جایی که افراد از حرف زدن در مورد سران دولتی میترسند (و میگن این پستها رو از انجمن پاک کن که مشکلی براش پیش نیاد)، یک جای کار میلنگه.
همین یه دونه موضوع، کافیِ کافیه واسه اینکه بفهمیم توی چه شرایطی داریم زندگی میکنیم.
چند نفر میان میگن «ممکنه مشکلی برای کسی پیش بیاد» و «تاپیک رو پاک کنید» و...، دوستان ذوب در ولایت هم این قضیه رو بدیهی و نرمال میدونن و خیلی راحت قبولش کردهن و میگن «میخواستی از اول این تاپیک رو باز نکنی»، اما هنوز معتقدن اینجا دیکتاتوری حاکم نیست. نمیدونم اگه این تناقض نیست پس دیگه چی تناقض به حساب میاد! من باید بترسم از اینکه یه وقت به اعتقادات مقدس یا حاکمان مقدس و الهی و خدایی کسی بر نخوره، اما هنوز دوستان معتقدن آزادی و قانون و امنیت و همه چی هست.
البته که میدونم من منطق ندارم و سند و مدرک ندارم و چندین بند مختلف ایرادات و مغالطههایی دارم در صحبتم 😂😂
حالا اصرار دارید که بیشتر از ما میدونید؟ خوش به حالتون!
نه. اینجا اصولاً مهم این نیست که کی بیشتر میدونه. برای من هم مهم این نیست که شما قبول کنید من بیشتر میدونم. همچنین ذرهای هدفم این نیست که به کسی ثابت کنم کمتر میدونه. هدف ابداً این نیست که در بحث پیروز بشیم. اینها همگی فرعیات به حساب میان.
بلکه چیزی که مهمه و اصل حساب میشه اینه که مردم یه کشور به گروگان گرفته شدهن. آدمای این کشور دارن بار تصمیمات و خودرأی و دزد و زورگو بودن حاکمان مقدس و الهی خودشون رو به دوش میکشن. دارن تاوان اعمال و تصمیمات حاکمان خدایی خودشون رو با مال و اعصاب و زندگی و جان خودشون پرداخت میکنن.