فک نکنم برنامه نویسی سنگین تر بشه در آینده.. مگه اینکه نحوه نوشتن برنامه کلا تغییر کنه، به هرحال اگه منم جای شما بودم یه چیز بهتر میگرفتم ولی خب بودجه شمارو نمیدونستم، میتونی با این بودجه نسل های جدید کامپیوتر بخرید
مادربرد: MSI H510M PRO-E
پردازنده: اینتل G6400 این پردازنده دارای گرافیک داخلی هست فکر میکنم برای برنامه نویسی وبگردی کاملا خوب جواب بده ولی خب گرافیک زیاد خوبی نداره(مثلا برای بازی های روز خیلی ضعیفه) و همینطور میشه گفت پس احتمالا برای بلندر هم کافی نیست
رم: ddr4 باشه و با مگاهرتز های ۲۱۳۳/ ۲۶۶۶/ ۲۹۳۳/ ۳۲۰۰ مگاهرتز (در مشخصات مادربرد ذکر شده) حالا رم ddr4 هست 450 تومن مقدار 4 گیگ یا رم با مقدار 8 گیگ هست با قیمت حدود 800 تومان(که فکر میکنم مناسبه)
پاور: این سیستم هم بخاطر نداشتن گرافیک برق کمتری مصرف میکنه که بازم فکر کنم پاور SADATA SP-300 Computer Power Supply که ۳۰۰ وات هست مناسبه
خب این جدیدترین نسل اینتل، و قیمت این قطعات دور بر 5 میلیون میشه، که البته بجز یه ssd و یه کابل ساتا(که قیمتی نداره) برای اتصال ssd ، و یه کیس برای کامپیوتر که از میکرو atx پشتیبانی کنه چون این مادربرد میکرو atx هست البته اکثر کیس ها هم atx هستند و هم micro-atx که خرید کیس هم دل بخواهی من مثلا یه کیس 800 گرفتم
دیگه همین
پن: و البته به احتمال زیاد با این سیستم بلندر خوب کار نکنه (مخصوصا بخاطر گرافیک) برای مثال میتونید پردازنده رو تغییر بدید مثلا بجاش پردازنده Core i3-10100F بخرید که حدود 500 تومن از قبلی بیشتره و بقیه پول رو گرافیک بخرید که متاسفانه گرافیک خیلی قیمت بالایی داره، مثلا گرافیک خوب میشه گفت Radeon RX 6400 4G هست حدود 7 تومنه و چون amd فک کنم پشتیبانی خوبی از گنو لینوکس داشته باشه، البته با خرید این گرافیک باید پاور با وات بیشتری بخرید، ولی درکل با بلندر زیاد کار نکردم و نمیدونم تا چه حد گرافیک نیازه شاید گرافیک های دو میلیونی هم جواب بده برای کار باهاش..