من قلبا آرزو دارم ریسک وی بیاد چون آرم هم یه جورایی انحصاریه
آرتین خودتی؟ نه چش نخوری یه چیزی میشی
ولی شاید بخاطر اینکه تاحالا سیستم گنو لینوکسی نداشتی(بجز مجازی ساز و استفاده از دور) هنوز باهاش گام نگرفتی، حالا یا سخت افزار بعدیت انشاالله پشتیبانی خوبی داره! یا راهی برای نصب در همین پیدا میکنی بدون مشکل.. من که با مک بوک کار نکردم ولی بنظرم برو یه پشتیبانی از کل سیستم بگیر و بعدش گنو لینوکس رو نصب کن، اگه خوب اجرا نشد و مشکلی داشت به سادگی برگرد به مک و تامام
واقعا طرفدار برند خاصی نبودن خیلی سخته دوستای اپل فنم بهم میکن گنو فن اینجا اپل فن میگن
من خودم واقعا طرفدار شرکت خاصی نیستم و حتا خیلی از شرکت های نرم افزار آزاد و غیره که خودمو پاره میکنم بگم بهش مهاجرت کنید خوبه و.. شک دارم، بالاخره هر چیزی ممکنه بد بشه، ما که ساختار دقیق و قصد طرف نمیدونیم..(حداقل پیش بینی آینده سخته) و توهم خیلی راحت میتونی فن شرکتی نباشی برای قدم اول هم میتونی
طرفدار برند خاصی نبودن خیلی سخته دوستای اپل فنم بهم میکن گنو فن اینجا اپل فن میگن
این نحوه فکر کردن دیگه نداشته باشی، (سخت) نیست و (دوستات) مهم نیست چی میگن، اطرافیان منم چون از ویندوز استفاده میکنن حتا بهم هنوز میگن چرا ویندوز نصب نمیکنی همه برنامه هارو داشته باشی؟ یعنی واقعا میخوای لینوکس فقط بری تا آخر؟؟؟!!) که خب این حرفا واسه خودشون با ارزشه که نخواستن وقتی واسه تفکر من بزارن، پس توهم وقتی نمیزاری برای کسایی که بهت میگن گنو فن!