تا جایی که من فهمیدم، در پرینت سیاه و سفید گرفتن از عکسهای رنگی، یکی از جاهایی که عمدتا باعث افت کیفیت می شود، مناطق سایه دار است. مثلاً مناطق بین دو انگشت یا منطقه ای که دستی روی دست دیگر قرار گرفته و ایجاد سایه میکند و ...
برای اینکه این سایه از بین برود یا تا حدودی کمتر بشود مجبور شدم که Radius تصویر را تا پایینترین حد ممکن، کم کنم و اینکار باعث کاهش مناطق سایه دار شده است ولی از طرف دیگر باعث کمرنگ شدن کل تصویر شده است.
دوست عزیز warlock ،
ممنون از محبتتان.
دو تا مطلب وجود دارد:
۱- برای حل این مشکل، در ویندوز نرمافزار یا نرم افزارهایی وجود دارد که در گنو لینوکس،معادل یا مشابهش را نداریم.
شما یا سایر دوستان لطف میکنند با نرمافزار ویندوزی این مشکل را حل بکنند و مراحل کار ونتیجه حاصله را در همین جا ارائه دهند.
این یک سندی می شود دال بر اینکه در این زمینه ویندوز موفق تر عمل می کند ولی گنو لینوکس نتوانست کاری از پیش ببرد. و ما مجبوریم برای اینکه گلیممان را از آب بیرون بکشیم، برویم در کنار گنو لینوکس، ویندوز را نصب نماییم.
۲- برای حل این مشکل، در ویندوز نرمافزار یا نرم افزارهایی وجود دارد که در گنو لینوکس،معادل یا مشابهش را داریم ولی باهاش آشنا نیستیم.
زحمت اینکار هم میافتد گردن دوستانی که نرم افزارهای معادل گنو لینوکسی را میشناسد و بیایند و ما را با آنها آشنا بکنند.