سلام حتما دوستان انیمیشن Inside out 2015 را امتحان کنن، من خیلی فیلم میبینم، الان یک هارد یک ترا تقریبا پر از فیلم که شاید دو سوم فیلمهایی که دیدم را آرشیو کردم، ولی از بین تمام این فیلمها یک لیست ۵ تایی علاقهمندی دارم که این انیمیشن جزوش هست، حتما پیشنهادش میکنم.
اره قشنگ بود دوستش داشتم
انیمیشن Luka عالیه. حتما ببینید
خوب بود ولی انتظارم بیشتر بود
من که اصلا از فیلم و انیمیشن خوشم نمیاد
هرچی هم فکر کردم چیزی ...اها یادم اومد تنها انیمیشنی که خیلی ازش خوشم اومد غول های پاکتی بود البته نه از خودش و داستانش فقط و مخصوصا از موسیقیش و طراحی و اجرای کاراکتر ها و زمینش بسیار جذاب بود
نصف زندگیت بر فنا بوده تا حالا !! حتما بهت توصیه میکنم دوتا از انیمه های میازاکی رو ببینی ولی قبلش حتما برو اتک ان تایتان رو ببین ... اولش یکم طول میکشه جذب داستان شی ولی بعدش خیییلللییی درگیرش میشی
لامصب هر قسمتی که میبینی 10 تا سوال برات پیش میاد میری قسمت بعدی که سوالات رفت شن 10 تا سوال جدید تر برات میاد
واسه زیر نویس هم ترجیح می دهم فیلم رو بی صدا ببینم ولی زیر نویس رو نخونم چه کاریه اگه قرار بهشه همه فیلم چشت اون پایین باشه و خود فیلم رو نبینی که همون فیلم نامه رو بخونه بهتره
کم کم عادت میکنی
اقا قبول نیست ، از وقتی دیگه احساس صمیمیت کردم با دوستان انجمن دارم خودمو قانع میکنم چنین تاپیکی نزنم ، چند بار تا مرزش هم رفتم اما جلوی خودمو گرفتم ! به خاطر همین خط یکی مونده ب آخرت ! بیا تاپیک بده به من دیگه 🥲😅
من خودمم دو دل بودم ولی اینجور که دیدم بچه ها خیلی پایه ان 😂😂
البته یکم جدیدا فیلم ها و انیمیشن ها دارن فمنیستی میشن ! مثلا دنبال برابری حق زن و مرد بودن ، اما شخصیت های اصلی فیلم و انیمیشن ها و قهرمانان اون این اواخر همگی مونث بودن ! توی همین Encanto هم همون چند مردی که وجود دارند یکم مشنگ میزنن ! شاید باید تا یه مدت نارحتیشو از دورانی که که برعکس این بود قضیه خالی کنن ! 😂
اصلا حالم به هم میخوره از این چرت بازی هاشون !! داستان رو هم خراب میکنن (دوستان لطفا بحثو منحرف نکنید درباره فمنیست )
راستی دوستان ! Spies In Disguise رو هم ببینید ! و اتفاقا با دوبله هم ببینید ! هر چند تام هالند و ویل اسمیت صدا بازیگراشن ! اما دوبله فوق العاده مجید حبیبی کار رو چندین برابر قوی تر و خندهدار تر کرده !
اره این واقعا قشنگ بود هرچند محتواشو دوست نداشتم اما روند داستان بطور کلی جذاب بود
راستی چرا از انیمه متنفر باشی ؟ من همیشه انیمه ها رو بخاطر گرافیک پر جزییاتشون تحسین میکنم !
قبلا بدم میومد ... خود ژاپنیا چشماشون بادمیه بعد تو انیمه چشماشون اندازه خربزه میشه تازه میخواستن گریه کنن میشد اندازه هندونه ! ولی الان مشکلی ندارم
حالا این شیطان کش واقعا حقه ؟ چون اونجوری که از اتک تعریف میکردن ازش لذت نبردم !
ببین بعضی جاها یکم چرت میشه مثل 2 قسمت اخر فصل 2 !
اما بطور کلی داستان جذابه و میخواد بگه مهم نیست تا چه حد جر بخوری (بخدا مناسب ترین واژه براش همین جر خوردنه 😂) تا اخرین وصله وجودت بجنگ !
راستی Rick And Morty رو ببینید ! خدا باوران نبینن ! فشاری میشن خب ! برا خودشون میگم ! وگرنه برید ببینید ! اصا سوسیس پارتی رو هم ببینید ! من کی باشم تعیین تکلیف کنم
باو ربطیبه خدا باوری/ناباوری نداره ! به جنبه ربط داره
من خودم اتک رو نگاه میکنم هزار تا ایراد محتوایی از نظر خودم میبینم توش (خداباورم دیگ) اما روند داستان رو وخود داستان رو نگاه میکنم و لذت میبرم ولی اجازه نمیدم داستان بهم احاطه پیدا کنه (تقریبا !)
از باقی دوستان هم تشکر میکنم انیمیشن هایی که گفتید رو حتما نگاه میکنم