نصب اندروید استودیو یک کار نیست؛ یک راهحل برای کار «توسعهٔ نرمافزار اندرویدی»ه. اتفاقاً هم SDK اندروید و هم gradle جزو دبیان هستن و من خودم سه چهار سال بدون این که چیزی خارج از دبیان استفاده کنم، نرمافزارهای اندرویدی توسعه میدادم.
در مورد flutter هم اوبونتو این مورد رو به شکل بستهٔ اسنپ داره.
دیگه اوبونتو و دبیان توان محدودی دارن. اگه داشتن نرمافزارهای اختصاصی برای کسی اولویته، باید بره سراغ توزیعهایی که اون نرمافزارها رو تو خودشون دارن.
من وقتی debian رو نصب کردم اولین دستوری که اجرا کردم رو به مشکل خوردم و نمیتونستم سیستم رو آپدیت کنم. تو اینترنت گشتم و فهمیدم باید مسیرهای آپدیت سیستم رو به debian.asia.ai تغییر بدم. شما از کجا این ۵ دی وی دی رو دانلود کردید؟
در مراحل نصب دبیان یک گام بسیار مهم تنظیم مخازن است احتمالا اونجا به درستی تنظیمش نکرده بودید.
در هر صورت چنین مسائلی ممکنه پیش بیاد خوبه که الان میدونید چطور میشه این مشکل را حل کرد.
نصب دبیان عموما به DVD نیاز نداره مگر اینکه بخواهید روی سیستمی که به اینترنت دسترسی نداره نصب کنید به DVDهای کامل دبیان نیاز خواهید داشت.
حالت پیشقرض نصب دبیان روی سیستمهای خانگی دریافت یک فایل iso با حجمی کم در حدود ۴۰۰ مگابایت به نام
debian-11.3.0-amd64-netinst.iso از آدرس زیر است.
این ایزو تمام فایلهای لازم و پایهای برای راهاندازی و نصب دبیان را دارد.
در مراحل پایانی نصب میتوانید انتخاب کنید که چه میزکاری نصب شود.
راهنمای نصب دبیان را میتوانید از اینجا بخوانید.