جناب ممدیسم این بحث علمی نیست که شما دنبال سند و مدرک و منطق هستی!
اگر قرار بود با سند و مدرک اثبات بشه این چیزا که الان وضعیت این نبود. کسی هم افکار شمارو نداشت.
شما فرض بر این گرفتی که همه چیز طبق قانون هست و از لحاظ قانونی نمیشه ...
اما این رو در نظر نگرفتی که غیر قانونی هم میشه ...
شما هم ادعا می کنید که مقصر نیستند. دلیل و مدرک بیار.
ببین حواست نیست !
اول : ایشون اول گفتن که همه چیز توسط قبله عالم تصمیم گیری میشه (البته اقای بهزادی گفتن و ایشون در تاییدش حرفی زدن)
برو صفه ۴ رو ببین
دوم : من سوال کردم و اثبات خواستم ->
من مخالف طرح صیانتم ولی مطمعنم با زدن این حرفم عزیزان به من برچسب میزنن
اقایان اسماعیلی و بهزادی برای ادعاتون (اجرای اوامر و قبله عالم ) چه اثباتی دارید ؟
چه منبعی ؟ چه رفرنسی ؟ منو از این تاریکی دربیارید !
حالا ایشون دلیل میارن و دوتایی میسنجیم
ضمنا همیشه فرض بر اینه که قانون رعایت میشه ! یعنی اگر بگید قانون هیچ وقت رعایت نمیشه فرضی گرفتید که خب رعایت نمیشه درنتیجه اونوقت مهم نیست اصلا رهبر تصمیم گیرنده باشه یا هرکی ! اصلا دیگ قانون مهم نیست ! اون هم وقتی میشه بگیم که فرض قضیه (رعایت نشدن قانون ) اثبات شده باشه!
خب حالا اگر فرض اولی رو داری به بحث ادامه میدیم اگر هم فرض دوم رو داری که کلا اشتباه اومدی ! اینجا چندبار به قانون رجوع کردیم پس اصلا بحثمون از پایه اشتباه بوده (با درنظر گرفتن فرض دوم)!
ضمنا عملی چیه ؟ فکر کردید الان خیلی بحث کردیم ؟ نه خیر اینجا صرفا ۴-۵ تا قاعده منطقی رو درنظر گرفتم ! چیز دیگ ای نیست ! اصلا اگر منطق رو بزاریم کنار که هیچ حرفی اعتبار نداره ! منطق بدیهیه ! لازمه بحثه ! اگر منطق رو کنار بزاریم خب راست رو چطور از دروغ تشخیص بدیم ؟
یکم بسنجید حرف خودتونو !