اگه با دبیان پایدار شروع میکنید، اول برید روی شاخه آزمایشی و بعد روی ناپایدار. اگه از آزمایشی شروع میکنید، مستقیم برید روی ناپایدار.
اگه مستقیم از پایدار برید روی ناپایدار، ممکنه بعضی چیزها درست انجام نشن.
دبیان ناپایدار بروز ترینه دیگه ، درسته ؟
خب این خودش iso نداره ؟ یعنی ایزوی دبیان ناپایدار !
حتی میتونید بسته gnome-core رو نصب کنید تا چیزهای کمتری نصب بشن. اگه این بسته رو نصب میکنید، آپشن --no-install-recommends رو ندید چون اینجوری، network-manager هم نصب نمیشه.
اینجوری بگم که فقط خود گنوم با کنترل سنتر و ناتیلوس و ترمینال و واجب ترین چیزاش که من اطلاع ندارم کدومان !
اگه اپشن --no-install-recommends رو بدم برای gnome-core دیگه چ چیزایی نصب نمیشن ؟
چون میشه network-manager رو میشه جدا نصب کرد دیگه ، نمیشه ؟
حتی با نصب gnome-core، باز هم gnome-contacts نصب میشه. اگه میخواهید این نصب نشه، باید جدا gnome-session و gnome-shell به همراه gdm3 و چیزها دیگه رو نصب کنید تا به چیزی که میخواهید برسید.
اگه با اپشن --no-install-recommends بزنم gnome-core رو نصب کنم بازم گنوم کانتکتز نصب میشه ؟ اگه نصب میشه که لطف کنید اون چند تا چیز دیگه ای که میگین باید جدا جدا نصب ش رو نام ببرید تا همونا رو نصب کنم !
چجوریه که توی اوبونتو میشه نصب نشه اما دبیان نمیشه !
زوره مگه ؟ چه اجباریه که گنوم کانتکتز نصب شه ؟
فکر میکنم gnome-core مناسبترین انتخاب برای شما باشه چون بستههای لازم همراهش نصب میشن، چیز اضافه خاصی هم نداره. فایرفاکس رو هم نصب میکنه. میتونید کرومیوم یا epiphany رو نصب و فایرفاکس رو حذف کنید و مشکلی هم پیش نمیاد. هر کدوم باشه، کافیه.
اخ آره ، چرا توی دبیان میخواستم فایرفاکس رو حذف کنم خودش بجاش نسخه esr رو نصب میکرد ؟ باز اونو حذف میکردم فایرفاکس نصب میشد ! اوبونتو بدون مرورگر میشد باشی اما دبیان نمیتونه انگار !!
این مخزن دبیان آزمایشی هست.
تشکر ، پس یعنی اول نصب دبیان پایدار ، بعد تغییر مخزن به این آزمایشی ، آپدیت ، بعد تغییر ب دبیان ناپایدار و آپدیت ، بعد نصب gnome-core
احساس میکنم نت زیادی میخوره ، باید با بسته شبانه برم سراغش ! بعد از این مراحل هر مشکلی بخورم حلش میکنم ب کمک شما !!! قبلا اگه خیلی اذیت میشدم فرار میکردم ب اوبونتو ، ولی این قرار نیست نت کمی بخوره ، گرون تموم میشه !
بعد از نصب لازمه تنظیمات شبکه رو یکمی تغییر داد
چشم ، فک کنم قراره باز یکم اذیتتون کنم ، راستش برای دبیان دیبوت استرپ فک کنم جوگیر شده بودم ، ولی در عوض خیلی چیز ازتون یاد گرفتم ، یعنی هر لحظه از هر واژه ارسال هاتون چیز یاد گرفتم و میگیرم ، خیلی ممنون 🌹🙏