انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: شناسایی نشدن سیستم عامل  (دفعات بازدید: 1352 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آرگون

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 263
  • 我是氩
پاسخ : شناسایی نشدن سیستم عامل
« پاسخ #30 : 21 امرداد 1401، 11:16 ق‌ظ »
خب این مصرف رم بالاست! توی گنو لینوکس با یک گیگ رم هم به راحتی میشه!
دقیقا هیچی، فقط سخت افزار قوی داره که اونم به سادگی میتونید تهیه کنید ولی خب باید بابتش پول بپردازید دقیقا مثل محصولات اپل! البته اکثر مواقع اپل هزینه‌اش بیشتر هم هست
دقیقا من خودم این چند وقته تو فکر خرید لپ تاپ بودم دیدم اپل انگار پول برند معروفتری بودنش رو میگیره، و لپ تاپ های با قیمت کمتر اما مشخصات بهتر، به غیر از پردازنده، و باتریشون هم کمتر بوده چون پردازنده های x86 خیلی پر مصرفن.

در جناب حافظ دوست لطفا برای این یه تاپیک تو کافه باز کنید، چون طبق اطلاعاتی که از بچه های اینجا دارم ممکنه این بحث طولانی (خیلی) بشه، ناظران هم لطف کنند فرسته های مرتبط با موضوع اپل رو به تاپیک جدید منتقل کنند
با تشکر
« آخرین ویرایش: 21 امرداد 1401، 11:22 ق‌ظ توسط Argon »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. انجمن دکمه تشکر نداره

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #31 : 21 امرداد 1401، 11:31 ق‌ظ »
مصرف پیش فرض مک‌او‌اس ۳ الی ۴ گیگ است!
چه چیزی باعث روانی و بهینگی مک‌‌او‌اس هست ؟
من روی دبیان با اینکه ۶ گیگ رم دارم اگه الکی همه برنامه ها رو (فایرفاکس با ۱۵ تب گیمپ اینک اسکیپ و...) باز کنم فراتر از ۳.۵ گیگ نمیره یعنی تا حالا نتونستم بیشتر مصرف کنم حالت
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #32 : 21 امرداد 1401، 02:51 ب‌ظ »
هروقت لپتاپ با باتری شاهکار و قورت شاهکار تر روی یه لپتاپ دیدید میتونید از بهنیه نبودن شکایت کنید مک برای یه شخص هست که دغدغه آزادی نداره میخاد به راحت ترین و سریعترین نحوه کارشو به بهترین نحو انجام بده اون کاری که براش طراحی صده ادیت ویدیو و عکس و برنانه نویسی رو واقعا بیشتر از انتظار انجام میده وزن سبک و صفحه نمایش بیرقیب هم بماند همه اینا وقتی پیدا میکنه که یکی دنبال شخصی سازی و ازادی نباشه اگر دنبال ازادیه مک گزینه خوبی نیست ولی دلیل نمیشه از ریشه مک رو بزنید مک برای کارایی که براش طراحی شده بی رقیبه (بازم تاکید میکنم بدون آزادی)
حتا نمی‌دونی داری در مورد مک‌بوک صحبت می‌کنی یا مک‌اواس! روی همون‌مک‌بوک، دبیان خیلی بهتر، روون‌تر، قوی‌تر، کاراتر و کم‌مصرف‌تر از مک‌اواسه!
هروقت تونستی دبیان روی مک های ام وان بیاری بالا میشه حرف زد نمیشه خوشبختانه اپل هیچ درایور سخت افزاری رو نداده بیرون مک های اینتل آشغال به تمام معنا هستن چون پول آب سون میگرفتن آی تری تحویل میدادن فقط و فقط همین ام وان باعث قوی شدن مک شده متاسفانه با انحصار اینتل و ای ام دی نمیزارن تراشه های آرم و کلا ریسک ها پیشرفت کنن تنها قوی ها میتونن در مقابل این ها قد علم‌کنن نمونه گنو که سالها از آرم پشتیبانی میکنه و اپل که تازه شروع کرده ولی متاسفانه مایکروسافت با اینتل هست
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #33 : 22 امرداد 1401، 01:07 ب‌ظ »
فعلاً که گنو روی همون M1ها هم از مک‌اواس سریع‌تره: https://www.youtube.com/watch?v=L2p_fGuldt0
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #34 : 22 امرداد 1401، 04:21 ب‌ظ »
قدرت رو که کنار بزاریم و همچینن بهینگی صد در صدی میرسیم به هوش مصنوعی توی استفاده مک قشنگ حس میکنی یه فرقی بین ویندوز خنگ و این هست مثلا توی برنامه هایی که ساپورت کنن به صورت کاملا طبیعی میتونی پشت سرت خودتو تار کنی توی اسکایپ برای مثال این امکان وجود داره و اینکه توی برنامه ها و سرعت اجرا هم حد زیادی تاثیر داره مثلا شما یه برنامه هر روز اجرا میکنی اون برنامه وقتی خاموش میکنی دوباره روشن میکنی زودتر میاد بالا وقتی چند وقت استفاده نکنی سرعت باز شدن برنامه به حالت قبلی بر میگرده تو خوب خودن گنو شکی نیست ولی تو یه شری موارد اصلا مقایسه درست نیست نرم افزار های ادیت عکس فیلمی که برای مک هست برای گنو نیست از اونور هم داریم قطعا قابلیت های گیمینگ و ازادی که گنو میده قطعا مک نمیده هر کدوم فوق العاده زیبا و کارامد هستن من استفاده هیبرید به نظرم بهترین نتیجه هست ادیت ویدیو و عکس با مک بقیه کارا گنو
_.hartin._

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #35 : 22 امرداد 1401، 04:49 ب‌ظ »
...مثلا شما یه برنامه هر روز اجرا میکنی اون برنامه وقتی خاموش میکنی دوباره روشن میکنی زودتر میاد بالا وقتی چند وقت استفاده نکنی سرعت باز شدن برنامه به حالت قبلی بر میگرده ...
https://ostechnix.com/how-to-improve-application-startup-time-in-linux
چیز خاصی نیست. این امکان حتی داخل گوشی‌های شیائومی هم هست.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #36 : 22 امرداد 1401، 05:48 ب‌ظ »
بله هست چون چیست های موبایل هم هوش مصنوعی دارن میتونن ولی اینتل و ای ام دی خیر اینکه توی لپتاپ و دسکتاپ باشه مهمه
_.hartin._

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #37 : 22 امرداد 1401، 08:50 ب‌ظ »
بله هست چون چیست های موبایل هم هوش مصنوعی دارن میتونن ولی اینتل و ای ام دی خیر اینکه توی لپتاپ و دسکتاپ باشه مهمه
این سازوکار نرم‌افزاریه، نه سخت‌افزاری.

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #38 : 22 امرداد 1401، 08:59 ب‌ظ »
تمام اینا برای سخت افزاره توی چیپ های ۲۰۱۷ به بعد همشون دارن واحد پردازش عصبی رو قبل اینم اگر گوشی داشتی احتمالا با دو دوربین مثلا پشت سوژه رو تار میکرده
_.hartin._

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #39 : 22 امرداد 1401، 09:17 ب‌ظ »
فعلاً که گنو روی همون M1ها هم از مک‌اواس سریع‌تره: https://www.youtube.com/watch?v=L2p_fGuldt0
خودتون کامل اینو دیدید؟فقط توی خیلی از موارد کم بهتر بود تو خیلی موارد مک بهتر بوده تازه گرافیک کار نمیکنه پس اصلا به درد هیچ چیزی نمیخوره حتی بازی و کارای گرافیکی
_.hartin._

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #40 : 22 امرداد 1401، 10:20 ب‌ظ »
اون که گرافیک کار نمی‌کنه که افتضاح اپله خب.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #41 : 22 امرداد 1401، 10:21 ب‌ظ »
تمام اینا برای سخت افزاره توی چیپ های ۲۰۱۷ به بعد همشون دارن واحد پردازش عصبی رو قبل اینم اگر گوشی داشتی احتمالا با دو دوربین مثلا پشت سوژه رو تار میکرده
بله اما اینکه نرم‌افزارهای پراستفاده رو سریعتر اجرا کنه نیازی به سخت‌افزار مخصوص شبکه‌ی عصبی نداره. فکر می‌کنم زیاد از حد روی شعارهای تبلیغاتی میوه‌ای حساب باز کردی.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #42 : 22 امرداد 1401، 10:24 ب‌ظ »
نقل‌قول
خودتون کامل اینو دیدید؟فقط توی خیلی از موارد کم بهتر بود تو خیلی موارد مک بهتر بوده تازه گرافیک کار نمیکنه پس اصلا به درد هیچ چیزی نمیخوره حتی بازی و کارای گرافیکی
همینکه مک سیستم عامل خودش سر یه چیزایی کم بیاره جلو گنو لینوکس کافیه، بالاخره سخت افزار معمولی هم نبوده تخسیر گنو لینوکس نیست که M1 سخت افزار بسته ای ارائه داده..

اون تراشه ها فقط عمل هوش مصنوعی سریع تر میکنن نه اینکه قابلیت هوش مصنوعی ارائه بدن

این سازوکار نرم‌افزاریه، نه سخت‌افزاری.
درست میگه خب آرمان، اخه مشکل اینه اصلا برای این قابلیتی که گفتید نیاز به هوش مصنوعی قدرتمند نیست.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #43 : 22 امرداد 1401، 10:24 ب‌ظ »
البته در کل می‌دونید که شبکهٔ عصبی، یه فناوری منسوخه!

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #44 : 22 امرداد 1401، 10:26 ب‌ظ »
دلیلش چیه؟ من توی برد های جدید rk3588 هم این فناوری دیدم هرچند فکر نکنم برای من کاربر قابل استفاده باشه..