ولی نماز خوندن در هر روز بهت یاد آوری میکنه که خوب باش، یاد آوری میکنه غرور نداشته باش
خب کسی که نمیتونه جلوی خودشو بگیره و خودش یاداور درستکاری برای خودش باشه و اصلا نیاز به یادآوری داشته باشه ، همون بهتر بزور دین اینکارو بکنه ! در این صورت که داره وانمود میکنه به درست کاری وقتی لازمه بهش یادداوری بسه که ادم باش ! چ فایده داره این ؟
درسته، منم نگفتم نماز فقط دلیلش اینه و حتما همینه شایدم یا چند دلیل داره واسه واجب بودنش، ولی خب یه خوبیش گفتم فقط!
امم درسته کنترل و... ولی موضوع یادآوری بعضی موقع نیازه، شاید من قبل خوابم بخوام یکاری کنم یجا مینویسم فردا نگاش کنم یادم نره..((:
وانمود اینا که خوب نیست دقیقا این نماز + عملکرد خودمون میگم، وگرنه کم نیست آدمی که نماز میخونه اضافیم میخونه میری پیشش یه سیسی نگات میکنه و حرف میزنه که خودش خیلی بالا و با دین ایمان میدونه و مارو علاف! پس قطعا نماز کار خاصی نمیتونه کنه اگه خودت اشتباه راحت بری..
عذر میخوام ، بزار یبار دیگه بپرسم تا مطمعن شم ازتون : چرا وقتی هزینه و انرژی ای که برای تولید میزاره مثل دنیای واقعی نیس ، باید درآمدش مثل دنیای واقعی باشه ؟
متنی که گفتی ویرایش کردم هم سوالت بد فهمیدم هم بد گفتم!((:
بازم درست غلطش دقیق نمیدونم!، اینطور شده بخاطر اینکه استفاده کنندش یک نفر نیست اگه چیزهای فیزیکی هم نامحدود بودن احتمالا عده ای اینکار میکردن! و از اون طرف از کی پولش باید بگیره؟! از یک نفر؟ اگه اره کی حاضره بده مگه شانسیه؟! قراره همه استفاده کنند
و از اونور هزینه ساخت نرم افزار خوب یا بازی گرافیکی خفن قطعا نمیتونه یک نفر بده...
الان موضوع سر نحوه درامدش فقط حل نمیشه که باید چگونه سود کنه؟ آیا همینطور خوبه همه بخرند؟ یا حمایت مالی درسته؟
یا یک سقف هدف بزاره واسه برنامه وقتی همه هزینه اش را دادند و سودش گرفت اون زمان برنامه بده..