انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب دبیان ناپایدار  (دفعات بازدید: 3652 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
پاسخ : نصب دبیان ناپایدار
« پاسخ #30 : 08 فروردین 1401، 01:16 ق‌ظ »
نمیخوام اذیتتون کنم ، ولی بجز gnome-contacts دیگه چه چیزایی با نصب gnome-core نصب میشن ؟ مثلا gnome-calculator و baobab ( فک کنم اسم بسته برنامه disk usage analyzer این بود ! ) و gnome-font-viewer و امثالهم هم نصب میشن ؟
بله اینها هم نصب میشن. می‌تونید اینجا اسم یه بسته رو جست‌و‌جو کنید، وارد صفحه اون بشید و اطلاعات مربوط بهش رو ببینید.
https://packages.debian.org/index
اون index آخرش رو وارد کنید وگرنه به یکی دیگه از دامنه‌های دبیان هدایت می‌شید.

نقل‌قول
ممنون میشم اون ایزوی کوچک رو برام بفرستین سر فرصت ، سایت دبیان خیلی گیج کنندس ! همینجوریش کلی گشتم تا دبیان نت اینستال پایداری که firmware های انحصاری رو داشته باشه رو پیدا کنم !
http://deb.debian.org/debian/dists/unstable/main/installer-amd64/current/images/netboot/mini.iso
کلا 48Mib هست. حتی قسمت‌های نصب کننده رو هم نداره و موقع نصب، اونها رو از اینترنت دریافت می‌کنه.
iso بالا یکم قدیمیه. شاید بهتر باشه از نسخه‌ای که هر روز ساخته میشه استفاده کنید.
به این ارسال دقت نکردید؟
از این لینک iso امروز دبیان sid رو دانلود کن https://d-i.debian.org/daily-images/amd64/daily/netboot/
وقتی بوت کردی گزینه advanced options و بعد expert install رو انتخاب کن. وقتی مراحل نصب رو انجام میدی میپرسه کدوم دبیان میخوای نصب شه که sid رو انتخاب کن
این یه راهنما برای نصب به صورت ویدئویی هست. بعضی جاها یه سری تعاریف رو اشتباه گفته ولی چیز خاصی نیست. (به انگلیسی هست)
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
« پاسخ #31 : 08 فروردین 1401، 02:29 ق‌ظ »
نقل‌قول
بله اینها هم نصب میشن
اگه قراره اجازه نده پاکشون کنم پس ممنون میشم همون روش جدا جدا نصب کردن رو پیش بریم وقتی نصب کردم دبیانو
نقل‌قول
به این ارسال دقت نکردید؟
دقت کردم ولی ب دو دلیل ازش گذشتم ، یکی بخاطر اینکه نسخه بدون ثابت افزار انحصاریه این نسخه ، من برای پایدارشو بزور پیدا کردم ، وای بحال daily build ش ! ، و یکی بخاطر نصب کارشناس که توی همین دبیان پایداری که دارمش وقتی واردش شدم گیج شدم صحنه چیه !
ولی خب حالا شاید با این ویدیویی که گذاشتین بتونم پیش برم ! هرچند ب نسخه firmware انحصاری دار ، نیاز دارم !
« آخرین ویرایش: 08 فروردین 1401، 02:32 ق‌ظ توسط ㅤSUDOㅤ »
آرچ و گنوم!

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #32 : 08 فروردین 1401، 11:24 ق‌ظ »
نسخه firmware چیز خاصی نیست(: من درایور وای‌فایم انحصاریه ولی نسخه نرم افزار آزاد نصب کردم همیشه فقط بعد نصبش تیک مخازن انحصاری فعال کردم و firmware نصب کردم همین! این آزاد غیر آزاد چیز خاصی نیست توی نسخه غیر آزاد فقط از قبل تیک مخازن غیر آزاد خورده و فعاله، همراهشم نرم افزار های انحصاری هست، ولی توی آزاد نه، به سادگی هم میتونی مخازن غیر آزاد غیرفعال یا فعال کنی فرقی هم باهم ندارن که فک کنی توزیع جدا هستن، خودم البته به دوستان نسخه غیر آزاد گفتم داره نصب کردن و مشکلی نداشتن ولی خودم با همون آزادش و نصب چندتا چیز غیرآزاد کارم حل میشد، پس خودت زیاد درگیر نکن!
اینکه با نصب یا حذف یه برنامه چندتا برنامه نصب یا حذف میشن مقداری بر میگرده به همون که گنو لینوکس اکثر توزیه هاش برنامه هاش با وابستگی نصب میشن و به هم متصل هستن، و سخته که نخوای اینطور باشه..
« آخرین ویرایش: 08 فروردین 1401، 11:26 ق‌ظ توسط ali-n »

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #33 : 08 فروردین 1401، 11:24 ق‌ظ »
.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #34 : 08 فروردین 1401، 12:02 ب‌ظ »
خب توضیحم میدادین خب ! چرا گنوم کانتکتز باید بزنه کل گنومو پاک کنه ؟ یا یسری برنامه دیگه !
چون جزو بستهٔ gnome-core است.

تو اوبونتو مشکلی پیش نمیاد اما !
تو اوبونتو هم همینه: https://packages.ubuntu.com/impish/gnome-core

اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #35 : 08 فروردین 1401، 12:47 ب‌ظ »
نسخه firmware چیز خاصی نیست(: من درایور وای‌فایم انحصاریه ولی نسخه نرم افزار آزاد نصب کردم همیشه فقط بعد نصبش تیک مخازن انحصاری فعال کردم و firmware نصب کردم همین! این آزاد غیر آزاد چیز خاصی نیست توی نسخه غیر آزاد فقط از قبل تیک مخازن غیر آزاد خورده و فعاله، همراهشم نرم افزار های انحصاری هست، ولی توی آزاد نه، به سادگی هم میتونی مخازن غیر آزاد غیرفعال یا فعال کنی فرقی هم باهم ندارن که فک کنی توزیع جدا هستن، خودم البته به دوستان نسخه غیر آزاد گفتم داره نصب کردن و مشکلی نداشتن ولی خودم با همون آزادش و نصب چندتا چیز غیرآزاد کارم حل میشد، پس خودت زیاد درگیر نکن!
اینکه با نصب یا حذف یه برنامه چندتا برنامه نصب یا حذف میشن مقداری بر میگرده به همون که گنو لینوکس اکثر توزیه هاش برنامه هاش با وابستگی نصب میشن و به هم متصل هستن، و سخته که نخوای اینطور باشه..
دایی باید برای نصب وصل شم به وایفای یا ن ؟
نقل‌قول
تو اوبونتو هم همینه: https://packages.ubuntu.com/impish/gnome-core
در اوبونتو مینیمال خیلی از چرت و پرتا نصب نمیشه و چند تایی که میمونه رو هم حذف میکنم سیستم نمیپره ! ولی تو دبیان گنوم کانتکتز رو پاک کردم بعدش کلا گنوم پرید !
« آخرین ویرایش: 08 فروردین 1401، 12:49 ب‌ظ توسط ㅤSUDOㅤ »
آرچ و گنوم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #36 : 08 فروردین 1401، 01:49 ب‌ظ »
چون توی دبیان داری gnome-core رو نصب می‌کنی که با برداشتن یکی از پیش‌نیازهاش، خودش هم حذف می‌شه و چیزهایی که باهاش نصب شدن هم حذف می‌شن. ولی توی اوبونتو مینیمال، gnome-core رو نصب نمی‌کنی!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #37 : 08 فروردین 1401، 03:02 ب‌ظ »
پس باید ب سبک اوبونتو مینمال نصب کنم دبیانو تا به هدفم برسم !
( یکی از دوستان آشنا و آگاه ایزوی daily build ناپایدار همراه با firmware های انحصاری رو لطف میکنه لطفا ؟ خودم گیج میشم تو سایت دبیان ! )
آرچ و گنوم!

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #38 : 08 فروردین 1401، 04:03 ب‌ظ »
نقل‌قول
دایی باید برای نصب وصل شم به وایفای یا ن ؟
شایدم نه! خودم که همیشه ترجیح میدم دبیان iso بگیرم تا برام بمونه و همیشه بتونم نصب کنم، و بعد نصب فقط اون درایور وای‌فای نصب میکنم، خب میتونی با کابل از گوشیت اینترنت بدی یا از کابل لن استفادت کنی(خودم نیاز باشه با گوشی میدم) و اینکه اگه خیلی وسواسی میتونی فایل deb درایورت از قبل بارگیری(دانلود) کنی و بعد نصب دبیان اون نصب کنی که وای‌فای فعال شه (اینم من کردم عمل کرد
پس باید ب سبک اوبونتو مینمال نصب کنم دبیانو تا به هدفم برسم !
( یکی از دوستان آشنا و آگاه ایزوی daily build ناپایدار همراه با firmware های انحصاری رو لطف میکنه لطفا ؟ خودم گیج میشم تو سایت دبیان ! )
این هست ولی متاسفانه باید موقع نصب اینترنت داشته باشی، چون فکر کنم حتا محیط xfce4 هم روش نیست https://cdimage.debian.org/cdimage/unofficial/non-free/cd-including-firmware/daily-builds/sid_d-i/current/amd64/iso-cd/firmware-testing-amd64-netinst.iso
ولی دبیان testing دارای iso  کامل به همراه میزکار هست

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #40 : 08 فروردین 1401، 05:49 ب‌ظ »
سپاس بسیار ، فقط اینکه نوشته testing ، خود unstable  ایزو نداره مگه ؟! اگه نداره یعنی باید تبدیلش کنم ب sid درسته ؟ بازم تشکر
آرچ و گنوم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #41 : 08 فروردین 1401، 06:04 ب‌ظ »
بله

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #42 : 08 فروردین 1401، 08:10 ب‌ظ »
اشتباه لفظی بود، ایزو داره ولی میزکار ها و برنامه اضافی خیر، بهتره همینطور که آدرسش گذاشت دبیان testing  بگیری و با یه بروزرسانی خیلی ریز میره رو unstable چون فرق زیادی ندارند

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #43 : 08 فروردین 1401، 09:05 ب‌ظ »
سپاس ! وقتی دانلود و نصب کردم میگم که راهنمایی کنین برای نصب اون گنومی که میخوام ! بدون چرت و پرتای اضافه ، همون مواردی که جناب دراگون گفتین باید جدا جدا نصب بشه …
آرچ و گنوم!

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #44 : 09 فروردین 1401، 12:57 ب‌ظ »
بزرگواران من دبیانو نصب کردم ، فقط اینکه چجوری با محیط cli وصل شم ب وایفای که برم واسه ادامه کار ؟

با جستجو هم نتیجه نگرفتم !

راستی دستور shutdown چرا وجود نداره ؟
« آخرین ویرایش: 09 فروردین 1401، 01:01 ب‌ظ توسط ㅤSUDOㅤ »
آرچ و گنوم!