سلام
نه تنها شما بلکه برخورد همهی کاربران (جز جناب دراگون و آرگون ) گواه بر این موضوع است.
ما هیچ قصدی نداریم و یه گفتوگو و در صورت توان کمک میکنیم
درکل بحث اپل خنده داره.. من درمورد سخت افزار اگه اطلاعی اشتباه بگم خوشحال میشم یکی بیاد دلیلش بگه چون توی اشتباه خودم نمیمونم و هم به دیگران چیز اشتباه نمیگم، ولی الان یه بحث تعصبی شده که بدون دلیل مدرک گنو لینوکس کوبیده شده و اپل شده قهرمان داستان دقت کنید بدون هیچ دلیل و مدرکی
بحث باتری اپل که مشخصه جای گفتن نداره، به علت کم مصرف بودن تراشه اش هست که باتری نگه میداره نه بخاطر بهینه سازی سیستم و یا باتری خفن 1000 واتی، که فعلا بخاطر اینکه بقیه لپ تاپ ها توجهای به کم مصرف بودن ندارند بلکه گرافیک های خیلی پرمصرف دارن این اتفاق افتاده و به احتمال زیاد در زمان کمی بقیه لپ تاپ هام به کم مصرف بودن رو میارن و متوجه بودن این موضوع میشن، البته اینم قابل چشم پوشی نیست که لپ تاپ اپل arm هست و x86 نیست و خیلی از برنامه ها به صورت پیشفرض درحال حاضر روش اجرا نمیشه، میتونه دلیلی برای شرکت های دیگه باشه که فعلا بر روی x86 موندن.
و درمورد راحتی مشکل دارید یا فکر میکنید گنو/لینوکس اصلا سازگار نیست با هیچی؟
بنده بدون تخصصی از یک فروشگاه اینترنتی قطعات یک کامپیوتر میخرم سر هم میکنم و روی کیس هم اسم شرکتم مینویسم و به شما میدم، و میشه مشاهده کنید که خیلی سازگاری خوبی داره با گنو لینوکس و خیلی هم راحته، بله بنده شرکتم با اپل برابری میکنه فقط یه مشکلی هست، باید مثل محصولات اپل پول زیادی به من پرداخت کنید اینم بخاطر جنس خوبمه
و درمورد
منظور از «در استفاده ی پایه و عادی بیشترین کارایی را ندارد» این بود که درایور ها و نرم افزار های انحصاری (به جز اوپنسییوز و اوبونتو) را نمیتوان به طور آسان نصب کرد.
میشه بپرسم اپل چندتا توزیع داره یا ویندوز؟!
خیلی توزیع ها واسه کاربران مختلف هست، مثلا توزیع هایی مثل ارچ و یا جنتو خودشون میدونن که برای کاربران عادی مناسب نیستن!
کاربر عادی به راحتی از همون اوبونتو، دبیان، دوان، اوپنسوزه، وید و.. استفاده کنه!
و اینکه فقط میتونم بگم بهینه بودن مک و.. بیشتر بنظرم یه تبلیغاتی که صورت گرفته مثل خیلی از چیزهای شعاری که بین جامعه بالا میره و در صورت انجام بررسی متوجه میشیم که اون چیز اشتباه یا اصلا یه چیز عادیه فقط