 29 بهمن 1400، 05:08 ق‌ظ »
واقعا اینو فهمیدی یا اذیت میکنی ؟ میگم سعی کن زبان انگلیسیتو نقویت کنی ، برای برنامه نویس هم میگم با زبانی ساده شروع کن ! بیشتر توضیح بدم ؟
مشکل اینجاست فکر می کنید با حداقل زبان میشه کار رو جلو برد.
الان من هم انگلیسی بلدم. ولی اصلا به هیچ وجه نمی تونم داکیومنت بخونم.
مثلا توی این لینک:
https://www.php.net/manual/en/language.exceptions.php
من توی هر جملش حداقل ۴ تا کلمه رو بلد نیستم. تازه اگر هم بلد باشم نمی دونم جمله بندیش چجوریه.
تقویت زبان انگلیسی غیر ممکنه. ۱۵ سال رو هم برای همین گفتم.
خوشحال میشم اگر یک کاری رو پیشنهاد میدید روش درست انجام اون کار رو هم بگید (اگر نتیجه گرفتید)
خداحافظ لینوکس!

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #37 : 29 بهمن 1400، 05:18 ق‌ظ »
مشکل اینجاست فکر می کنید با حداقل زبان میشه کار رو جلو برد.
الان من هم انگلیسی بلدم. ولی اصلا به هیچ وجه نمی تونم داکیومنت بخونم.
مثلا توی این لینک:
https://www.php.net/manual/en/language.exceptions.php
من توی هر جملش حداقل ۴ تا کلمه رو بلد نیستم. تازه اگر هم بلد باشم نمی دونم جمله بندیش چجوریه.
تقویت زبان انگلیسی غیر ممکنه. ۱۵ سال رو هم برای همین گفتم.
خوشحال میشم اگر یک کاری رو پیشنهاد میدید روش درست انجام اون کار رو هم بگید (اگر نتیجه گرفتید)

زمان ! به مرور این اتفاق میوفته ! شما که صفحان من و ویکی ارچ رو نمیتونی بخونی رفتی با زبانی مثل پی اچ پی شروع کردی بردار من ؟ برای زبان های دیگه وقت هست ، با زبان های اسون شروع کن تا با قواعد و مبانی برنامه نویسی آشنا بشی ! که اصطلاحات رو هم بهتر بفهمی ، زبانت رو هم با ترنسلیت برای واژه و با کتاب برای گرامر تقویت کن ! قرار نیست یهو خدا بشی ، راه صد ساله رو یه شبه میخوای ! آروم آروم ! کم‌ کم بجایی می‌رسی که ویکی و من رو متوجه بشی ، بعد داکیومنتیشن ها و ویدیو های آموزشی !
در ضمن ، برنامه نویسی رو با منابع فارسی شروع کن ، تموم که شدن برو سرچ بزن و تریک و ترفند یاد بگیر !
بیخیال ، هرچی بگم ط خودتو قانع کردی رفته ! نتیجه ای نمی‌گیرم ! موفق باشی ، همینجوری به داکیومنتیشن خوندن ادامه بده ! اصلا مرحله مرحله جلو نرو ، یهو بپر مراحل سخت !
چشام کور شد تو تاریکی با این نوشته های ریز ! اینقدر سر و صدا کردیم اینجا ، ناظر انجمن اومد توپمونو پاره کنه ! بریم بخوابیم دیگه 😂
« آخرین ویرایش: 29 بهمن 1400، 11:32 ق‌ظ توسط / sudo rm -rf »
آرچ و گنوم!

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #38 : 29 بهمن 1400، 08:21 ق‌ظ »
من انگلیسی خوبی ندارم ولی درست میگه سختش نکن که عمرا نمیشه و.. ، یهو همه چی بلد نمیشی آروم آروم کم کم چیزای بیشتر میدونی و به خودت میای میبینی خب من این زبون متوجه میشم، یکی بود اکثرا فیلم اینجور چیزا میدید ولی خودش دقیق نمیدونه انگلیسی کی یاد گرفته، یکم با علاقه یادگیری داشته باشی میشه نگران نباش

آفلاین ubuntu00

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
« پاسخ #39 : 29 بهمن 1400، 11:51 ق‌ظ »
این گزینه چطور هست؟ دوستان تایید کنن میخرم
نقل‌قول
https://www.technolife.ir/product-3890/%D9%84%D9%BE%E2%80%8C-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-14-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%86%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%88%D8%B3-%D9%85%D8%AF%D9%84-vivobook-flip-14-tm420ua-ec028-

من یه جست‌و‌جو کردم و نتیجه این شد که انگار بدون مشکل با گنو/لینوکس کار می‌کنه. به نظر میاد این لپ‌تاپ می‌تونه بچرخه و ففط از صفحه لمسی اون استفاده بشه. یه مشکلی هست که این چرخش شناسایی نمیشه، اما انگار توی کرنل 5.11 و به بالا، این مشکل حل شده و این چرخش بدون مشکل شناسایی میشه.
با این چیز‌ها، rhel و توزیع‌های مبتنی بر اون نمی‌تونه گزینه مناسبی باشه، هر چند اونها تقریبا گزینه مناسبی برای لپ‌تاپ و کامپیوتر شخصی نیستند. دلیلش اینه که برنامه‌های اونها نسبتا قدیمیه و بیشتر برای سرور مناسب هستند تا پایدار کافی داشته باشند.
دبیان پایدار (فعلا نسخه ۱۱) از کرنل 5.10 استفاده می‌کنه، اما کرنل 5.14 توی مخازن backport هست و میشه با فعال کردن اون مخازن و نصب کرنل جدید‌تر، این قابلیت رو راه انداخت.
منظورتون رو دقیق از این صحبت متوجه نشدم:
نقل‌قول
به نظر میاد این لپ‌تاپ می‌تونه بچرخه و ففط از صفحه لمسی اون استفاده بشه

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #40 : 29 بهمن 1400، 02:20 ب‌ظ »
فکر کنم منظورشون اینه که کیبوردش بسته می تونه بشه و فقط از صفحه لمسی استفاده بشه.

والا من ۴ ساله دارم زبان کار می کنم چند ماهه که دارم فیلم انگلیسی می بینم تا الان هیچ تاثیری توی زبان من نداشته.
نمی دونم چرا فکر می کنید با حداقل بلد بودن زبان میشه متن انگلیسی خوند.
خداحافظ لینوکس!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #41 : 29 بهمن 1400، 02:26 ب‌ظ »
فکر کنم منظورشون اینه که کیبوردش بسته می تونه بشه و فقط از صفحه لمسی استفاده بشه.

والا من ۴ ساله دارم زبان کار می کنم چند ماهه که دارم فیلم انگلیسی می بینم تا الان هیچ تاثیری توی زبان من نداشته.
نمی دونم چرا فکر می کنید با حداقل بلد بودن زبان میشه متن انگلیسی خوند.
دو تا کاری رو داری انجام میدی که دشمن درجه یک یادگیری‌ان. البته نه فقط یادگیری، که مانع انجام دادن هر کاری هستن.
هم داری چالش پیش روت رو بزرگنمایی می‌کنی، انگار که خیلی سخت و طولانی باشه مسیرش. هم با دید کمالگرا به قضیه نگاه می‌کنی و اگه واو به واو یه جمله‌ی انگلیسی رو متوجه نشدی، راضی نمیشی.
خیلی وقتاس که حتی نیاز نیست معنی دقیق یه کلمه رو بدونی و می‌تونی معنیشو با توجه به زمینه و حال و هوای متن یا جمله (context) حدس بزنی.
در کل سعی کن به خودت سخت نگیری و همچنین چالش روبرو رو نه دست کم بگیری نه دست بالا.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #42 : 29 بهمن 1400، 04:28 ب‌ظ »
فکر می کنم بهتره اول بازار کار رو پیدا کنید بعد زبانتون رو یاد بگیرید
من دوست داشتم نرم افزار اندروید بنویسم تا وسطای کاتلین رفتم زده شدم (چقدر هم کند اجرا می شد ) بعد از برنامه نویسی کامپیوتر خوشم اومد پایتون تا وسطاش رفتم و مجدد زده شدم (ولی پایتون عجب زبانیه  ;D من که حال نمودم ) بعد رفتم کار های گرافیکی تا وسطای گیمپ پیش رفتم ولی.         زده نشدم تا تهش رفتم و خوشم هم اومد همه کار باهاش می کنم گیمپ چیز باهالی است یکم شخصی کردمش مثل میزکارم شلوغ است عالیی
الان هم به طراحی وب علاقه مند شدم وردپرس یاد گرفتم صفحه ساز المنتور یاد گرفتم ذروولیشن اسلایدر یاد گرفتم ووکامرس یاد گرفتم و... خیلی هم راضی هستم الان هم میخوام پی اچ پی یاد بگیرم با css and html  با گیمپ بزنم توی کار طراحی قالب و افزونه وردپرس  \\:D/  درکل حالا راهم رو پیدا کردم  \\:D/
اول راهتون رو پیدا کنید و تفره نرید چون فقط وقتتون هدر میره
من با زبان صفر شروع کردم الان ۱۰ هستم و کارم هم راه افتاده
برای  شروع یادگیری به لپتاپ اخرین سیستم با ان گیگ رم و زبان فول و... نیاز نیست  (نمایشگر کامپیوتر من هنوز از همون قدیمی هاست متاسفانه ولی کارم رو راه انداخته )

دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #43 : 29 بهمن 1400، 04:32 ب‌ظ »
البته هدف من مشخصه و من پی اچ پی می خوام یاد بگیرم.
منبع فارسی متنی درست حسابی وجود نداره انگلیسی هم که بلد نیستم. توی جامعه ای زندگی می کنیم که همه فارسی زبانن. پس نمیشه انگلیسی صحبت کرد.
به همین دلیل هم نمیشه یاد گرفت. پس خداحافظ با برنامه نویسی!
خداحافظ لینوکس!

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #44 : 29 بهمن 1400، 04:33 ب‌ظ »
جان ؟
دوستان چرا ازیت میکنیدش
زبان میخوای چیکار من وقتی شروع کردم نمیدونستم پرینت یعنی چی  :-X شروع کن مهم نیست
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com