انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: شناسایی نشدن سیستم عامل  (دفعات بازدید: 1362 بار)

0 کاربر و 10 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
پاسخ : شناسایی نشدن سیستم عامل
« پاسخ #15 : 20 امرداد 1401، 11:16 ب‌ظ »
اگر ساختار گنو/لینوکس به من مجوز استفاده ی غیر زنده(لایو) را می‌داد ، در یکماه به مقدار ۹ یا ۱۲ ماهِ تجربه‌ی دیگر افراد، ‌‌‌‌ تجربه کسب میکردم.
من فردی به شدت جزئی بینم و هر ثانیه در پی ویژگی های بیشتر هستم.
مجوز لایو؟ اگه منظورت اینه که بتونی گنو/لینوکس رو به‌صورت لایو روی فلش بالا بیاری، خب می‌تونی.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #16 : 20 امرداد 1401، 11:22 ب‌ظ »
درود. جناب اسماعیلی بعضی از افراد(شاید ۵۰ درصد) پس از نصب گنو/لینوکس با هزاران سختی سیستم عامل خود را بهینه سازی میکنند.
این درصدو از کجا آوردی؟ اصولاً کسی لینوکس خودش رو بهینه نمی‌کنه چون از اول ماکزیمم بهینگی رو داره. اگه منظورت پیکربندی و شخصی‌سازیه که بحثش جداس. و اینکه آزادی شخصی‌سازی داریم اتفاقاً یکی از اصلی‌ترین مزایا و برتری‌های قاطع لینوکس نسبت به هر سیستم‌عامل انحصاری موجوده.

اما مک از پیش با هدف حداکثر آسانی بهینه سازی  شده است.
«آسان بودن» یه موضوع فردمحوره و یک تعریف همه‌شمول نداره. اتفاقاً برای من استفاده کردن از یه سیستم بسته و محدود، سخت‌ترین و عذاب‌آورترین تجربه‌ی ممکنه.
در هر صورت «آسان بودن» از دید کمپانی میوه اینطوریه که فرض رو بر این می‌ذارن که دارن برای یه کاربر با سطح ادراک در حد جلبک سیستم‌عامل طراحی می‌کنن. یه مثال خیلی خنده‌دارش، علت این قضیه‌ایه که گوشی‌های میوه‌ای دکمه‌ی Back ندارن: توسعه‌دهنده‌های ios به این نتیجه رسیده بوده‌ن که وجود یه کلید back اختصاصی باعث گیح شدن و سردرگمی کاربر میشه و واسه همین فقط یه کلید Home تعبیه کرده‌ن ((:

بهینه سازی های اپل ... بیشترین پرفورمنس را فراهم میکند.
دقیقاً از کی تا حالا؟! :o

یک پردازنده‌ی شخصی با یک سیستم عامل شخصی شاید بسته باشد اما در ازای شاید محدودترین بهینه‌ترین هم هست.
چی شده؟! :o

در مک «یک چیز برای همه چیز از پیش بهینه شده» اما در «لینوکس یک‌چیز را برای همه چیز بهینه را کن» و در ویندوز «بهینه سازی را کیلویی چند است».

ازادی بیشتر عموماً بیشترین راحتی را فراهم نمیکند.
لینوکس برای استفاده‌ی پیچیده بیشترین توانایی را دارد اما در استفاده‌ی پایه بیشترین کارایی را ندارد.
این جملات و طبقه‌بندی‌ها رو همین الان اختراع کردی؟

نقل‌قول
اگر ساختار گنو/لینوکس به من مجوز استفاده ی غیر زنده(لایو) را می‌داد ، در یکماه به مقدار ۹ یا ۱۲ ماهِ تجربه‌ی دیگر افراد، ‌‌‌‌ تجربه کسب میکردم.
من فردی به شدت جزئی بینم و هر ثانیه در پی ویژگی های بیشتر هستم.
خب آفرین. پس ریشه‌ی مشکل رو پیدا کن و نصبش کن دیگه...
چون لینوکس رو که حتی روی یه دونه توستر نون هم می‌تونی نصب کنی و تجربه‌ی شخصیم میگه که نباید مشکل از جانب لینوکس باشه.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 252
  • بی صدا اماپرمعنا! کم گوی اماگزیده گوی! حافظ دوست:)
« پاسخ #17 : 20 امرداد 1401، 11:29 ب‌ظ »
نقل‌قول
   مجوز لایو؟ اگه منظورت اینه که بتونی گنو/لینوکس رو به‌صورت لایو روی فلش بالا بیاری، خب می‌تونی. 
درود. منظور تجربه در هارد دیسک بود و الا گنو/لینوکس لایو را بارها استفاده کردم.
با کمی دقت بیشتر متوجه میشوید که گفتم: «تجربه‌ی غیر زنده».
« آخرین ویرایش: 20 امرداد 1401، 11:31 ب‌ظ توسط حافظ دوست »
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 20 امرداد 1401، 11:34 ب‌ظ »
منظور بنده تجربه‌ بر روی هارد دیسک در مدت زمان ۱ ماه بود.
سوما منظور تجربه ی یکساله بود و نه تجربه‌ی چندین ساله و حرفه‌ای!
جناب اسماعیلی به گونه‌ای رفتار می‌کنید که انگار من آدم خوار هستم.نه تنها شما بلکه برخورد همه‌ی کاربران (جز جناب‌ دراگون و آرگون ‌‌) گواه بر این موضوع است.
« آخرین ویرایش: 20 امرداد 1401، 11:53 ب‌ظ توسط حافظ دوست »
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #19 : 20 امرداد 1401، 11:38 ب‌ظ »
منظور از «در استفاده ی پایه و عادی بیشترین کارایی را ندارد» این بود که درایور ها و نرم افزار های انحصاری (به جز اوپن‌سی‌یوز و اوبونتو) را نمیتوان به طور آسان نصب کرد.
نمیتوان به طور «پیش‌فرض»(به جزاوبونتو و اوپن‌سی‌یوز و ام ایکس و منجارو) در استفاده‌ی پایه نرم افزار را به طور گرافیکی نصب کرد.

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #20 : 20 امرداد 1401، 11:43 ب‌ظ »
گرچه این موارد برای من اهمیت ندارد چون انجام این کارها برایم آسان است اما برای «عمومِ افراد» کابوس است.دلیل اینکه بیشتر افراد در آشنایی اولیه از گنو/لینوکس فراری و هراسان هستند، چیست؟
بازهم می‌گویم یکسری از محدویت ها توسط قدرت مایکروسافت اعمال شده است.مایکروسافت در پشت پرده‌ی شرکت های آزادمحور و دشمنان آنها نفوذ دارد.
به گمانتان پافشاری انویدیا بر درایورهای انحصاری چه بود؟دیوانه است که خریداران گنو/لینوکسی خود را فراری دهد؟ دلیلش این بود که عموم افراد به دلیل سخنی نصب درایورها و تبلیغات شدید علیه گنو/لینوکس به سمت ویندوز روی آوردند.
اینکار برای مایکروسافت به شدت سودآور است و انویدیا هم محض رضای خداوند موش نمی‌گیرد!
اما اپل چون سخت افزار مخصوص خود را داراست، در واقع اپل جایگاه -۱ را نسبت به جایگاه -۱۰۰۰ مایکروسافت را دارد.
اگر شرکت های انحصارطلب(البته اپل در مواقع محدودی کاری ندارد) اتحاد خود را از دست میدادند، گنو/لینوکس دیگر با این مشکلات مواجه نمی‌شد.
« آخرین ویرایش: 20 امرداد 1401، 11:54 ب‌ظ توسط حافظ دوست »

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #21 : 21 امرداد 1401، 12:00 ق‌ظ »
هروقت لپتاپ با باتری شاهکار و قورت شاهکار تر روی یه لپتاپ دیدید میتونید از بهنیه نبودن شکایت کنید مک برای یه شخص هست که دغدغه آزادی نداره میخاد به راحت ترین و سریعترین نحوه کارشو به بهترین نحو انجام بده اون کاری که براش طراحی صده ادیت ویدیو و عکس و برنانه نویسی رو واقعا بیشتر از انتظار انجام میده وزن سبک و صفحه نمایش بیرقیب هم بماند همه اینا وقتی پیدا میکنه که یکی دنبال شخصی سازی و ازادی نباشه اگر دنبال ازادیه مک گزینه خوبی نیست ولی دلیل نمیشه از ریشه مک رو بزنید مک برای کارایی که براش طراحی شده بی رقیبه (بازم تاکید میکنم بدون آزادی)
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #22 : 21 امرداد 1401، 12:46 ق‌ظ »
درود بر شما. این همان منظوری بود که قصد بیانش را داشتم اما نمی‌توانستم.

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #23 : 21 امرداد 1401، 01:26 ق‌ظ »
بعد از اینکه حرف درباره apple و محصولات اون تموم شد، به مشکل اصلی این موضوع رسیدگی کنید.  :)

درود.‌ زمانی که اوبنتو را نصب میکنم و با نرم افزار gparted پرچم boot را از پارتیشن ویندوز بر پارتیشن اوبونتو قرار میدهم(انتقال میدهم) و زمانی که دستگاه را ریستارت میکنم، با خطای «سیستم عامل شناسایی نشد» مواجه می‌شوم!
پی نوشت: آیا بایستی پرچم دیگری مانند bls_boot را هم انتخاب کنم؟ ضمناً به دلیل نصب نشدن گراب این عمل را انجام دادم.
مشکل باید مربوط به همون LDM باشه که توی این مدضوع داره میره جلو
https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=155432.0
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #24 : 21 امرداد 1401، 01:38 ق‌ظ »
مطمئنی تا حالا MacOS رو دیدی؟ من شیش ماه کاربرش بودم لااقل و واقعاً افتضاحه! تجربهٔ کاربریش بسیار بده و در ساده‌ترین چیزها هم به شدت کم می‌آره. از نظر عملکردی هم که دبیان نصب شده روی مک‌بوک، هم کارایی بالاتری داره، هم مصرف کم‌تری.
اتفاقاً در استفادهٔ پایه، گنوم بیش‌ترین کارایی رو داره. طوری که مادر من، بدون هیچ آموزشی، سال‌هاست داره بدون مشکل ازش استفاده می‌کنه.
« آخرین ویرایش: 21 امرداد 1401، 01:40 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #25 : 21 امرداد 1401، 01:41 ق‌ظ »
هروقت لپتاپ با باتری شاهکار و قورت شاهکار تر روی یه لپتاپ دیدید میتونید از بهنیه نبودن شکایت کنید مک برای یه شخص هست که دغدغه آزادی نداره میخاد به راحت ترین و سریعترین نحوه کارشو به بهترین نحو انجام بده اون کاری که براش طراحی صده ادیت ویدیو و عکس و برنانه نویسی رو واقعا بیشتر از انتظار انجام میده وزن سبک و صفحه نمایش بیرقیب هم بماند همه اینا وقتی پیدا میکنه که یکی دنبال شخصی سازی و ازادی نباشه اگر دنبال ازادیه مک گزینه خوبی نیست ولی دلیل نمیشه از ریشه مک رو بزنید مک برای کارایی که براش طراحی شده بی رقیبه (بازم تاکید میکنم بدون آزادی)
حتا نمی‌دونی داری در مورد مک‌بوک صحبت می‌کنی یا مک‌اواس! روی همون‌مک‌بوک، دبیان خیلی بهتر، روون‌تر، قوی‌تر، کاراتر و کم‌مصرف‌تر از مک‌اواسه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #26 : 21 امرداد 1401، 01:50 ق‌ظ »
درود.سخن شما کاملا صحیح است.بر روی مک های اینتلی و حتی M  میتوان سیستم عامل های دیگری نصب کرد(سری M به آساهی لینوکس محدود هستند، لینوس توروالدز نسخه ی جدید کرنل را با این گنو/لینوکس نوشته است!).
از لحاظ مصرف رم سخن شما را تصدیق میکنم اما از بُعد آسانی پیکربندی شدن(درایور هاو...) نقض میکنم.
مک‌او‌اس به دلیل اینکه فقط بر روی یک مک قابل نصب است(هکینتاش تا چند سال آینده به دلیل ظهور چیپ های M‌ مرحوم خواهد شد؛ البته شاید توسعه دهندگان بتوانند برای رزبری پای پورت کنند) همه چیز از قبل برای عمومِ کاربرانِ راحت طلب پیکربندی شده است.
« آخرین ویرایش: 21 امرداد 1401، 01:52 ق‌ظ توسط حافظ دوست »

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #27 : 21 امرداد 1401، 01:55 ق‌ظ »
سلام
نقل‌قول
نه تنها شما بلکه برخورد همه‌ی کاربران (جز جناب‌ دراگون و آرگون ‌‌) گواه بر این موضوع است.
ما هیچ قصدی نداریم و یه گفت‌وگو و در صورت توان کمک میکنیم

درکل بحث اپل خنده داره.. من درمورد سخت افزار اگه اطلاعی اشتباه بگم خوشحال میشم یکی بیاد دلیلش بگه چون توی اشتباه خودم نمی‌مونم و هم به دیگران چیز اشتباه نمیگم، ولی الان یه بحث تعصبی شده که بدون دلیل مدرک گنو لینوکس کوبیده شده و اپل شده قهرمان داستان دقت کنید بدون هیچ دلیل و مدرکی ;)
بحث باتری اپل که مشخصه جای گفتن نداره، به علت کم مصرف بودن تراشه اش هست که باتری نگه میداره نه بخاطر بهینه سازی سیستم و یا باتری خفن 1000 واتی، که فعلا بخاطر اینکه بقیه لپ تاپ ها توجه‌ای به کم مصرف بودن ندارند بلکه گرافیک های خیلی پرمصرف دارن این اتفاق افتاده و به احتمال زیاد در زمان کمی بقیه لپ تاپ هام به کم مصرف بودن رو میارن و متوجه بودن این موضوع میشن، البته اینم قابل چشم پوشی نیست که لپ تاپ اپل arm هست و x86 نیست و خیلی از برنامه ها به صورت پیش‌فرض درحال حاضر روش اجرا نمیشه، میتونه دلیلی برای شرکت های دیگه باشه که فعلا بر روی x86 موندن.

و درمورد راحتی مشکل دارید یا فکر میکنید گنو/لینوکس اصلا سازگار نیست با هیچی؟
بنده بدون تخصصی از یک فروشگاه اینترنتی قطعات یک کامپیوتر میخرم سر هم میکنم و روی کیس هم اسم شرکتم مینویسم و به شما میدم، و میشه مشاهده کنید که خیلی سازگاری خوبی داره با گنو لینوکس و خیلی هم راحته، بله بنده شرکتم با اپل برابری میکنه فقط یه مشکلی هست، باید مثل محصولات اپل پول زیادی به من پرداخت کنید اینم بخاطر جنس خوبمه :)

و درمورد
نقل‌قول
منظور از «در استفاده ی پایه و عادی بیشترین کارایی را ندارد» این بود که درایور ها و نرم افزار های انحصاری (به جز اوپن‌سی‌یوز و اوبونتو) را نمیتوان به طور آسان نصب کرد.
میشه بپرسم اپل چندتا توزیع داره یا ویندوز؟!
خیلی توزیع ها واسه کاربران مختلف هست، مثلا توزیع هایی مثل ارچ و یا جنتو خودشون میدونن که برای کاربران عادی مناسب نیستن!
کاربر عادی به راحتی از همون اوبونتو، دبیان، دوان، اوپن‌سوزه، وید و.. استفاده کنه!

و اینکه فقط میتونم بگم بهینه بودن مک و.. بیشتر بنظرم یه تبلیغاتی که صورت گرفته مثل خیلی از چیزهای شعاری که بین جامعه بالا میره و در صورت انجام بررسی متوجه میشیم که اون چیز اشتباه یا اصلا یه چیز عادیه فقط
« آخرین ویرایش: 21 امرداد 1401، 01:58 ق‌ظ توسط ali-n »

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #28 : 21 امرداد 1401، 02:00 ق‌ظ »
مصرف پیش فرض مک‌او‌اس ۳ الی ۴ گیگ است!
چه چیزی باعث روانی و بهینگی مک‌‌او‌اس هست ؟

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #29 : 21 امرداد 1401، 02:03 ق‌ظ »
خب این مصرف رم بالاست! توی گنو لینوکس با یک گیگ رم هم به راحتی میشه!
دقیقا هیچی، فقط سخت افزار قوی داره که اونم به سادگی میتونید تهیه کنید ولی خب باید بابتش پول بپردازید دقیقا مثل محصولات اپل! البته اکثر مواقع اپل هزینه‌اش بیشتر هم هست